דוח על אי מתן זכות קדימה להולך רגל במעבר חצייה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
mogda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #41 

MarioMan כתב:
...
...
אתה קצת מתבלבל פה לגבי מה מצופה מהשוטר - אתה חד משמעית אשם - ביצעת כאן עבירה. לכן, מדוע אתה מצפה שהשוטר יהיה "סימפטי"?

שוטר צריך להיות סימפטי כשאתה פונה אליו. אם הוא זה שיוזם את הפניה אליך זה כנראה היות שעשית משהו שלא מתיישב עם החוק ולכן אין ממש מה לצפות כאן ליחס חם ואוהד.

דבר נוסף - יצאת בזול. הולכת הרגל היתה על מעבר החציה כבר משמע זה לא רק אי מתן זכות קדימה להולך רגל במעבר חציה, אלא היות שהולכת הרגל היתה כבר במעבר עצמו ולא על המדרכה מדובר בעבירה עם סיכון ממשי להולכת הרגל והדין במקרה זה הוא פסילה מנהלתית ל-30 יום במקום והזמנה לדין.
...
במקום להסביר כמו שצריך הוא צעק עליי כאילו רצחתי מישהו אני לא עבריין נמלט
דבר שני בוא תסביר לי איפה אתה רואה שהיא עברה את הכביש?! לא רואים בכלל במצלמה
אותי למדו להסתכל ימינה ושמאלה לפני שעוברים מעבר חצייה במקרה שלה היא התפרצה כאילו הכביש של אבא שלה

·

mogda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #42 

kaplaey2 כתב:לי נראה שהשוטר בסוף הסרטון מצביע על תמרור זכות קדימה ומראה לך אי ציוט לתמרור
מכאן הטענות שלו כלפיך "אתה לא רואה? תן זכות קדימה" זה מה שהוא אומר לך (מקריאת שפתיים)
ואכן רואים שלא האטת בפניה שמאלה (ואני בכלל לא מתייחס להולכת הרגל כרגע היא נראית לי לא רלוונית)

כפי שנאמר תמרור תן זכות קדימה (בפניה שמאלה רואים אותו בבירור) הוא מעט מכשיל מכיוון שמצופה ממך לעצור
או לעבור לגלישה איטית ולוודא שהצומת פנוי מהולכי רגל ורכבים לפני שאתה נכנס אליו או מבצע פניה.
נראה שהשוטר פשוט חשב שבאת במהירות ולא האטת מספיק, שים לב שלפני המעבר חציה מסומן פס עצירה!

היה עדיף אם היה שם ממש עצור שהיה מחייב אותך בעצירה מוחלטת של 4 גלגלים.
...
·לא!!!
השוטר הצביע על התמרור של מתן זכות קדימה להולכי רגל במעבר חצייה בצבע הכחול

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #43 

מה הוא רשם בדו"ח? בסופו של יום זה מה שקובע...

mogda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

@kaplaey2
·
אם הייתי מבין את כל מה שהוא רשם זה היה טוב

אבל בקצרה הוא רשם ממה שהצלחתי להבין

רכב פנה שמאלה...זאת כאשר הייתה הולכת רגל מבוגרת עם ז'קט משבצות על מעבר החצייה כשפנייה למזרח...והנהג לא אפשר לה לחצות בבטחה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #45 

mogda כתב: דבר שני בוא תסביר לי איפה אתה רואה שהיא עברה את הכביש?! לא רואים בכלל במצלמה
·
...
·
מהמצלמה לא רואים את הדבר הרלוונטי שזה האם הגברת הייתה על המדרכה או על מעבר החצייה.
לפי מה שאני מנחש כהמשך לקטע הסרט שבה כן רואים אותה ולא נראה שהיא בדרכה לעלות על המדרכה, ולפי מה שהשוטר כתב (בהנחה שאינו משקר) אז היא הייתה על הכביש והעבירה שלך ברורה.
אתה האדם שהיית שם מאחורי ההגה ולידה ואם אינך יודע אם היא הייתה על המדרכה או על הכביש בקטע שבה לא רואים אותה, אז זה בעייתי בפני עצמו.
mogda כתב: אותי למדו להסתכל ימינה ושמאלה לפני שעוברים מעבר חצייה במקרה שלה היא התפרצה כאילו הכביש של אבא שלה
·
...
זה חמור מאוד מה שאתה עושה כאן בלהעביר אשמה עליה. עדיף שתפנים את הטעות שלך ותלמד להבא.
זה שהיא לא הכי זהירה וכו. זה יכול להיות נכון אבל אין לזה קצה של רלוונטיות לגביך. הנהיגה שלך צריכה להיות 1) לפי החוק ו2) בלי להניח שהולך הרגל שלידך מסתכל כמו שצריך והולך בזהירות. אין שום סימטריה בין נהגים ברכב לבין הולכי רגל.
משה

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #46 

סליחה על השאלה המפגרת, בסרט רואים שהשוטר מצביע בבירור לצד ימין על התמרור וצועק לך "זכות קדימה"
בעוד התלונה שלו היא על הגברת משמאל? משהו לא מסתדר לי!

1. לאלו שבאו מצד ימין היה תן זכות קדימה עם פס עצירה
2. לא נראה כאילו אפילו אחד מהרכבים האלו האיט כשהוא פנה ימינה.
3. איך היית צריך להבחין בתמרור מצד ימין בהנחה שלשם הוא מסמן?
4. לא היה לו שדה ראיה מספק לראות האם האטת או לא לפני הפניה שמאלה (אתה לא אבל היפוטטית)
5. בצד ימין גם יש הולך רגל, האם הוא לא מראה כוונה לחצות? או לפחות כך אתה יכול לטעון, בשבילו אף אחד לא האיט.

סתם תהיות...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10120
נתן תודות: 594 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #47 

לפי איך שזה נראה בסרטון, השוטר הצביע על ההולכת רגל (שכנראה חוצה את הכביש) ושאל אותו "לא ראית אותה?"
ככה שהוא לא התכוון לתמרורים.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”