המלצה לטלוויזיה 50-55 אינץ', LCD, סביב 4000 ש"ח
שלום חברים, לאחר דיונים לתיקון הטלוויזיה הישנה שלי, התקבלה החלטה מגבוה לקנות טלוויזיה חדשה.
התקציב: 4000 ש"ח.
הגודל: 50 עד 55 אינץ' (עדיף טלוויזיה עם תצוגה טובה יותר ב-50" מאשר פחות טובה ב-55").
שימוש: 99% ממיר YES, יספיק 1080P, לא חייב 4K.
מאפיינים מיוחדים: חייב יציאה לאזניות (עדיף PL 3.5 מ"מ אבל גם עם RCA אפשר להסתדר).
מאוד מאוד מעדיף ללא סמארט, אפילו אם עולה כמה שקלים יותר, אבל אם אין ברירה וטלוויזיה ללא סמארט מחייבת איכות תמונה פחות טובה אז נסתדר עם טלוויזיה חכמה.
אשמח לעזרה
התקציב: 4000 ש"ח.
הגודל: 50 עד 55 אינץ' (עדיף טלוויזיה עם תצוגה טובה יותר ב-50" מאשר פחות טובה ב-55").
שימוש: 99% ממיר YES, יספיק 1080P, לא חייב 4K.
מאפיינים מיוחדים: חייב יציאה לאזניות (עדיף PL 3.5 מ"מ אבל גם עם RCA אפשר להסתדר).
מאוד מאוד מעדיף ללא סמארט, אפילו אם עולה כמה שקלים יותר, אבל אם אין ברירה וטלוויזיה ללא סמארט מחייבת איכות תמונה פחות טובה אז נסתדר עם טלוויזיה חכמה.
אשמח לעזרה
טוב, אז אני מסיק שלא קיבלתי תשובה בגלל שאף אחד לא מכיר טלוויזיה טיפשה מומלצת.
ננסה טלוויזיה חכמה.
מהדגמים שמומלצים כאן בפורום לטווח המחירים שלי: Samsung UE55KU7000, Hisense 55M7000 והדגמים של LG המומלצים: 55UH651Y, 55UH617Y
אני נוטה יותר לכיוון ההייסנס מכיוון שהיא היחידה עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרואיד.
אבל כאן אני רוצה להסביר את החשש שלי מטלוויזיה חכמה: הטלוויזיה מיועדת להורים שלי (לי אין טלוויזיה, כי אני לא צופה בכלל) והם מבוגרים ומאוד מאותגרים טכנולוגית. משחקים של כיול, עדכון קושחה, וכל משחק אחר עם ההגדרות הם בגדר כמעט בלתי אפשרי בשבילם ואני לא יכול להגיע אליהם הבייתה.
בגלל שאף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיה חכמה אני לא יודע, אז תסלחו לי אם השאלה טיפשית אבל האם ה-Hisense 55M7000 ניתנת פשוט לחיבור לHDMI של הממיר YES ואז להפעיל אותה והיא תעבוד בלי משהו מיוחד שצריך לעשות (אם צריך בפעם הראשונה להעביר את SOURCE לHDMI 1 או 2 זה בסדר), כמו הסמסונג הישנה?
מאוד אודה למי שיכול לענות לי על השאלה הפשוטה הזאת.
ננסה טלוויזיה חכמה.
מהדגמים שמומלצים כאן בפורום לטווח המחירים שלי: Samsung UE55KU7000, Hisense 55M7000 והדגמים של LG המומלצים: 55UH651Y, 55UH617Y
אבל כאן אני רוצה להסביר את החשש שלי מטלוויזיה חכמה: הטלוויזיה מיועדת להורים שלי (לי אין טלוויזיה, כי אני לא צופה בכלל) והם מבוגרים ומאוד מאותגרים טכנולוגית. משחקים של כיול, עדכון קושחה, וכל משחק אחר עם ההגדרות הם בגדר כמעט בלתי אפשרי בשבילם ואני לא יכול להגיע אליהם הבייתה.
בגלל שאף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיה חכמה אני לא יודע, אז תסלחו לי אם השאלה טיפשית אבל האם ה-Hisense 55M7000 ניתנת פשוט לחיבור לHDMI של הממיר YES ואז להפעיל אותה והיא תעבוד בלי משהו מיוחד שצריך לעשות (אם צריך בפעם הראשונה להעביר את SOURCE לHDMI 1 או 2 זה בסדר), כמו הסמסונג הישנה?
מאוד אודה למי שיכול לענות לי על השאלה הפשוטה הזאת.
@בשמתי
·
יש לי את ה-55M7000 . לפי מיטב הבנתי אין קשר בכלל בין מערכת הסמארט לבין מה שאתה שואל - לחבר כבל HDMI ולבחור את המקור תצוגה הנכון זה כל מה שצריכים לעשות ואין לזה קשר בכלל למערכת הסמראט. עם זאת , יש לציין שאין לי ממיר YES ואני משתמש בעידן הממיר עידן פלוס המובנה שבטלוויזיה.
·
יש לי את ה-55M7000 . לפי מיטב הבנתי אין קשר בכלל בין מערכת הסמארט לבין מה שאתה שואל - לחבר כבל HDMI ולבחור את המקור תצוגה הנכון זה כל מה שצריכים לעשות ואין לזה קשר בכלל למערכת הסמראט. עם זאת , יש לציין שאין לי ממיר YES ואני משתמש בעידן הממיר עידן פלוס המובנה שבטלוויזיה.
ההייסנס לא עם אנדרואיד אלא אופרה... דווקא מבחינת עניין הסמארט היא כנראה הכי פחות טובה מבין כולן.. אבל עדיין יש יוטיוב ונטפליקס שזה מה שבאמת חשוב לרוב האנשים.בשמתי כתב:טוב, אז אני מסיק שלא קיבלתי תשובה בגלל שאף אחד לא מכיר טלוויזיה טיפשה מומלצת.
ננסה טלוויזיה חכמה.
מאוד אודה למי שיכול לענות לי על השאלה הפשוטה הזאת....
כל טלויזיה פשוט תעבוד איך שתחבר, אין סיבה שלא.
העניין הוא העדכונים - בהייסנס בינתיים לא היו עדכונים OTA(זתומרת עדכונים אוטומטיים שקופצים בטלויזיה ושואלים האם ברצונך לעדכן) אלא צריך לעדכן ידנית
כל מסך תצטרך לכייל בשביל להגיע לתמונה הכי טובה לעין שלך, אבל לא בטוח כמה זה באמת ישנה להורים שלך.
בכל מקרה, למרות שבדרך כלל אני ממליץ על ההיייסנס הייתי מציע לך לא ללכת עליה במקרה שלך.
לא יודע איך ה LG אבל אני חושב שהסמסונג תהיה טובה יותר לשידורי SD ובנוסף נוחה יותר מבחינת הנוחות של העדכונים.
ההייסנס לא מדהימה בשידורי SD(שידורי HD של יס כמובן התמונה כבר טובה בהרבה)
תנסה לברר יותר על ה LG ולהשוות לסמסונג.. כמובן שהכי טוב גם ללכת ולראות בעיניים אם יש לך/להורים שלך זמן.
אגב, בגלל שזה להורים שלך ואני מניח שזה לסלון אולי כדאי להתחשב גם בזוית צפייה רחבה שזה עוד משהו שצריך לשקול
טוב לדעת. אם כך החששות שלי לגבי הסמארט התפוגגו.loki2d כתב:לפי מיטב הבנתי אין קשר בכלל בין מערכת הסמארט לבין מה שאתה שואל - לחבר כבל HDMI ולבחור את המקור תצוגה הנכון זה כל מה שצריכים לעשות ואין לזה קשר בכלל למערכת הסמראט....
לא יודע מה זה אופרה, אבל באתרים של המכירות בארץ כתוב במפרט שמערכת ההפעלה היא VIDAA Lite 2.0 ומחיפוש ברשת שעשיתי הנחתי שזה אנדרואיד 4.2 על פי כמה מקורות כמו למשל:NBMH כתב:ההייסנס לא עם אנדרואיד אלא אופרה... דווקא מבחינת עניין הסמארט היא כנראה הכי פחות טובה מבין כולן.. אבל עדיין יש יוטיוב ונטפליקס שזה מה שבאמת חשוב לרוב האנשים....
http://www.androidcentral.com/first-loo ... a-smart-tv
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=214201
https://forums.plex.tv/discussion/21676 ... aa-hisense
התקווה שלי היא שיהיה אפשר להתקין אפליקציות מקובצי APK והסיבה היחידה שזה חשוב לי היא שאני רוצה לנסות להתקין על הטלוויזיה את זה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... rket&hl=en
ואז לשלוט על הטלוויזיה של ההורים מהמחשב שלי, כי כפי שאמרתי, להגיע אליהם הבייתה זה לא אפשרי מבחינתי כרגע.
אולי @loki2d או מישהו אחר עם הטלוויזיה הזאת יכול לבדוק ולומר לי אם יש אפשרות להתקנת אפליקציות מה-PLAY STORE או APK?
הזווית צפייה תהיה ברוב הגדול של המקרים 0 מעלות ובמקרה הגרוע ביותר 30 מעלות (הקצה של הספה). זה משמעותי?NBMH כתב:תנסה לברר יותר על ה LG ולהשוות לסמסונג.. כמובן שהכי טוב גם ללכת ולראות בעיניים אם יש לך/להורים שלך זמן.
אגב, בגלל שזה להורים שלך ואני מניח שזה לסלון אולי כדאי להתחשב גם בזוית צפייה רחבה שזה עוד משהו שצריך לשקול...
לגבי זוית הצפייה - כנראה שבמקרה הזה לא. 30 מעלות זה בסדר גמור.בשמתי כתב:
הזווית צפייה תהיה ברוב הגדול של המקרים 0 מעלות ובמקרה הגרוע ביותר 30 מעלות (הקצה של הספה). זה משמעותי?.........
ואופרה זה אופרה.. זאת אומרת שהחנות היא OPERA STORE ולא ה PLAY STORE של גוגל, ככה שקשה לי להאמין שאפשר לעשות באופרה את מה שאתה רוצה.
תבדוק אם יש משהו אולי מותאם לאופרה בעניין הזה
*מצטער שאני לא ממש יכול לעזור בעניין הסמארט יותר לעומק, מחובר אצלי MINI X ומחשב לטלויזיה ככה שאני לא ממש מתעסק עם הסמארט.
תודה בכל מקרה.
אני אחכה עד יום ראשון ואם לא תהיינה הצעות נוספות אקנה את ה-Hisense 55M7000.
אם אגלה שאפשר להתקין אפליקציות של אנדרויד, מה טוב. אם לא, לא נורא.
אה, נזכרתי בעוד שאלה: בזמנו כשקניתי את הסמסונג אני זוכר שהם דרשו התקנה של מתקין מורשה כדי לספק את האחריות 3 שנים (סמליין). האם זה כך גם עם הייסנס או שאפשר להתקין לבד?
אה, נזכרתי בעוד שאלה: בזמנו כשקניתי את הסמסונג אני זוכר שהם דרשו התקנה של מתקין מורשה כדי לספק את האחריות 3 שנים (סמליין). האם זה כך גם עם הייסנס או שאפשר להתקין לבד?
צריך לחכות למתקין בשביל האחריות... חושב שזה ככה בכל חברה.בשמתי כתב:תודה בכל מקרה.
אה, נזכרתי בעוד שאלה: בזמנו כשקניתי את הסמסונג אני זוכר שהם דרשו התקנה של מתקין מורשה כדי לספק את האחריות 3 שנים (סמליין). האם זה כך גם עם הייסנס או שאפשר להתקין לבד?...
אצלי המתקין הגיע יום אחרי הקנייה
אם תקנה ביום ראשון אז מניח שיגיע אליך מתקין די מהר אז עדיף לחכות ולא להתקין לבד.
רק רציתי לדווח שהזמנתי את הטלוויזיה ביום ראשון, קיבלתי אותה ביום רביעי, וביום חמישי בא טכנאי של רטפון "להתקין" אותה. ההורים שלי מרוצים מהאיכות.
ראיתי שהעלו פה צילום של תעודת האחריות למסכים של סמסונג, אז אם יש כאן מישהו שמתעניין, הנה סריקה של תעודת האחריות של אקזיט/רטפון:

אם בעתיד יצא לי לבדוק את עניין האפליקציות לאנדרואיד אני אעדכן.
תודה לכל מי שעזר.
ראיתי שהעלו פה צילום של תעודת האחריות למסכים של סמסונג, אז אם יש כאן מישהו שמתעניין, הנה סריקה של תעודת האחריות של אקזיט/רטפון:

אם בעתיד יצא לי לבדוק את עניין האפליקציות לאנדרואיד אני אעדכן.
תודה לכל מי שעזר.