רכשתי טלוויזיה ועוד לא קיבלתי תודה לעוזרים
צהריים טובים.
לפני שבועיים בידיוק רכשתי טלוויזיה של lg uh850y כמובו יבואן רשמי ח.י
אני כל הזמן מתקשר לחנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה והוא אומר שהוא מתקשר לברר לי אצל ח.י.
השאלה שלי היא אם אני צריך לדאוג או משהוא ... עבר כבר שבועיים מאז שרכשתי את הטלוויזיה. אני מחכה לטלפון מ ח.י אך לא קיבלתי שום שיחת טלפון. הטלוויזה שהזמנתי היא כוללת הובלה והרכבה שאמורים לבצע ח.י
לפני שבועיים בידיוק רכשתי טלוויזיה של lg uh850y כמובו יבואן רשמי ח.י
אני כל הזמן מתקשר לחנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה והוא אומר שהוא מתקשר לברר לי אצל ח.י.
השאלה שלי היא אם אני צריך לדאוג או משהוא ... עבר כבר שבועיים מאז שרכשתי את הטלוויזיה. אני מחכה לטלפון מ ח.י אך לא קיבלתי שום שיחת טלפון. הטלוויזה שהזמנתי היא כוללת הובלה והרכבה שאמורים לבצע ח.י
גם אני הייתי דואג אם עברו שבועיים ולא התקשרו כלל מהיבואן.
בדר"כ מביאים המסך אליך תוך מספר ימים - שבוע ומתאמים התקנה אח"כ.
יתכן שהמסך המדובר אזל מהמלאי בגלל מבצעי סוף השנה.
את זה אתה יכול לברר בח.י. או בחנות כלשהיא, בכך שתשאל
מה זמן האספקה המובטח של המסך הזה אם אתה קונה היום.
בדר"כ מביאים המסך אליך תוך מספר ימים - שבוע ומתאמים התקנה אח"כ.
יתכן שהמסך המדובר אזל מהמלאי בגלל מבצעי סוף השנה.
את זה אתה יכול לברר בח.י. או בחנות כלשהיא, בכך שתשאל
מה זמן האספקה המובטח של המסך הזה אם אתה קונה היום.
תתקשר לשירות של ח.י. תן להם את הפרטים, אני מניח שיוכלו לתת לך
יותר פרטים ממה שקיבלת מבעל החנות. יכול להיות שיש מלאי שמחכה
לשחרור בנמל, יכול להיות שסתם ההזמנה נשכחה, ויכול להיות שבאמת
יש בעיה. לפחות מנסיוני, ח.י. נותנים שירות טוב.
יותר פרטים ממה שקיבלת מבעל החנות. יכול להיות שיש מלאי שמחכה
לשחרור בנמל, יכול להיות שסתם ההזמנה נשכחה, ויכול להיות שבאמת
יש בעיה. לפחות מנסיוני, ח.י. נותנים שירות טוב.
רוצים החזר על קניות ברשת? פרטים כאן
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
אכן יש מלאי שמתעכב בשחרור של 49UH850
גם לי יש 2 לקוחות שממתינים כבר שבועיים ימים למוצר וגם הם כבר על קוצים זה בהחלט לא מצב נעים
זה עניין של כמה ימים עד שזה משתחרר - זה קצת מתיש אבל בזמן הספירות מלאי שחכו לעדכן שהדגם הזה לא במלאי...
בכל מקרה פשוט תמתין בסבלנות הם לא עושים לך בכוונה...
גם לי יש 2 לקוחות שממתינים כבר שבועיים ימים למוצר וגם הם כבר על קוצים זה בהחלט לא מצב נעים
זה עניין של כמה ימים עד שזה משתחרר - זה קצת מתיש אבל בזמן הספירות מלאי שחכו לעדכן שהדגם הזה לא במלאי...
בכל מקרה פשוט תמתין בסבלנות הם לא עושים לך בכוונה...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

·כן זה גם מה שאנחנו ידענו בזמן שהחברה היתה בספירות מלאי - לא הודיעו שאין את המוצר ולכן גם אנחנו היינו בטוחים שיסופק מיידיתyogo2016 כתב:כשרכשתי את הטלוויזיה בעלץ החנות אמר לי שעד יום שני המכשיר יהיה אצלי. לאחר מכן הודיע לי שיש עיקוב ואמרו לי שעד ה-20 לחודש הזה אני אקבל את הטלוויזיה??...
ההמתנה היא גמישות אתה לא חייב להמתין - וכמו שראיתי כבר החלטת להחליף אותה שזה גם מהלך נכון אם המסך דחוף לך
אני פשוט סיפקתי מסכים זמניים לאלו שהיו תקועים בלי מסך כלל...
מקווה שהסמסונג תפתיע ותגיע מהר
תתחדש ותהנה! =]
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

שניהן טובות סדרת KS היא הסדרה הגבוהה של החברה
8500 קעור ו8000 שטוח
לגבי מלאי זה כבר מול החנות שאתה מתנהל מולה בנושא הרכישה של המסך
שים לב שהאחריות היא של סמליין כדי שלא יהיו בעיות עם התאימות של הSMART לארץ ושהאחריות תהיה רלוונטית
8500 קעור ו8000 שטוח
לגבי מלאי זה כבר מול החנות שאתה מתנהל מולה בנושא הרכישה של המסך
שים לב שהאחריות היא של סמליין כדי שלא יהיו בעיות עם התאימות של הSMART לארץ ושהאחריות תהיה רלוונטית
היי חברים יש עדכון.
אני הלכתי לחנות דיברתי איתו שזה לא בסדר, שמרחו אותי כל כך הרבה זמן, ושאם הייתי יודע שזה ייקח יותר הייתי הולך על דגם אחר.
בככל מקרה, על ks8500 הוא דרש 6300 ואני לא חושב שישתלם לי להוסיף עוד 1500 בשביל ללכת על הדגם של סמסונג. שבוע הבא אני אקבל את הטלוויזיה. מקווה שעשיתי את ההחלטה הנכונה. תודה על ההקשבה והמשך יום נעים.
אני הלכתי לחנות דיברתי איתו שזה לא בסדר, שמרחו אותי כל כך הרבה זמן, ושאם הייתי יודע שזה ייקח יותר הייתי הולך על דגם אחר.
בככל מקרה, על ks8500 הוא דרש 6300 ואני לא חושב שישתלם לי להוסיף עוד 1500 בשביל ללכת על הדגם של סמסונג. שבוע הבא אני אקבל את הטלוויזיה. מקווה שעשיתי את ההחלטה הנכונה. תודה על ההקשבה והמשך יום נעים.