קניתי סטרימר חדש אך הוא מתכבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה בדיוק נכבה ואיך? התיאור של הבעיה לא ממש ברור.
M8S או מיני m8s ii ?
תנסה
1. תבטל את ה cec באנדרואיד (ב m8s ii היה להם בעיה בעידכון האחרון שזה היה גורם לריסט כל פרק זמן).
2. אם לא עוזר תבטל גם את האצת החומרה בקודי.
זה בהגדרות > וידאו > האצה.
תנסה
1. תבטל את ה cec באנדרואיד (ב m8s ii היה להם בעיה בעידכון האחרון שזה היה גורם לריסט כל פרק זמן).
2. אם לא עוזר תבטל גם את האצת החומרה בקודי.
זה בהגדרות > וידאו > האצה.
M8s הרגיל לא ii יש לו נורה כחולה מקדימה אחרי שאני מריץ את הקודי הוא מתכבה הוא בקושי מצליח להיות דלוק 5 דקות הנורה הכחולה מתכבה ונדלקת בשבריר שניה ושוב הוא מפעיל את עצמו מחדש ... גם שאני לא נכנס לקודי הוא מתכבה מה אני עושה?
כמובן שאני יכול להחזיר אותו לאיפה שאני קניתי אך אין לי כח לחכות חודש עד שישלחו לי חדש אז אם יש אופציה לתקן אותו אני אשמח...
כמובן שאני יכול להחזיר אותו לאיפה שאני קניתי אך אין לי כח לחכות חודש עד שישלחו לי חדש אז אם יש אופציה לתקן אותו אני אשמח...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נשמע כמו חיבור רופף לחשמל.
תבדוק שכבר החשמל יושב טוב במכשיר והוא לא חופשי, וגם השנאי מחובר כמו שצריך. לפעמים התקעים בשנאים האלה פשוט לא נתפסים טוב בשקע.
תבדוק שכבר החשמל יושב טוב במכשיר והוא לא חופשי, וגם השנאי מחובר כמו שצריך. לפעמים התקעים בשנאים האלה פשוט לא נתפסים טוב בשקע.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי את ה M8S+ כבר שנה, ולא אמורה להיות בעיה כזו. כשהמכשיר נכבה הנורה הופכת לאדומה, היא לא נכבית לגמרי.
אני חושב שיש לך מכשיר תקול. יכול להיות שיש לו בעיית מגעים פנימית או קצר, או אולי אחד הרכיבים שמספקים מתח בתוך המכשיר לא טוב.
אני חושב שיש לך מכשיר תקול. יכול להיות שיש לו בעיית מגעים פנימית או קצר, או אולי אחד הרכיבים שמספקים מתח בתוך המכשיר לא טוב.