בעיה עם מערכת הקולנוע המחשב לא מזהה את מערכת הקולנוע
בוקר טוב יש לי מערכת קולנוע של פיוניר ויש לי בעיה או השהמחשב מזהה את המערכת אבל לא נותו לי להגדיר אותה כמערכת שמע עיקרית מבין כל האפשרויות או שהספיקרים של מערכת הקולנוע לא מופיעים לי בכלל בבחירה של אמצעי הסאונד שהמחשב יכול להתחבר אליהם אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון כי יש לי מסך קולנוע ומקרן בבית כשאני משמיע דרך הסאונד של המקרן זה נשמע נמוך והורס את כל החויה(אני מתחבר עם כבל מהמחשב מהיציאת אודיו הקדמית הירוקה או הורודה החיבור הולך ישירות לאותה כניסת אודיו עגולה גם במערכת קולנוע)יש לי הודעה כל הזמן שיש חיבור של הכבל והכבל כבר מחובר וכשאני מחבר הוא מבקש ממני להגדיר line in או mic או headphones אשמח אם תעזרו לי
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כתבת כל כך הרבה אבל לא אמרת כלום.haimc1 כתב:בוקר טוב יש לי מערכת קולנוע של פיוניר ויש לי בעיה או השהמחשב מזהה את המערכת אבל לא נותו לי להגדיר אותה כמערכת שמע עיקרית מבין כל האפשרויות או שהספיקרים של מערכת הקולנוע לא מופיעים לי בכלל בבחירה של אמצעי הסאונד שהמחשב יכול להתחבר אליהם אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון כי יש לי מסך קולנוע ומקרן בבית כשאני משמיע דרך הסאונד של המקרן זה נשמע נמוך והורס את כל החויה(אני מתחבר עם כבל מהמחשב מהיציאת אודיו הקדמית הירוקה או הורודה החיבור הולך ישירות לאותה כניסת אודיו עגולה גם במערכת קולנוע)יש לי הודעה כל הזמן שיש חיבור של הכבל והכבל כבר מחובר וכשאני מחבר הוא מבקש ממני להגדיר line in או mic או headphones אשמח אם תעזרו לי...
דגמים מדוייקים, איך אתה מחבר, למה אתה מחבר...תן פרטים טכניים, תעלה תמונות. "מערכת קולנוע של פיוניר" זה לא עוזר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
גם כמה סימני פיסוק, ולרדת לשורה חדשה במשפט חדש, היו עוזרים.
התייאשתי כשהגעתי לשורה השנייה.
התייאשתי כשהגעתי לשורה השנייה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·המפשט הזה לא הגיוני בעליל.haimc1 כתב:בחיבור מהמחשב למערכת קולנוע עם כבל מהכניסת אודיו הקדמית למחשב(הירוקה או הורודה)
·...
עזוב אותך שאלות כלליות. תתן פרטים ותמונות וננסה לעזור לך, לתת לך תשובות כלליות לשאלות מוזרות זה לא פרקטי.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כשאתה משתמש ביציאת אוזניות של המחשב איזה זיהוי אתה רוצה שיהיה?
וככל הנראה מדובר בשקע משולב של אוזניות ליין ומיקרופון ולכן הוא שואל אותך מה חיברת
לא יודע איזה מחשב יש לך ואיזו ״מערכת קולנוע״ יש לך אבל אני די בטוח שיש לשניהם אפשרויות חיבור יותר מתקדמות.
וככל הנראה מדובר בשקע משולב של אוזניות ליין ומיקרופון ולכן הוא שואל אותך מה חיברת
לא יודע איזה מחשב יש לך ואיזו ״מערכת קולנוע״ יש לך אבל אני די בטוח שיש לשניהם אפשרויות חיבור יותר מתקדמות.
- Amir64
-
- גורו

מחשב לא יכול "לזהות" מערכת ק"ב שמחוברת ליציאות PL שלו.
יש לך כרטיס nvidia עם חיבור HDMI שמחובר לטלויזיה, והוא יציאת המחדל לאודיו.
לא ענית לשאלות שנשאלו, וגם לא את התמונות שביקשו שתעלה.
BUGY כתב
יש לך כרטיס nvidia עם חיבור HDMI שמחובר לטלויזיה, והוא יציאת המחדל לאודיו.
לא ענית לשאלות שנשאלו, וגם לא את התמונות שביקשו שתעלה.
BUGY כתב
לא סיפקת דגמים ולא תמונות מה מחובר ולאן.דגמים מדוייקים, איך אתה מחבר, למה אתה מחבר...תן פרטים טכניים, תעלה תמונות. "מערכת קולנוע של פיוניר" זה לא עוזר....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אין לחץ, אנחנו פה, לא ממהרים.haimc1 כתב:מאחורי המערכת נכנס הקצה השני של הכבל אני מנסה חת כמה מידע שאני יודע לתת
זה חדש לי לחלוטין כל הנושא הזה תהיו סבלניים איתי·...
אבל לאן בדיוק הכבל נכנס, לאיזו מערכת?
למה אני שואל, כי אולי אפשר לחבר בצורה טובה יותר, לדוגמה:
לחבר את הכבל HDMI מהמסך למערכת ולקבל את הסאונד באיכות הרבה יותר טוב. או הפוך, לחבר למערכת ומשם למסך.
אבל לא יודעים מה יש לך, מערכת קולנוע בסיסית שכוללת הכל, רסיבר ורמקולים, או מגבר ורמקולים...
בלי קשר, את הכבל אדיו (כבל כמו של אוזניות) עדיף לחבר מהחיברו האחרוי.
תספק פרטים.
- Amir64
-
- גורו

נשאלת כבר אולי 5 פעמים איזו מערכת, אבל אתה לא טורח לענות
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בתור מי שעובד בישפאר, שקנה מסך הייסנס 4k, שיודע להדביק כתוביות לצפיה בסרטים ישנים ב4k , משתמש בקודי וצריך כבל hdmi 2.0
הפרטים שאתה לא מספק והשאלות בלי טעם או מהות ובלי מידע שיאפשר לעזור לך-
מחשיד אותך ושכמותך בהטרלת הפורום
אבל זה רק הפארנויות שלי
הפרטים שאתה לא מספק והשאלות בלי טעם או מהות ובלי מידע שיאפשר לעזור לך-
מחשיד אותך ושכמותך בהטרלת הפורום
אבל זה רק הפארנויות שלי