חיפוש סאבוופר - תקציב עד 2500 גמיש
הסאב שהגיע עם הסט רמקולים HKTS 16W נשרף (מסתבר שזו בעיה נפוצה)
אני מחפש כרגע לרכוש סאב וופר במחיר סביר עד 2500 ש"ח, די גמיש במחיר כלפי מעלה וישנה עדיפות להזמין באינטרנט.
* במידה וההזמנה באינטרנט המחיר צריך לכלול את עלות המשלוח והמיסים.
לגבי הסאב וופר האמת שהייתי די מרוצה מהסאב שהגיע עם הסט אם זה נותן איזושהי נקודת התייחסות.
תודה רבה!
אני מחפש כרגע לרכוש סאב וופר במחיר סביר עד 2500 ש"ח, די גמיש במחיר כלפי מעלה וישנה עדיפות להזמין באינטרנט.
* במידה וההזמנה באינטרנט המחיר צריך לכלול את עלות המשלוח והמיסים.
לגבי הסאב וופר האמת שהייתי די מרוצה מהסאב שהגיע עם הסט אם זה נותן איזושהי נקודת התייחסות.
תודה רבה!
תמימות הדעים כאן היא לרוב על הסאבים של svs. (גילוי נאות-לי עדיין אין...)
לתקציבך יתאים ה sb-1000 (תיבה אטומה) ועוד טיפות צפונה ה pb-1000 (פורטהד) שמחירו בסביבות 3200 שח-3400שח.
כמובן שיש פרמטרים נוספים לקחת בשיקול כמו-התאמה, לסט , מרחב-גודל המקום,ועוד.
ליאור
לתקציבך יתאים ה sb-1000 (תיבה אטומה) ועוד טיפות צפונה ה pb-1000 (פורטהד) שמחירו בסביבות 3200 שח-3400שח.
כמובן שיש פרמטרים נוספים לקחת בשיקול כמו-התאמה, לסט , מרחב-גודל המקום,ועוד.
ליאור
- hezishohat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
- שם מלא: חזי שוחט
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
סאב זה רמקול שמאוד קשה לבחור ולבחון, על הנייר או מהמלצות למינהם,
אם הוא לא נמצא אצלך בחלל ובתנאים הפיזיים שאפשרת לו להיות...זה כמעט בלתי אפשרי.
אם בכל זאת לתת איזו סוג של כיוון
יש Velodyne בלוחות
לא מכיר את הסאב הספציפי
מכיר (מניסיון אישי) את החברה ואת הפוטנציאל.
ומאוד קשה להתחרות בה (אופי החברה) באיכות הבאס.
אם הוא לא נמצא אצלך בחלל ובתנאים הפיזיים שאפשרת לו להיות...זה כמעט בלתי אפשרי.
אם בכל זאת לתת איזו סוג של כיוון
יש Velodyne בלוחות
לא מכיר את הסאב הספציפי
מכיר (מניסיון אישי) את החברה ואת הפוטנציאל.
ומאוד קשה להתחרות בה (אופי החברה) באיכות הבאס.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·א: לSVS יש כמה וכמה דגמים. אז אתה לא יכול להכליל את כל החברה.Gico כתב:אז מדוע רוב הפורום מעדיף את SVS?...
ב: אני אישית מעדיף אותם על פני קליפש בגלל איך שהם נשמעים.
ג: יש כמה סאבים נחמדים ביד שניה.
אכן אם איכותי באותה מידה הייתי מצפה ליותר הטרוגניות בפורום ולא ראיתי את זה. אני עוקב מספר חודשים אחרי הפורום.
בכל אופן ממה שראיתי, היתרון של SVS הוא שהצליחו לעשות את סדרת ה-1000 שלהם קומפקטית עד כמה שניתן,
ובלי לוותר על איכות. זה אולי פחות מדבר לאנשים כאן אבל מדבר מאוד להנהלות...
בכל אופן ממה שראיתי, היתרון של SVS הוא שהצליחו לעשות את סדרת ה-1000 שלהם קומפקטית עד כמה שניתן,
ובלי לוותר על איכות. זה אולי פחות מדבר לאנשים כאן אבל מדבר מאוד להנהלות...
@Gico
·
למילה "איכותי" יש הרבה פרשנויות.
SVS כפי שכבר נרשם בעלת קשת רחבה מאוד של סאבים שמיועדים לכל כיס.
אצל קליפש פחות יש משחק דומה, אך אין זה אומר שהם פחות איכותיים.
אם יש תקציב של 3000 ש"ח ברור ש-SVS חדש יהיה עבור אותו כיס, אטרקטיבי יותר, אך אין זה אומר מילה אחת על איכותו.
יש כיס, יש תקציב, ועוד שאר ירקות.
סאב לא קונים ע"פ המלצות.
לאחד SVS יהיה הכי הכי, ולשני הוא יהיה נחות.
כנל כל סאב שעולה על דעתי.
אתה עוקב אחרי הפורום, אז אתה אמור להיות מושכל בדעתך, שציוד לא קונים ע"פ מרשם של רופא, אלא ע"פ האוזן (והעין). המאוד אינדיוידואלית שלך.
·
למילה "איכותי" יש הרבה פרשנויות.
SVS כפי שכבר נרשם בעלת קשת רחבה מאוד של סאבים שמיועדים לכל כיס.
אצל קליפש פחות יש משחק דומה, אך אין זה אומר שהם פחות איכותיים.
אם יש תקציב של 3000 ש"ח ברור ש-SVS חדש יהיה עבור אותו כיס, אטרקטיבי יותר, אך אין זה אומר מילה אחת על איכותו.
יש כיס, יש תקציב, ועוד שאר ירקות.
סאב לא קונים ע"פ המלצות.
לאחד SVS יהיה הכי הכי, ולשני הוא יהיה נחות.
כנל כל סאב שעולה על דעתי.
אתה עוקב אחרי הפורום, אז אתה אמור להיות מושכל בדעתך, שציוד לא קונים ע"פ מרשם של רופא, אלא ע"פ האוזן (והעין). המאוד אינדיוידואלית שלך.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 18/01/2017 9:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@itay123
מדוע אם כן "אם יש תקציב של 3000 ש"ח ברור ש-SVS חדש יהיה עבור אותו כיס, אטרקטיבי יותר"?
בהנחה שלא מכניסים שיקולי איכות והתאמה לאוזן מסויימת, מה הבסיס לאמירה הזו?
הרי הביאו כאן גם סאב של קליפש בערך באותו מחיר.
לגבי התאמה לאוזן, זה אחד הדברים הבעייתיים בפורומים כגון זה של enthusiastics מצד אדם מהישוב שאינו אאודיופיל או enthusiastics:
לא כל דבר שחשוב ל-enthusiastics בבחירת הציוד, חשוב גם לאנשים כמותי.
רוב האנשים כאן משקיעים בבחירת ציוד האודיו שלהם, הולכים למספר חנויות, מקשיבים למספר יצרנים, בוחנים ציוד אודיו בבית שלהם.
אני (ונראה לי שיש עוד כמוני) לא אנין צליל, וחושב שלא נדרשת לי השקעה כזו בבחירת הציוד כדי ליהנות מאוד ממנו.
ההנחה שלי היא שאם אקנה מוצר איכותי הוא יתאים לאוזן שלי. סמוך עלי שאני מכיר אותה ואת עצמי קצת יותר ממך.
סליחה אם מישהו יפגע מכך, אבל כל הסופרלטיבים של צליל שטוח, עמוק, חודר וכו' (עדיין) לא מדברים אלי.
אולי בעתיד אפתח אנינות טעם גם באודיו. כיום אני מודה שאין לי את זה.
מדוע אם כן "אם יש תקציב של 3000 ש"ח ברור ש-SVS חדש יהיה עבור אותו כיס, אטרקטיבי יותר"?
בהנחה שלא מכניסים שיקולי איכות והתאמה לאוזן מסויימת, מה הבסיס לאמירה הזו?
הרי הביאו כאן גם סאב של קליפש בערך באותו מחיר.
לגבי התאמה לאוזן, זה אחד הדברים הבעייתיים בפורומים כגון זה של enthusiastics מצד אדם מהישוב שאינו אאודיופיל או enthusiastics:
לא כל דבר שחשוב ל-enthusiastics בבחירת הציוד, חשוב גם לאנשים כמותי.
רוב האנשים כאן משקיעים בבחירת ציוד האודיו שלהם, הולכים למספר חנויות, מקשיבים למספר יצרנים, בוחנים ציוד אודיו בבית שלהם.
אני (ונראה לי שיש עוד כמוני) לא אנין צליל, וחושב שלא נדרשת לי השקעה כזו בבחירת הציוד כדי ליהנות מאוד ממנו.
ההנחה שלי היא שאם אקנה מוצר איכותי הוא יתאים לאוזן שלי. סמוך עלי שאני מכיר אותה ואת עצמי קצת יותר ממך.
סליחה אם מישהו יפגע מכך, אבל כל הסופרלטיבים של צליל שטוח, עמוק, חודר וכו' (עדיין) לא מדברים אלי.
אולי בעתיד אפתח אנינות טעם גם באודיו. כיום אני מודה שאין לי את זה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
@Gico
לדעתי מה שמשתף בין החברים פה זה מה שאתה מכנה "אנינות צליל" . ענו לך באדיבות ולא בסופרלטיבים כך לא ממש הבנתי את התגובה האחרונה שלך. אם אתה לא חובב גדול של התחום או חשוב לך להכנס לעובי הקורה ואתה רק מחפש סאב לפי מחיר זה בסדר גמור, גש לחנות ותקנה לפי התקציב שלך. המליצו לך על SVS ולא סתם. המון אנשים פה (כולל אנוכי) מרוצים מהם ושמחים להמליץ עליהם לאחרים. במקום ללכת עם ההמלצה ולבדוק אתה הולך עם הראש בקיר ולא מבין למה דווקא חברה זו. אם תיגש לחנות ותתרשם אז אני בטוח שתקבל מושג למה. ואגב למה SVS? כי היום הם נחשבים בין הטובים ביותר תמורת העלות.
לדעתי מה שמשתף בין החברים פה זה מה שאתה מכנה "אנינות צליל" . ענו לך באדיבות ולא בסופרלטיבים כך לא ממש הבנתי את התגובה האחרונה שלך. אם אתה לא חובב גדול של התחום או חשוב לך להכנס לעובי הקורה ואתה רק מחפש סאב לפי מחיר זה בסדר גמור, גש לחנות ותקנה לפי התקציב שלך. המליצו לך על SVS ולא סתם. המון אנשים פה (כולל אנוכי) מרוצים מהם ושמחים להמליץ עליהם לאחרים. במקום ללכת עם ההמלצה ולבדוק אתה הולך עם הראש בקיר ולא מבין למה דווקא חברה זו. אם תיגש לחנות ותתרשם אז אני בטוח שתקבל מושג למה. ואגב למה SVS? כי היום הם נחשבים בין הטובים ביותר תמורת העלות.
למה SVS ולא סאבים אחרים?
כי SVS זה שם-דבר בתחום הסאונד בעולם, אתה משלם על שירות ואיכות.
ל-SVS יש מבחר סאבים של SB ו-PB במחירים שפויים יחסית, ולכן אין להם מתחרים.(ואני לא מדבר על יד שניה).
אני לא מכיר אחד שרכש סאב של SVS ולא יצא עם הלסת בחוץ.
כי SVS זה שם-דבר בתחום הסאונד בעולם, אתה משלם על שירות ואיכות.
ל-SVS יש מבחר סאבים של SB ו-PB במחירים שפויים יחסית, ולכן אין להם מתחרים.(ואני לא מדבר על יד שניה).
אני לא מכיר אחד שרכש סאב של SVS ולא יצא עם הלסת בחוץ.
@mulder
כוונתי לא היתה להעליב חס וחלילה אף אחד, ולא התכוונתי לתשובות שקיבלתי כאן שהיו כולן ענייניות,
אלא רק להצביע על האופן בו רוב החברים כאן בוחנים את ציוד האודיו שלהם וכיצד הם חווים אותו,
באופן דומה לתאור החוויה בסקירות שקראתי כאן באתר.
איני "הולך עם הראש בקיר". רק רציתי להבין מעבר לחווייה האישית מה החברים כאן חושבים על שתי החברות.
כוונתי לא היתה להעליב חס וחלילה אף אחד, ולא התכוונתי לתשובות שקיבלתי כאן שהיו כולן ענייניות,
אלא רק להצביע על האופן בו רוב החברים כאן בוחנים את ציוד האודיו שלהם וכיצד הם חווים אותו,
באופן דומה לתאור החוויה בסקירות שקראתי כאן באתר.
איני "הולך עם הראש בקיר". רק רציתי להבין מעבר לחווייה האישית מה החברים כאן חושבים על שתי החברות.