מתלבט בין 3 דגמים + קניית טלפון חדש אך ממודל ישן וקנייה מחו"ל

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
nt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מתלבט בין 3 דגמים שעולים אותו דבר (1000-1050): כולם בחנויות בארץ:
  • Samaung S4mini
  • Soni Xperia E5
  • OnePlus x 16gb
הפרמטרים החשובים לי:
1. שכל הפונקציות הבסיסיות יפעלו היטב - GPS, WI-FI, שהביצועים יהיו מהירים ולא ייתקע.
2. לא גדול וכבד מדיי - לכן אני פוסל את כל ה5.5 אינץ'. משקל מקסימלי 140 גרם וקצת.
3. מצלמה טובה

על פניו נראה לי שSAMSUNG S4 MINI יכול להתאים אבל השאלה אם כדאי לקנות טלפון שיצא ב-2013 אפילו אם אני קונה חדש, הרכיבים כבר בני כמה שנים, לא?ראיתי את הטלפון הזה בEBAY ב440 שקל - כמה זה יכול לעלות עם מכס? אני מניח שהבעיה העיקרית היא שאין אחריות במקרה כזה ( ברץ יש אחריות שנה*

תודה רבה מראש על העזרה

origr15
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

לך לבאג הם מייבאים מותג שנקרא מייזו , תקנה דגם שנקרא m3 note הוא בא בשתי דגמים אחד עם 2 ג׳יגה ראם ו16 ג׳יגה זכרון והשני עם 3 ג׳יגה ראם ו32 ג׳יגה זכרון. הם עולים 800 או אלף תלוי בדגם שבחרת.

מעבד 8 ליבות 2ֿ/3 ג׳יגה ראם , 16/32 ג׳יגה זכרון , 5.5 אינצ׳ full hd , קורא טביעות אצבעות מאוד מהיר , מצלמה 13 מגה פיקסל (חיישן של סוני) וסוללה ענקית של 4100 מיליאמפר . הטלפון פצצה , אם היה לו מאחורה מדבקה של תפוח הוא היה 1500 יותר.

גילוי נאות אני עובד בבאג אבל ראיתי את ההודעה שלך ואני רוצה לעזור במיוחד כי הדגמים שבחרת הם ענתיקות שגם כשהם היו חדשים הם לא היו טובים .
אני מוכר את הטלפון הזה כמו לחמניות ובנתיים לתיקון (באג הם אלה שנותנים את האחריות [שנה]) חוזרים אלי רק כאלו ששברו את המסך.

אם לא הצלחתי לשכנע אותך על המכשיר ואתה לא מוכן ללכת לראות אותו הייתי ממליץ לך על אחד משתי הדגמים הבאים:
xiaomi redmi note 4 הוא מתחרה עיקרי של המייזו שסיפרתי לך עליו והנתונים שלהם די זהים.
samsung j7 אומנם הכי נחות טכנולוגית והכי יקר (1400) מהדגמים שהצעתי אבל הוא עדיין שנות אור יותר טוב ממה הדגמים שאתה חשבת עליהם .

nt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התשובה. שים לב שאחת הדרישות שלי הייתה קומפקטיות ומשקל וכל הדגמים שהצעת הם 5.5 אינץ' ומשקל של 160-170 גרם. לכן זה לא כל כך רלוונטי. אגב הE5 הוא לא כזה ישן וזה גם לא משנה לי שיהיה הכי חדש.רק שיהיה אמין, לא ייתקע או יהפווך לאיטי אם יש כמה דברים פתוחים במקביל וכד'.
מכיר מכשירים יותר קומפקטיים?

origr15
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

סליחה לא שמתי לב , יש דגם של מייזו שנקרא m3s הוא 5 אינצ׳ והוא עולה רק 700 הוא עדיין יותר טוב מהe5 , אני ממש לא רוצה שתחשוב שנאי מנסה למכור לך אני אפילו לא מציע לצורך העיניין שתגיע לסניף שלי , פשוט מכשיר טוב והוא באמת אמין חבל שסתם תקנה משהו יותר יקר כי המותג שלו יותר מוכר .

לצורך העיניין המכשיר (m3s) הוא האח הקטן של הm3 note וההבדלים בינים הם שהסוללה היא 3400 מיליאמפר המסך הוא 5 אינצ׳ .

והמכשיר גם עומד בדרישת המשקל שלך .

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #5 

לא ממליץ על מייזו. טלפון בנוי טוב, אבל יותר מדי באגים בתוכנה ואין הרבה מידע בפורומים בחו"ל כדי לפתור אותם.
לא ממליץ בשום פנים ואופן על טלפון בן 3 שנים. gם מערכת הפעלה ואפליקציות של היום הוא יהיה עגלה. או שלא יריץ אפליקציות מסוימות כי הגירסא שניתן להוריד מתאימה רק לאנדרואיד חדש יחסית.

מציע לך לשקול MOTO G4 PLAY.
G4 הרגיל כמובן הרבה יותר טוב, אבל הוא שוקל 155 גרם.

nt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה על התשובות. החכמתי. לגבי ה-MOTO G4 PLAY - בחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו פה בארץ. אתה מכיר?

נמלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

dmitrys - לי יש טלפון של מייזו ואני לא יודע על איזה באגים אתה מדבר.
טלפון מצויין (לי יש את ה - MX4), עם עידכוני תכנה שוטפים.
חבל לפסול סתם.

nt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אגב מה דעתכם על XIOMI REDMI 3 PRO או 3S? תודה
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=923277 למשל

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #9 

היה לי טלפון M5 של מייזו, ובו היה מלא באגים. זה הניסיון היחיד שיש לי עם מייזו.
שיומי היו לנו כמה טלפונים מהסדרות הזולות שלהם. כרגע לילדה יש 3S עם 2\16 ג'יגה זכרון, היא מרוצה. נקנה בסין בכ 400 שח.
מוטו G4 יש לי, והוא מעולה. לפני כן היה לי G2 וגם הוא היה מעולה. G4 PLAY לא הייתי קונה, כי הוא אמור להיות חלש יותר ולא הרבה יותר זול. המלצתי לך לבדוק אותו רק בגלל שהליין הזה טוב, ויש מגבלת משקל. את המוטו אני מזמין מאנגליה.
בכללי, אני לא חושב שאחריות על טלפונים זולים שווה משהו בארץ. אני מזמין מחו"ל כשיש הבדל משמעותי במחיר.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”