[שאלה]שימוש בממיר יס hd בבית אחר? הפעלת ה vod?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
לאחרונה חוברתי ליס בדירה שאני משכיר בישוב מסוים.
הממירים שיש בדירה הזו הם ממירים ישנים (לא HD) ואין לי שם את כל החבילות ערוצים (חשוב לציין, אני לא בעל המנוי ולכן אני לא יכול לבצע שינויים).

בבית הוריי , שנמצא בישוב אחר, יש ממיר HD שאינו בשימוש מסיבי .. האם ישנה אפשרות להחליף בין הממיר שאצלי והממיר שאצל הוריי ? הבנתי שיס לא יכולים לאתר את זה וזוהי תופעה די נפוצה..

במידה ואכן אני יכול להחליף בין הממירים, האם אני יכול לחבר את הממיר HD לרשת האינטרנט לצורך צפיה בVOD או שהדבר עלול לגרום לבעיה כלשהי כאשר יהיה חיבור של אותו מנוי לרשת משתי כתובות IP שונות?

תודה רבה מראש לכל העונים :)

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להחליף . וגם ליראות VOD כי אתה משלם . ולא דורש זיכוי . אם מקבלים כסף אז שותקים

opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

KremarYaqob כתב:אתה יכול להחליף . וגם ליראות VOD כי אתה משלם . ולא דורש זיכוי . אם מקבלים כסף אז שותקים
...
היי,
האם אתה אומר זאת מנסיון אישי?

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני הטכנאי קרמר . תקיש בגוגל הטכנאי קרמר . עבור הממיר הזה משלמים . הצפייה היא בתשלום. אחרי זה אתה מוסיף ומשלם גם עבור VOD אם יש הכנסה ליס . למה שיעשו בעיות ביגלל הIP אולי התחלף הIP אצל המקור . לך תדע. תוריד מילבך כול דאגה . עוסק במיקצוע צלות מעל 20 שנה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

לא הייתי לוקח את ההצעה חסרת אחריות שלו.

הממיר הוא של ההורים שלך, ואסור להעביר אותו לבית אחר, בטח לא לחבר אותו לרשת אחרת מההורים שלך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #6 

התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.

הדברים הברורים:
1. ההסכם של ההורים שלך עם יס אוסר עליהם לקחת את הממיר לכתובת אחרת. למעשה אם היה להם צימר בחצר - אסור להם לקחת אותו גם לשם (זה נקרא יחידת סמך).
2. אם תיקח את הממיר מההורים שלך, תחבר אותו לצלחת אצלך בדירה. מבלי לחבר אותו לקו טלפון או לקו אינטרנט - יס לא יוכלו לדעת על זה.
3. ברגע שתחבר את הממיר אצלך לאינטרנט - יס ידעו שהממיר נדד אליך באופן מיידי (אותו לקוח מתחבר בו זמנית משתי כתובות ip שונות). האם הם יעשו עם זה משהו? זה כבר סימן שאלה אחר. אני לא הייתי בודק בכלל.
You are never fully dressed without a smile

opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

Shed כתב:התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.

הדברים הברורים:
1. ההסכם של ההורים שלך עם יס אוסר עליהם לקחת את הממיר לכתובת אחרת. למעשה אם היה להם צימר בחצר - אסור להם לקחת אותו גם לשם (זה נקרא יחידת סמך).
2. אם תיקח את הממיר מההורים שלך, תחבר אותו לצלחת אצלך בדירה. מבלי לחבר אותו לקו טלפון או לקו אינטרנט - יס לא יוכלו לדעת על זה.
3. ברגע שתחבר את הממיר אצלך לאינטרנט - יס ידעו שהממיר נדד אליך באופן מיידי (אותו לקוח מתחבר בו זמנית משתי כתובות ip שונות). האם הם יעשו עם זה משהו? זה כבר סימן שאלה אחר. אני לא הייתי בודק בכלל.
...
תודה Shed ו mp3lll.. בדיוק כמו שחשבתי :)

קרמר, אם אינך מכיר סוגיות כאלה ממקור ראשון אולי עדיף לא להגיב..
·

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@opal

אני מכיר טוב מאוד את זה . בפועל לא יקרה כלום . אתה לא במדינת חמס . במקרה הקיצוני ביותר דם לא ישפך. ינתקו את הממיר מהמוקד זה הכול . ואז תעשה מינוי חוקי . כך שהגזמתה בתגובה .

כמה קומבינות בחיים אני עשיתי . מכבלים פירטיים . בכיתה ז' בשנת 1958 כן 58 כבר מכרתי חוברות הצופה לילדים .

ולמה שלא תעשה חיבור חוקי . אם אתה מפחד ליגנוב . רוצה ליגנוב אבל מפחד . שואל כמה חזק יתפקו אותך
·

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

Shed כתב:התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.

הדברים הברורים:
...
·

הבחור שואל איך אפשר ליראות מבלי לשלם . בעיברית קלה זה גנבה . אז התשובה הייתה בהתאם . הרי הוא רוצה ליראות מבלי לשלם.. לעשות מינוי חוקי לא בא לא . ליגנוב כן . רק שואל אים מותר לו ליגנוב . הוא שואל אם ירגישו בגנבה . אתה עניתה שכן ירגישו . אז הוא ניבהל. אין לו אומץ לגנוב . לביבי/אולמרט/ שר האוצר / ועוד הייה אומץ רק יש הבדך בבוחטה

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אחת מהקומבינות של בימים ההם . וזה רק קצה הקרחון

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

גם הייתי בחור טוב . הצלתי מישהוא מימוות . הנשמה מפה לפה . מה שלמדנו בהג"א

opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

KremarYaqob כתב:גם הייתי בחור טוב . הצלתי מישהוא מימוות . הנשמה מפה לפה . מה שלמדנו בהג"א
...
קרמר, אני חושב שלא ממש הבנת את משמעות הפורום הזה.
אולי כדאי לך לחפש פורומים אחרים שעוסקים בנושאים שאתה מנסה להוכיח פה ...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”