שלום לכולם
לאחרונה חוברתי ליס בדירה שאני משכיר בישוב מסוים.
הממירים שיש בדירה הזו הם ממירים ישנים (לא HD) ואין לי שם את כל החבילות ערוצים (חשוב לציין, אני לא בעל המנוי ולכן אני לא יכול לבצע שינויים).
בבית הוריי , שנמצא בישוב אחר, יש ממיר HD שאינו בשימוש מסיבי .. האם ישנה אפשרות להחליף בין הממיר שאצלי והממיר שאצל הוריי ? הבנתי שיס לא יכולים לאתר את זה וזוהי תופעה די נפוצה..
במידה ואכן אני יכול להחליף בין הממירים, האם אני יכול לחבר את הממיר HD לרשת האינטרנט לצורך צפיה בVOD או שהדבר עלול לגרום לבעיה כלשהי כאשר יהיה חיבור של אותו מנוי לרשת משתי כתובות IP שונות?
אני הטכנאי קרמר . תקיש בגוגל הטכנאי קרמר . עבור הממיר הזה משלמים . הצפייה היא בתשלום. אחרי זה אתה מוסיף ומשלם גם עבור VOD אם יש הכנסה ליס . למה שיעשו בעיות ביגלל הIP אולי התחלף הIP אצל המקור . לך תדע. תוריד מילבך כול דאגה . עוסק במיקצוע צלות מעל 20 שנה
התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.
הדברים הברורים:
1. ההסכם של ההורים שלך עם יס אוסר עליהם לקחת את הממיר לכתובת אחרת. למעשה אם היה להם צימר בחצר - אסור להם לקחת אותו גם לשם (זה נקרא יחידת סמך).
2. אם תיקח את הממיר מההורים שלך, תחבר אותו לצלחת אצלך בדירה. מבלי לחבר אותו לקו טלפון או לקו אינטרנט - יס לא יוכלו לדעת על זה.
3. ברגע שתחבר את הממיר אצלך לאינטרנט - יס ידעו שהממיר נדד אליך באופן מיידי (אותו לקוח מתחבר בו זמנית משתי כתובות ip שונות). האם הם יעשו עם זה משהו? זה כבר סימן שאלה אחר. אני לא הייתי בודק בכלל.
Shed כתב:התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.
הדברים הברורים:
1. ההסכם של ההורים שלך עם יס אוסר עליהם לקחת את הממיר לכתובת אחרת. למעשה אם היה להם צימר בחצר - אסור להם לקחת אותו גם לשם (זה נקרא יחידת סמך).
2. אם תיקח את הממיר מההורים שלך, תחבר אותו לצלחת אצלך בדירה. מבלי לחבר אותו לקו טלפון או לקו אינטרנט - יס לא יוכלו לדעת על זה.
3. ברגע שתחבר את הממיר אצלך לאינטרנט - יס ידעו שהממיר נדד אליך באופן מיידי (אותו לקוח מתחבר בו זמנית משתי כתובות ip שונות). האם הם יעשו עם זה משהו? זה כבר סימן שאלה אחר. אני לא הייתי בודק בכלל.
...
תודה Shed ו mp3lll.. בדיוק כמו שחשבתי
קרמר, אם אינך מכיר סוגיות כאלה ממקור ראשון אולי עדיף לא להגיב..
·
אני מכיר טוב מאוד את זה . בפועל לא יקרה כלום . אתה לא במדינת חמס . במקרה הקיצוני ביותר דם לא ישפך. ינתקו את הממיר מהמוקד זה הכול . ואז תעשה מינוי חוקי . כך שהגזמתה בתגובה .
כמה קומבינות בחיים אני עשיתי . מכבלים פירטיים . בכיתה ז' בשנת 1958 כן 58 כבר מכרתי חוברות הצופה לילדים .
ולמה שלא תעשה חיבור חוקי . אם אתה מפחד ליגנוב . רוצה ליגנוב אבל מפחד . שואל כמה חזק יתפקו אותך
·
Shed כתב:התשובה של קרמר היא דוגמא קלאסית לאיך אפשר לגרום נזק על ידי טעות והטעיה.
הדברים הברורים:
...
·
הבחור שואל איך אפשר ליראות מבלי לשלם . בעיברית קלה זה גנבה . אז התשובה הייתה בהתאם . הרי הוא רוצה ליראות מבלי לשלם.. לעשות מינוי חוקי לא בא לא . ליגנוב כן . רק שואל אים מותר לו ליגנוב . הוא שואל אם ירגישו בגנבה . אתה עניתה שכן ירגישו . אז הוא ניבהל. אין לו אומץ לגנוב . לביבי/אולמרט/ שר האוצר / ועוד הייה אומץ רק יש הבדך בבוחטה