טלויזיה פיליפס דגם 55PUS7101--תקולה
שלום לכולם
לכל מי שמתבלט.
היו המלצות לטלויזיה הזאת שכביכול "טובה " יותר מדגמים אחרים של פיליפס.
אני קניתי את הטלויזיה לפני כ 4 חודשים ומהרגע הראשון התמונה הייתה לא איכותית - הרבה ניגודיות וצבע מופרז בכל חלקי התמונה . וזה ממסך שאמור להיות איכותי מאוד. הפנים של האנשים במסך מקבלים גוון מבריק אדום או חום מזעזע שפוגע באיכות התמונה. פריטים שונים מקבלים טשטוש וההבחנה ממש לא איכותית.
חשבתי שהבעיה בכיוונים של המסך אך זה לא עוזר בכל מצב או כיוון מופיעים התסמינים שרשמתי.
החלטתי לקרוא לשירות לפני כ3 שבועות - בהתחלה הטכנאי [רטפון] מסר לי שהכיוון לא טוב והוא יאפס את הכיוון מחדש. הדבר לא עזר אני כרגע ממתין לתיקון [החלפת מסך לחדש שלא נמצא במלאי].
בכל הזמן הזה שום נציג של רטפון או אלקטרה לא חוזר אליי לעידכון רק לאחר כמה שיחות נציגת אלקטרה חזרה אליי ומסרה לי שיש להחליף מסך לחדש. ["תגיד תודה שאתה יכול לראות בטלויזיה "- ציטוט של רונית מאלקטרה]
אלקטרה לא מוכנה להחליף מסך - "אנחנו נתקן אותו כאשר החלק יגיע מחול" [אין להם מסך במלאי]
-אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שטלויזיה חדשה שעלתה 8000 ש"ח עושה כאלה בעיות בחודשים הראשונים להפעלתה?
- האם הגיוני שאני אבזבז זמן שלי והפסד ימי עבודה על תיקון הטלויזיה חדשה?
בקיצור אני עדיין ממתין לתיקון .
הייתי מצפה לשירות איכותי יותר למוצר הזה - אני ממש מאוכזב מהקניה הזאת
לכל מי שמתבלט.
היו המלצות לטלויזיה הזאת שכביכול "טובה " יותר מדגמים אחרים של פיליפס.
אני קניתי את הטלויזיה לפני כ 4 חודשים ומהרגע הראשון התמונה הייתה לא איכותית - הרבה ניגודיות וצבע מופרז בכל חלקי התמונה . וזה ממסך שאמור להיות איכותי מאוד. הפנים של האנשים במסך מקבלים גוון מבריק אדום או חום מזעזע שפוגע באיכות התמונה. פריטים שונים מקבלים טשטוש וההבחנה ממש לא איכותית.
חשבתי שהבעיה בכיוונים של המסך אך זה לא עוזר בכל מצב או כיוון מופיעים התסמינים שרשמתי.
החלטתי לקרוא לשירות לפני כ3 שבועות - בהתחלה הטכנאי [רטפון] מסר לי שהכיוון לא טוב והוא יאפס את הכיוון מחדש. הדבר לא עזר אני כרגע ממתין לתיקון [החלפת מסך לחדש שלא נמצא במלאי].
בכל הזמן הזה שום נציג של רטפון או אלקטרה לא חוזר אליי לעידכון רק לאחר כמה שיחות נציגת אלקטרה חזרה אליי ומסרה לי שיש להחליף מסך לחדש. ["תגיד תודה שאתה יכול לראות בטלויזיה "- ציטוט של רונית מאלקטרה]
אלקטרה לא מוכנה להחליף מסך - "אנחנו נתקן אותו כאשר החלק יגיע מחול" [אין להם מסך במלאי]
-אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שטלויזיה חדשה שעלתה 8000 ש"ח עושה כאלה בעיות בחודשים הראשונים להפעלתה?
- האם הגיוני שאני אבזבז זמן שלי והפסד ימי עבודה על תיקון הטלויזיה חדשה?
בקיצור אני עדיין ממתין לתיקון .
הייתי מצפה לשירות איכותי יותר למוצר הזה - אני ממש מאוכזב מהקניה הזאת
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
@yh222 בוקר טוב, על מנת שאוכל לטפל בפנייתך ולבדוק את המקרה שציינת אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל: [email protected] ואני אחזור אלייך בהקדם. בברכה , לבנת בוקובזה , אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר
·
·
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
יהודה צהריים טובים, בהמשך לשיחתנו מסרת לי כי הטלויזיה הוחלפה והיא עובדת בצורה תקינה. שמחתי לעמוד לשרותך בברכה,לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.