האם ישנה כניסת IR במקרן HD142x?
קיבלתי את המקרן הזה היום. זה המקרן הראשון שלי ובינתיים הוא ממש עלה על הציפיות ממנו.
רק בעיה אחת שמפריע לי היא שבמיקום הנוכחי שלו אני לא יכול לשלוט עליו עם השלט. העין הקולטת במקרן מוסתרת.
חיפשתי במדריך שלו ומצאתי שיש כניסה שנקראת 12V trigger. אין שם הסבר כל כך מה הדבר הזה עושה, אבל בשרטוט רואים שאחת הכניסות ב-PL נקראת IR_IN. האם זה מה שאני חושב שזה? כי מצאתי דברים כאלו בעליאקספרס ותהיתי אם הם נועדו להתחבר לזה ולפתור לי את הבעיה.
בנוסף ראיתי כל מיני פתרונות כאלו שעושים שימוש בכניסת HDMI. איך אפשר לדעת אם המקרן שלי תומך בזה?
תודה על העזרה.
רק בעיה אחת שמפריע לי היא שבמיקום הנוכחי שלו אני לא יכול לשלוט עליו עם השלט. העין הקולטת במקרן מוסתרת.
חיפשתי במדריך שלו ומצאתי שיש כניסה שנקראת 12V trigger. אין שם הסבר כל כך מה הדבר הזה עושה, אבל בשרטוט רואים שאחת הכניסות ב-PL נקראת IR_IN. האם זה מה שאני חושב שזה? כי מצאתי דברים כאלו בעליאקספרס ותהיתי אם הם נועדו להתחבר לזה ולפתור לי את הבעיה.
בנוסף ראיתי כל מיני פתרונות כאלו שעושים שימוש בכניסת HDMI. איך אפשר לדעת אם המקרן שלי תומך בזה?
תודה על העזרה.
היי, תודה על התשובה. הבנתי שהטריגר וה-IR הן שתי פונקציות שונות, העיניין הוא שבדיאגרמה שבחוברת הוראות, על אחד הפינים בטריגר רשום IR_IN. ייתכן שהחיבור הזה משמש גם לזה או שאין סיכוי?ride כתב:אין קשר בין הטריגר ל IR. הטריגר נועד לשלוח אות לממסר ולהפעיל למשל מסך חשמלי. כלומר אתה מדליק את המקרן והמסך יורד אוטומטית...
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים