שלום,
לפני כשבוע ביקשתי להתנתק מחברת הכבלים, נציג השירות התעקש לכנות את הניתוק "הקפאת מנוי" ואמר שבכל מקרה אני לא משלם כסף (החזרתי גם את הציוד).
האם יתכן שבעוד כשנה אני אקבל חיוב כלשהו בגין הקפאת מנוי, או שהמנוי יופעל ללא אישורי ? האם יש צורך להתקשר אליהם ולהתעקש על שינוי הטרמינולוגיה מהקפאה לניתוק ?
תודה
ההבדל בין הקפאה לביטול מנוי
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כשאתה "מוקפא" אתה לקוח פעיל שלא משלם כסף ולא מקבל שירות. הסיכון שלך הוא בדיוק מה שהבנת:
1. חידוש המנוי ללא אישורך [ואז, לך תבקש זיכוי ותרדוף אחר שירות הלקוחות]
2. אם תרצה לחזור להוט כלקוח חדש ההתייחסות אליך תהיה כלקוח קיים שזה כמובן חיסרון.
כמו שאתה מבין דברים חיוביים מהסטטוס הזה לא יצאו לך כלקוח.
כשאני מתנתק אני דורש ניתוק [ולא מסתפק בהקפאות ושאר הקומבינות למיניהם], ולעיתים מבקש אישור שכל הנתונים שלי יימחקו מהמערכות שלהם [כמו אשראי, מייל, כתובת וכו'] - הם מחוייבים לעשות זאת.
1. חידוש המנוי ללא אישורך [ואז, לך תבקש זיכוי ותרדוף אחר שירות הלקוחות]
2. אם תרצה לחזור להוט כלקוח חדש ההתייחסות אליך תהיה כלקוח קיים שזה כמובן חיסרון.
כמו שאתה מבין דברים חיוביים מהסטטוס הזה לא יצאו לך כלקוח.
כשאני מתנתק אני דורש ניתוק [ולא מסתפק בהקפאות ושאר הקומבינות למיניהם], ולעיתים מבקש אישור שכל הנתונים שלי יימחקו מהמערכות שלהם [כמו אשראי, מייל, כתובת וכו'] - הם מחוייבים לעשות זאת.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
@vivi
·
מסכים על כל מילה ..הייתי מנוי בעבר לספקית אינטרנט בזק בנלאומי...בקשתי ניתוק מוחלט לטענת הנציג ביקשתי רק הקפאה..
לאחר 4 חודשים ההקפאה הסתיימה והפכתי להיות מנוי משלם...על הקומבינה עליתי רק אחרי 3 חודשים ..זוכתי על כך בחשבונית..
·
מסכים על כל מילה ..הייתי מנוי בעבר לספקית אינטרנט בזק בנלאומי...בקשתי ניתוק מוחלט לטענת הנציג ביקשתי רק הקפאה..
לאחר 4 חודשים ההקפאה הסתיימה והפכתי להיות מנוי משלם...על הקומבינה עליתי רק אחרי 3 חודשים ..זוכתי על כך בחשבונית..