panasonic 50vt30 בייבוא מקביל התקלקלה - ייתכן שיורוקום מפתיעים לטובה?
יש לי את ה-50vt30 שנקנתה לפני 5 שנים+ מדיוידי סנטר, אתמול במהלך צפיה היה צליל כמו של פקק שקופץ כתוצאה מקצר, והתמונה כבתה, המנורה מהבהבת 7 פעמים מה שכנראה מעיד על בעיה בכרטיס כזה או אחר (או אולי ספק), והטלויזיה כמובן לא נדלקת שוב.
צילצלתי ליורוקם הדגשתי מספר פעמים שמדובר בטלויזיה בייבוא מקביל, ונאמר לי שיש אפשרות לתקן ושעלות התיקון תהיה 900 שח ועוד 480 (עלות טכנאי ושינוע), יש מצב שהם הולכים אכן לצאת בני אדם? למישהו יש ניסיון דומה? (למען האמת ציפיתי לקבל סטירה בצורת ניתוק ברגע שהם ישמע שמדובר בטלויזיה בייבוא מקביל) יש מצב שיטרטרו אותי סתם ובסוף יגידו לי שאין איך לתקן? או שזה סתם הציניות הלא מוצדקת שלי?
צילצלתי ליורוקם הדגשתי מספר פעמים שמדובר בטלויזיה בייבוא מקביל, ונאמר לי שיש אפשרות לתקן ושעלות התיקון תהיה 900 שח ועוד 480 (עלות טכנאי ושינוע), יש מצב שהם הולכים אכן לצאת בני אדם? למישהו יש ניסיון דומה? (למען האמת ציפיתי לקבל סטירה בצורת ניתוק ברגע שהם ישמע שמדובר בטלויזיה בייבוא מקביל) יש מצב שיטרטרו אותי סתם ובסוף יגידו לי שאין איך לתקן? או שזה סתם הציניות הלא מוצדקת שלי?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
יורוקום לרוב מתקנים ייבוא מקביל בתשלום
אין להם בעיה עם זה
אלא אם כן זה חלק שאין להם במלאי ואז הם מתמחרים את זה בהתאם להזמנת הרכיב מחו"ל
בסה"כ יש להם אחלה שירות גם שלא מדובר בייבוא שלהם
מנסיון
אין להם בעיה עם זה
אלא אם כן זה חלק שאין להם במלאי ואז הם מתמחרים את זה בהתאם להזמנת הרכיב מחו"ל
בסה"כ יש להם אחלה שירות גם שלא מדובר בייבוא שלהם
מנסיון
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי בודק עם מעבדה נפרדת. למשל לני חנוך בי-ם.
למה?
כי במחיר שאתה משלם אתה יכול לקנות לדעתי את אותו מסך "משומש".
או בקיצור - התיקון עולה כמעט כמו מסך חלופי. זה לה הגיוני (אני מתכוון לכ-2000 ש"ח).
אני בימינו הייתי שוקל פעמיים לפני שהייתי מתקן פלאזמה.
ואני עם פלאזמה VT20
למה?
כי במחיר שאתה משלם אתה יכול לקנות לדעתי את אותו מסך "משומש".
או בקיצור - התיקון עולה כמעט כמו מסך חלופי. זה לה הגיוני (אני מתכוון לכ-2000 ש"ח).
אני בימינו הייתי שוקל פעמיים לפני שהייתי מתקן פלאזמה.
ואני עם פלאזמה VT20
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
מנסיוני עם יורוקום פעמיים השירות היה יוצא מן הכלל,פעם באחריות ופעם מחוץ לאחריות...... אומנם ייבוא שלהם אבל השירות ללא דופי.