Nuc7 i3 - האם ניתן להריץ LE מכרטיס זכרון ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כן, זה אמור לעבוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@אופיר28
·ראשית אין גרסת סלרון דור שביעי ככה שהשאלה כרגע היא לא רלוונטית....
בדור השישי הנוק סלרון נתן תמיכה מלאה כמו גרסת ה-i3/5/7 ככה שמי שחיפש רק מדיה סנטר יכל לקנות בשקט סלרון (ולשלב אותה עם ליברהאלק)
·ראשית אין גרסת סלרון דור שביעי ככה שהשאלה כרגע היא לא רלוונטית....
בדור השישי הנוק סלרון נתן תמיכה מלאה כמו גרסת ה-i3/5/7 ככה שמי שחיפש רק מדיה סנטר יכל לקנות בשקט סלרון (ולשלב אותה עם ליברהאלק)
·שי-כ כתב:@אופיר28
·אם זה @4K30 - כן.
לגבי 60@, לדעתי קודי עדיין לא יכול להריץ את זה....
אוקיי , תודה.
ולכשהקודי ידע להריץ 4K60 האם חומרתית הנוק יעמוד בזה ?
אני מציק בנושא כי בעבר "הובטח" לי שהנוק i5 (דור 5) שהיה ברשותי ידע להתמודד עם 4K .בפועל זה ממש לא קרה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כל i3 יעשה את העבודה, יתמוך ב-HDR. (לפחות מבחינת פיענוח בחומרה) תאורטית, תכני 4K@24FPS יכולים לעבוד גם עם HDMI 1.4.
את הממשק של הקודי לא חייבים להריץ על 4K, אפשר להסתדר בקלות כשהממשק על 1080P@60FPS. קודי יעביר את המסך ל4K לבד כשתפעילו תוכן 4K.
רק לידע כללי, קופסאות עם S905X ינגנו כל תוכן שרק תרצו, כולל HDR, כולל פורמטים מתקדמים.
הדבר היחיד שבינתיים לא ממש עובד כמו שצריך (לפחות אצלי) זה תוכן HDR 4K@60FPS. שאר סוגי התכנים עובדים כמו שצריך.
המגבלה היחידה שבה נתקלתי עם ה-S905X, היא שמרבית\כל הקופסאות האלה מגיעות עם כ.רשת 100M. ותכנים עתירי ביטרייט פשוט לא מתנגנים ללא באפרינג. הזמנתי כרטיס 1G USB, נראה אם זה יעזור. בנוסף אני אבדוק אפשרות הגדרת שיתוף בתצורת NFS ב-NAS, זאת תצורה יעילה בהרבה.
את הממשק של הקודי לא חייבים להריץ על 4K, אפשר להסתדר בקלות כשהממשק על 1080P@60FPS. קודי יעביר את המסך ל4K לבד כשתפעילו תוכן 4K.
רק לידע כללי, קופסאות עם S905X ינגנו כל תוכן שרק תרצו, כולל HDR, כולל פורמטים מתקדמים.
הדבר היחיד שבינתיים לא ממש עובד כמו שצריך (לפחות אצלי) זה תוכן HDR 4K@60FPS. שאר סוגי התכנים עובדים כמו שצריך.
המגבלה היחידה שבה נתקלתי עם ה-S905X, היא שמרבית\כל הקופסאות האלה מגיעות עם כ.רשת 100M. ותכנים עתירי ביטרייט פשוט לא מתנגנים ללא באפרינג. הזמנתי כרטיס 1G USB, נראה אם זה יעזור. בנוסף אני אבדוק אפשרות הגדרת שיתוף בתצורת NFS ב-NAS, זאת תצורה יעילה בהרבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לאיזה? זה שרשור מלפני 8 חודשים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
4K@60FPS כן.
HDR מנגנים שונים כמו MPC-HC\BE וכאלה - לא.
מצב ה-HDR של וינדוס 10 לא ממש עובד כמו שצריך ודיי מיותר.
ה-API של וינדוס להפעלת HDR לא עובדים, ולכן נכון לעכשיו צריך כרטיס מסך של NVIDIA כדי שאפשר יהיה להכניס את הטלוויזיה למצב HDR באופן דינאמי.
בנוגע ל-LE, אני לא יודע, לא בדקתי. לדעתי גם שם זה עדיין לא עובד. אבל מציע לבדוק את זה לעומק.
HDR מנגנים שונים כמו MPC-HC\BE וכאלה - לא.
מצב ה-HDR של וינדוס 10 לא ממש עובד כמו שצריך ודיי מיותר.
ה-API של וינדוס להפעלת HDR לא עובדים, ולכן נכון לעכשיו צריך כרטיס מסך של NVIDIA כדי שאפשר יהיה להכניס את הטלוויזיה למצב HDR באופן דינאמי.
בנוגע ל-LE, אני לא יודע, לא בדקתי. לדעתי גם שם זה עדיין לא עובד. אבל מציע לבדוק את זה לעומק.