מכונת קפה ידנית קלאסית של LA PAVONI דגם פרופשונל למכירה

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
שלח תגובה
טושקית פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מכונת קפה ידנית קלאסית מקצועית עם מנוף של LA PAVONI דגם PROFESSIONAL במצב מצויין.
גוף מתכת ניקל ושחורבעלת שעון להצגת לחץ ומוט להקצפת קפה להכנה ידנית של קפה מעולה כמו באיטליה.
למכירה ברמת אביב ב 2200 ש"ח בלבד!.
למעוניינים ניתן להתקשר לשאול: 052-6969696 בין השעות 10:00-19:00

Engineer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 746
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #2 

האם המכונה תקינה? (מה סיבת המכירה?)

כמה זמן הייתה בשימוש או לחילופין, כמה כוסות קפה הכינה בממוצע ביום ?

טושקית פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Engineer

היי, כותבת אשתו של שאול... המכונה תקינה לחלוטין. אנחנו מוכרים אותה מכיוון שהמכונה נרכשה ע"י בעלי קצת לפני שהתחתנו. אני לא שותה קפה בכלל ולאחר נישואנו עברנו לדירה בה אין למכונה ממש מקום וגם לא שימוש כך שבשנים האחרונות היא פשוט מאופסנת בארון והגיע הזמן לפנות את המקום... בדקנו אותה לפני שהחלטנו למכור. היא עובדת מצויין ותקינה לגמרי (וכל האורחים ששתו אמרו שהקפה מעולה). לא יודעת בדיוק כמה זמן היתה בשימוש (מניחה שלא הרבה) ולא כמה כוסות קפה הכינה ביום (גם מניחה שלא הרבה. בכל זאת. היתה בדירה של רווק...). אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן להתקשר למספר הטלפון המצ"ב. שאול ידע לענות לך יותר טוב ממני. בגדול המכונה כמעט חדשה ואין ממש יותר מידי גמישות במחיר- למי ששואל...
·

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

ברוכים הבאים לפורום.

קצת פידבק ופרופרציות:
התמונות מטושטשות אבל אני רואה שהצינורית שחרור לחץ פונה החוצה במקום מעל המגש לאיסוף נוזלים שבכלל חסר בתמונה.

כשהמכונה היתה בשימוש - האם היא תוחזקה באופן שוטף? האם גומיות ואטמים אי פעם הוחלפו?
אלה מכונות אמינות אבל זקוקות לתחזוקה - אפילו מינימלית . אם פעם בכמה זמן עושים ניקוי אבנית (במיוחד אם השתמשו במי ברז), שמים מעט גריז על האטמים ומנקים את שאריות הקפה, הן יכולות להישאר במצב טיפ טופ להרבה זמן.

זה שהמכונה היתה בארון כמה שנים זה סימן לא כל כך מעודד כי יש מצב שגומיות התייבשו וכבר לא אוטמות כמו שצריך. המכונה עדיין תעבוד ותפיק אפילו קפה יותר טוב מהקפסולות הפופולריות אבל זה לא אומר כלום על המצב של המכונה.

לגבי המחיר, ראיתי ב"מקינטה" לפחות שתי מכונות כאלה בשנה האחרונה, משופצות עם אחריות והמחיר היה בערך מה שאתם מבקשים.

אז אולי כדאי לנקות את המכונה הנחמדה, לצלם תמונות חדות וברורות של כל מה שכלול, לפרט את ההיסטוריה של המכונה (מבחינת תחזוקה ושימוש), ואז לבקש שיתקשרו אליכם.

טושקית פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני בטוחה שכמו שלך יש שאלות יש בטח גם שאלות נוספות.
אני באמת לא מבינה בזה כלום. לגמרי.
מאוד יכול להיות שאפילו לא צילמתי אותה נכון (שוב- יש לי אפס הבנה בקפה) אבל אני יודעת שלא חסרים בה שום חלקים, שהיא טופלה והגומיות שלה הוחלפו. מעבר לכך הכי טוב זה להתקשר ולשאול את בעלי בטלפון את כל השאלות.
אני במקרה הזה רק השליח... אם זה היה תלוי בו והוא היה צריך לצלם ולפרסם בלוחות ובפורומים, המכונה כנראה היתה נשארת בארון...

שלח תגובה

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”