צריך עזרה בבחירת סטרימר אשר מתאים לשימושים שלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם, אציין שאני חדש בכל נושא הקודי והסטרימר האחרון שהיה לי עד לפני כמה ימים היה xtreamer sidewinder.
בכל מקרה משתדל ללמוד יותר כל יום ולעבור על נושאים בפורום זה.

צריך את עזרתכם בהזמנת סטרימר שמריץ קודי בצורה טובה כאשר המטרה היא בעיקר לראות סרטים, סדרות , לפעמים ערוצי טלוויזיה , לפעמים אולי לחבר usb שמכיל תכני צפייה ולראות דרכו. כמובן שיתמוך בכתוביות וסרטים ובכל מיני פורמטים שונים. עדיף שגם יתמוך ב4K כי אני בקרוב אקנה טלוויזיה חדשה.
תקציב כ700 שח כולל תוספים כגון שלט וכדומה

ראיתי הרבה המלצות על Minix Neo U1 וגם המלצות על מיני פי סי כגון Minix Z83-4, Vorke V1, אבל באמת לא מבין איזה מכשיר עונה על הדרישות שלי והאם כדאי אחד מבוסס אנדרואיד או ווינדוס.

אשמח לעזרה.
תודה מראש.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ממליץ לקחת מכשיר מבוסס על S905X (לא S905, אלא S905X) או S912.
כל שאר הדברים לא יעשו את העבודה עבור "כל הפורמטים", למשל HDR.
מעבר לזה, ל-S912 יש עדיפות כי אפשר בקלות למצוא מכשירים עם חיבור רשת קווית 1גיגהביט. נראה שמכשירים המבוססים על S905X מגיעים עם חיבור קווי 100 מגה, וזה לא ממש מספיק לכל סוגי התכנים. מצד שני אפשר להתקין על S905X מערכת LibreELEC, אשר לדעתי עדיפה על הרצה של קודי על אנדרויד וגם תומכת בכל סוגי הפורמטים שרק תרצה. ל-S912 כנראה לא נראה את זה בזמן הקרוב.

כרגע יש לי מכשיר שמבוסס על ה-S905X, הזמנתי כרטיס רשת 1גיגה שמתחבר ל-USB. נראה אם זה יפתור לי את הבעיה שיש לי עם התכנים הבאמת כבדים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”