מחפש נגן MP3 עם האפשרות של X2
יש כרגע ברשותי את SONY WALKMAN NWZ-E384

שנכנס לי לתקציב של אותה תקופה.
לא הצלחתי למצוא עליו שום אפשרות שכזו.
אפשר דוגמה לאחד שכן תומך באפשרות הזו ואיך אני מגיע אליה?
אתה טוען שהוא חלש יחסית, השוותי אותו בזמנו לפי הביקורות עם COWON ואנשים העדיפו דווקה אותו אבל ציינו שCOWON חזק יותר אבל הממשק בו בעייתי יותר. (לא קשור אבל אולי הייתי צריך לקחת נגן APPLE וזהו)
עוד דרך אגב: יש ברשותי נגן מהדור הישן שמצע את הפעולה בצורה ממש לא מקצועית שמעוות גם את הצליל, SAMSUNG YEPP U5 שמספיק גג לשעתיים של שמיע ובעל 2GB בלבל. אז הוא קצת חלש לדעתי.
אז אשמח לעזרה נוספת

שנכנס לי לתקציב של אותה תקופה.
לא הצלחתי למצוא עליו שום אפשרות שכזו.
אפשר דוגמה לאחד שכן תומך באפשרות הזו ואיך אני מגיע אליה?
אתה טוען שהוא חלש יחסית, השוותי אותו בזמנו לפי הביקורות עם COWON ואנשים העדיפו דווקה אותו אבל ציינו שCOWON חזק יותר אבל הממשק בו בעייתי יותר. (לא קשור אבל אולי הייתי צריך לקחת נגן APPLE וזהו)
עוד דרך אגב: יש ברשותי נגן מהדור הישן שמצע את הפעולה בצורה ממש לא מקצועית שמעוות גם את הצליל, SAMSUNG YEPP U5 שמספיק גג לשעתיים של שמיע ובעל 2GB בלבל. אז הוא קצת חלש לדעתי.
אז אשמח לעזרה נוספת
יש מצב שהם הורידו את האפשרות בדגם שלך... בדגמים היותק מוקדמים זה היה קיים:
http://docs.esupport.sony.com/portable/ ... 05/05.html
http://docs.esupport.sony.com/portable/ ... 05/05.html
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
legopart,
רכוש טלפון זול והשתמש בו בתור נגן, אני מאמין שניתן בקלות למצוא אפליקציה עם ניגון X2.
רכוש טלפון זול והשתמש בו בתור נגן, אני מאמין שניתן בקלות למצוא אפליקציה עם ניגון X2.
האמת שאצלי בSamsung Note2 יש את זה, זו אחת האופציות בהגדרות הנגן
אני מנחש שזו אפשרות מובנת שבאה עם אנדרואיד בכלל.
העניין הוא שרציתי מכשיר קטן.
יש ברשותי Samsung yepp u5 שיש לו הגדרה כזו שלצערי גם מעוותת את הקול. אבל הוא מאוד ישן והסוללה שלו מספיקה גג לשעתיים.
רציתי לקנות משהו קטן וקומפרטי שיהיה לי נוח איתו.
אכן אשאר עם הפלאפון אם לא אמצא.
תודה.
אני מנחש שזו אפשרות מובנת שבאה עם אנדרואיד בכלל.
העניין הוא שרציתי מכשיר קטן.
יש ברשותי Samsung yepp u5 שיש לו הגדרה כזו שלצערי גם מעוותת את הקול. אבל הוא מאוד ישן והסוללה שלו מספיקה גג לשעתיים.
רציתי לקנות משהו קטן וקומפרטי שיהיה לי נוח איתו.
אכן אשאר עם הפלאפון אם לא אמצא.
תודה.