שאלה לגבי PSN ACCOUNT
ערב טוב,
אז יש PS4.
הוקם חשבון ישראלי ב-PSN.
לקחתי כרגע את ה-48 שעות חינם בPSN+
עכשיו קראתי קצת יותר ונראה שאולי הייתי צריך להקים חשבון אמריקאי אבל...
כרגע גר בגרמניה (לא לנצח רק לעוד חצי שנה שנה) ולכן לא בטוח שחשבון אמריקאי מתאים לי.
השאלה הראשונה והכי חשובה זה אם אני קונה כאן ב-50 יורו את הפלוס האם אוכל להשתמש בו? מדבר על רכישה בחנות השכונתית של קוד ולא דרך אתר האינטרנט (לא רוצה להכניס אנצעי תשלום מאחר ומי שמשחק בעיקר זה הילד ולא בא לי שיחגוג על האשראי שלי...). קראתי קצת ולא בטוח אם זה יעבוד מאחר והחשבון ששלי ישראלי אבל קונה את הפלוס בגרמניה.
שאלה שנייה - האם באמת כדאי לעשות חשבון אמריקאי? מה כלכך מיוחד כיום ששער היורו בכזזה שפל? יש ייתרונות מובהקים לזה? יש חסרונות?
תודה מראש ושבת שלום.
אז יש PS4.
הוקם חשבון ישראלי ב-PSN.
לקחתי כרגע את ה-48 שעות חינם בPSN+
עכשיו קראתי קצת יותר ונראה שאולי הייתי צריך להקים חשבון אמריקאי אבל...
כרגע גר בגרמניה (לא לנצח רק לעוד חצי שנה שנה) ולכן לא בטוח שחשבון אמריקאי מתאים לי.
השאלה הראשונה והכי חשובה זה אם אני קונה כאן ב-50 יורו את הפלוס האם אוכל להשתמש בו? מדבר על רכישה בחנות השכונתית של קוד ולא דרך אתר האינטרנט (לא רוצה להכניס אנצעי תשלום מאחר ומי שמשחק בעיקר זה הילד ולא בא לי שיחגוג על האשראי שלי...). קראתי קצת ולא בטוח אם זה יעבוד מאחר והחשבון ששלי ישראלי אבל קונה את הפלוס בגרמניה.
שאלה שנייה - האם באמת כדאי לעשות חשבון אמריקאי? מה כלכך מיוחד כיום ששער היורו בכזזה שפל? יש ייתרונות מובהקים לזה? יש חסרונות?
תודה מראש ושבת שלום.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
עושה לך קצת סדר:shaharza כתב:מנוי פלוס של איזה מדינה צריך לקנות? אנגליה?...
1. לפתוח משתמש ישראלי - זה הדבר הכי גרוע ומיותר שיש לעשות.
כי הפלוס עבורו יקר מאוד, וגם החנות של סוני בישראלי ממש יקרה.
פשוט חסר טעם.
2. מציע לפתוח 2 משתמשים, אחד אנגלי ואחד אמריקאי.
לעצמך תגדיר ותחשוב מי מהם תרצה שיהיה המשתמש העיקרי (כלומר לשמירות משחקים, גביעים והישגים)
את מנוי הפלוס הכי זול שתוכל לעשות באחד מהם - תעשה.
יש ב cdkeys מנוי אנגלי זול - ממליץ בחום.
3. את שניהם תגדיר בקונסולה שלך כ PRIMARY, כך שלא משנה היכן תרכוש משחקים, בשניהם, עדיין תוכל לשחק בהם, על משתמש אחד, האנגלי או האמריקאי, זה שהחלטת שיהיה הראשי שלך לשמירות וכו'.
מקווה שסגרתי לך את הפינה.