סלקום TV ואינטרנט מאה מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
shay820 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אחד החברים התנסה באינטרנט של סלקום, מאה מגה?
ובנוסף אם אני צריך את המודם של האינטרנט בחדר מחשב, והממירים נמצאים במפלסים שונים,איך הממירים מתחברים לאינטרנט? האם יש אפשרות לא בצורה אלחוטית?
תודה רבה שי

shay820 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מקפיץ אשמח לעזרה

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #3 

האינטרנט תלוי בעיקר בתשתית של בזק באיזור... אם עד עכשיו היית בבזק ולא היו לך בעיות אז לא אמור להיות הבדל. (למרות שהיו מקרים שבזק חיבלו בכוונה בתשתיות של לקוחות שעזבו אותם לטובת השוק הסיטונאי)

בשום פנים ואופן, אבל בשום פנים ואופן אל תסכים לחיבור אלחוטי של הממיר (גם אם הוא סנטימטר מהראוטר). הדרכים להעביר אינטרנט לשאר הממירים בבית הן או חיבור ישיר של כבל רשת מהראוטר עד לממיר, או חיבור דרך כבלי COAX (הכבלים של YES ו-HOT) ושימוש ב"MOCA". אל תסכים לשום פתרון אחר כי אחרת תחווה בעיות.

עוד המלצה - להימנע בשימוש בראוטר שסלקום מספקים. אלא אם כן אתה חייב אותו לטובת טלפון, וגם אז הייתי ממליץ לך להשתמש בו כמכשיר לטלפון בלבד ולא כמשהו שינהל לך את הרשת בבית. בטח ובטח את הרשת האלחוטית.

shay820 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תודה רבה על התגובה
לעולם לא היה לי קו בזק, סלקום אמורים לבוא לעשות את ההתקנה בשבוע הקרוב, הבית הוא שלושה מפלסים, כאשר ממיר אחד יהיה בקומת המרתף, והממיר השני בקומת הסלון, המודם של האינטרנט יהיה במפלס אחר, מה שאומר שאני חייב חיבור קווי?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

שיהיה בהצלחה :)
בגדול תסכים כמו שאמרו רק לחיבור על גבי תשתית חשמל/קווית אחרת.
שאלה טובה מה בזק נותנים באיזור שלך.
תשאל אולי את אחד השכנים.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

שטכנאי בזק בא לבדוק לי את הקו לפני סלקום - הוא טען שאם הייתי לקוח של בזק - היה ניתן לסדר לי 100 מגה - אבל התשתית מהארון לתוך הבית אינה תקינה
מקווה שטכנאי סלקום יתן לי פתרון ....

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #7 

shay820
כמו שאמרתי, לא משנה איפה הראוטר והממיר נמצאים בבית אל תסכים שהטכנאי יתקין לך את הממיר בשום צורה חוץ מה2 צורות שאמרתי (כבל רשת/מוקה). אינטרנט על גבי רשת החשמל לפי מה שאני יודע בסלקום לא עושים בזה שימוש, ומהניסיון שלי הפתרון הזה לא יציב ב100 אחוז.

tals79
האחריות של סלקום עם מארון התקשורת הקרוב לבית ועד לבית. מה שאומר שאם התשתית תקינה עד לארון תקשורת אז האחריות של סלקום לדאוג שהתשתית תהיה תקינה עד לשקע ראשון בבית.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”