המלצה למדפסת לייזר
שלום לכולם,
אודה להמלצה למדפסת לייזר לצרכים הבאים:
תקציב כ-1,000 ש"ח (גמיש אם צריך)
מדפסת משולבת (לא חייב פקס)
עדיף חיבור WIFI (לא חובה)
שחור לבן, לא צריך צבעוני.
שימוש ביתי אבל מדובר בלא מעט הדפסות
מהירות הדפסה גבוהה
אמינות (אם יש אחריות לכמה שנים...)
אשמח להמלצות...
תודה!
מהירות הדפסה גבוהה
אשמח להמלצות...
תודה!
שלום,alogobi כתב:שלום לכולם,
מהירות הדפסה גבוהה
אשמח להמלצות...
תודה!...
אצלי מדפסת משולבת של Brother עובדת כבר 7 שנים כמו סוסה, מדפיסה מאות דפים בחודש בלי תקלות וגם הסורק לא רע.
אבל הבונוס האמיתי ב Brother זה מחיר מצחיק של טונר חלופי שנותן אותה תוצאה של טונר מקורי.
טונר של 2,500 דפים עולה כ 50 ש"ח. יוצא שהנייר יותר יקר מהדיו.
אם אחרי 12,500 דפים תרצה להחליף תוף (דבר שאני לא עשיתי אבל מומלץ ע"י היצרן) יש גם תוף חלופי ב 100 ש"ח.
יש באינטרנט הסברים איך לעקוף את הצורך בהחלפת תוף חדש ב 5 דקות.
בפחות מ 600 ש"ח תקבל מוצר מעולה.
החיסרון היחידי הוא שהמדפסות המשולבות של Brother תופסות הרבה מקום על השולחן. ככה זה כשמחזיקים סוס בבית.
הדגם שלי DCP7030 אבל ב 2010 חיבור מדפסת לרשת לא היה מובן מאליו, עדיף לאין ערוך לקנות מדפסת עם חיבור אינטרנט רצוי Wifi, בפרט אם יש מספר מחשבים בבית.alogobi כתב:תודה גיל
יש דגם ספציפי?
יש למישהו עוד המלצה?...
מדפסת ללא רשת מחוברת ב USB למחשב מסויים ואז כל מי שרוצה להדפיס חייב להדליק את המחשב המארח.
רק אחרי שמדליקים את המחשב-מארח ונכנסים לחשבון של אחד המשתמשים אפשר להדפיס ישירות ממנו או ממחשב אחר דרך הרשת ביתית של Windows.
לא כיף.
במדפסת עם Wifi אפשר לשלוח להדפסה מכל לקוח כולל טלפונים ניידים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני גם עברתי למדפסת ליזר של brother ואני מאד מרוצה. לא מדפיסים בכמויות אבל בינתיים היא מאד אמינה ונוחה לתפעול. הדגם שיש לי הוא HL3140CW - כמו שאמרו - קשה לשים אותה על השולחן בגלל הגודל אז אצלי היא על הריצפה
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@alogobi
·זאת מדפסת לייזר משולבת שחור לבן של ברדר (דגם L2700DW) והיא מצויינת. רכשתי כזו לכמה מלקוחותיי בשנה האחרונה.עלויות טונר ותוף לא מקוריים הם מאוד זולות. היא בעלת חיבורי WIFI, ETHERNET וגם USB :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885963
·זאת מדפסת לייזר משולבת שחור לבן של ברדר (דגם L2700DW) והיא מצויינת. רכשתי כזו לכמה מלקוחותיי בשנה האחרונה.עלויות טונר ותוף לא מקוריים הם מאוד זולות. היא בעלת חיבורי WIFI, ETHERNET וגם USB :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885963
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
נצל"ש
יש לי מדפסת לייזר ש"ל של סמסונג כבר חמש שנים ואני מאוד מרוצה, אבל עכשיו אני צריך מדפסת צבעונית.
למישהו יש המלצה למדפסת לייזר צבעונית לא יקרה שגם מקבלת טונרים חלופיים זולים?
תודה רבה ושבוע טוב
יש לי מדפסת לייזר ש"ל של סמסונג כבר חמש שנים ואני מאוד מרוצה, אבל עכשיו אני צריך מדפסת צבעונית.
למישהו יש המלצה למדפסת לייזר צבעונית לא יקרה שגם מקבלת טונרים חלופיים זולים?
תודה רבה ושבוע טוב
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@molvy
·מתוך נסיוני או שהמדפסת זולה ואז הטונרים יקרים, או שהיא יקרה ואז הטונרים אמנם לא זולים, אבל עלות ההדפסה לדף זולה משמעותית.
מדפסות לייזר יותר בררניות בנוגע לטונר ועלולות להיות בעיות עם טונרים חלופיים.
הדפסה צבעונית בעקרון היא דבר יקר. אם אין לך כמויות הדפסה צבעונית, אולי שווה לך להדפיס במכון להעתקות שמש, או בבית דפוס או להדפיס את ההדפסות הצבעוניות במדפסת הזרקת דיו.
·מתוך נסיוני או שהמדפסת זולה ואז הטונרים יקרים, או שהיא יקרה ואז הטונרים אמנם לא זולים, אבל עלות ההדפסה לדף זולה משמעותית.
מדפסות לייזר יותר בררניות בנוגע לטונר ועלולות להיות בעיות עם טונרים חלופיים.
הדפסה צבעונית בעקרון היא דבר יקר. אם אין לך כמויות הדפסה צבעונית, אולי שווה לך להדפיס במכון להעתקות שמש, או בבית דפוס או להדפיס את ההדפסות הצבעוניות במדפסת הזרקת דיו.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
@Fish72
·
תודה על התשובה
אכן יש לי מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו אבל היא איטית להחריד.
אבל מצד שני כמות ההדפסות הצבעוניות שלי די קטן כך שאני ככול הנראה אשאר עם המדפסת הזו אם לא תהייה מדפסת שמאפשרת להנות משני העולמות
·
תודה על התשובה
אכן יש לי מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו אבל היא איטית להחריד.
אבל מצד שני כמות ההדפסות הצבעוניות שלי די קטן כך שאני ככול הנראה אשאר עם המדפסת הזו אם לא תהייה מדפסת שמאפשרת להנות משני העולמות
- plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ממליץ על מדפסת משולבת צבעונית של ברודר דגם 9140 . טונרים חליפיים עולים בערך 80 שקל לצבע יש לנו כבר כמה כאלה במשרדים שלנו , אבל אין לה ווי פיי מחוברת אצלנו עם כבל רשת.