sold
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
stereoscope הנציג בארץ מוכר אותו ב 2780 ש"ח ... רק לידיעתך בהצלחה בכל מקרא
@hykhleif
·
כל מילה שלי אמת אז במקום להעלב בלי שום סיבה פשוט תנסה לשפר את דרכיך בעתיד ואם באמת שילמת בעצמך את הסכום שביקשת אני מציע לך ללמוד ממה שנכתב פה ובעתיד גם לקנות מאמאזון ולחסוך מאות שקלים. הרעיון הוא לנסות לעזור לאנשים שבסך הכל רוצים להנות מאודיו ווידאו. אני לא הרווחתי שקל מכל העצות שנתתי פה באתר. עושה את זה בכיף
·
כל מילה שלי אמת אז במקום להעלב בלי שום סיבה פשוט תנסה לשפר את דרכיך בעתיד ואם באמת שילמת בעצמך את הסכום שביקשת אני מציע לך ללמוד ממה שנכתב פה ובעתיד גם לקנות מאמאזון ולחסוך מאות שקלים. הרעיון הוא לנסות לעזור לאנשים שבסך הכל רוצים להנות מאודיו ווידאו. אני לא הרווחתי שקל מכל העצות שנתתי פה באתר. עושה את זה בכיף
sorry maybe its google translate that gave me the worng translation of what offerb1k wrote
i thought he attcked my reputation
so if that is not the case then sorry
of course i always encourage people to find great deals and i am not against that, i thought he called me a thief or stealing
this to me is hobby, and i have a solid reputation among head-fi and many stores here consult my opinion about gears
when i set the price, it was that my mojo was bought when it was first released and I got slammed by customs and taxes and expensive shipping
anyhow its sold now for 2500 NIS and the buyer is enjoying it and read this and laughed at this non sense post
i thought he attcked my reputation
so if that is not the case then sorry
of course i always encourage people to find great deals and i am not against that, i thought he called me a thief or stealing
this to me is hobby, and i have a solid reputation among head-fi and many stores here consult my opinion about gears
when i set the price, it was that my mojo was bought when it was first released and I got slammed by customs and taxes and expensive shipping
anyhow its sold now for 2500 NIS and the buyer is enjoying it and read this and laughed at this non sense post
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
·אתה מבקש שהוא יחדל להעלב בלי שום סיבה אחרי שאתה כותב ''אל תתנו לאנשים כמו הבחור הזה שמנסה לעשוק אתכם להפחיד אתכם''???offerbk1 כתב:@hykhleif
·
כל מילה שלי אמת אז במקום להעלב בלי שום סיבה פשוט תנסה לשפר את דרכיך בעתיד ואם באמת שילמת בעצמך את הסכום שביקשת אני מציע לך ללמוד ממה שנכתב פה ובעתיד גם לקנות מאמאזון ולחסוך מאות שקלים. הרעיון הוא לנסות לעזור לאנשים שבסך הכל רוצים להנות מאודיו ווידאו. אני לא הרווחתי שקל מכל העצות שנתתי פה באתר. עושה את זה בכיף...
אתה רציני???
למה שינסה ''לשפר דרכיו בעתיד''?...מה הוא חייב לך?
הוא הציע פה דבר למכירה וזה שהמחיר לא מוצא חן בעיניך לא אומר שאתה צריך לכל אורך המודעה לנסות ולהדיר רוכשים מלקנות !
כן, זכותך לא לקנות,אבל זכות זו אינה מקנה לך דבר בלהתערב ולחבל במכירה !
מה הלאה?...תרדוף אחריו בשאר מודעות המכירה שהוא פרסם?...תרדוף אותי במודעות המכירה שאני מפרסם???
חבל...רק באתר זה ''חברים'' מתערבים במודעות מכירה ועושים ככל יכולתם בכדי לחבל ולהרוס.
thanks RamiRam68 for the post above
that is what made me really unhappy, and i never ever would write something to insult anyone like what offerb1k did
he could have simply said it in a nicer way,
All the people who have dealt with me they know that I am into this as a hobby and i always advise them what to buy and and what not
thanks for your post RamiRam68, and i am sorry as I do not speak hebrew so I can reply in a more clear way
that is what made me really unhappy, and i never ever would write something to insult anyone like what offerb1k did
he could have simply said it in a nicer way,
All the people who have dealt with me they know that I am into this as a hobby and i always advise them what to buy and and what not
thanks for your post RamiRam68, and i am sorry as I do not speak hebrew so I can reply in a more clear way
good deal boris enjoy it and i like that you enjoy what i recommend to you
did you connect it to your cowon or fiio x7
Boris its me Sound Eq from head-fi i regret selling my cowon plenue s
i sold my mojo to buy the chord hugo 2

did you connect it to your cowon or fiio x7
Boris its me Sound Eq from head-fi i regret selling my cowon plenue s
i sold my mojo to buy the chord hugo 2