שידורים בנטפליקס k4
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
צריך לוודא שחיבור האינטרנט מהיר ותקין ושבהגדרות המנוי שלך בנטפליקס בחרת להציג את האיכות המקורית הגבוהה ביותר שניתן.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בהמשך לדבריו של VIVI, ובהנחה שהכול תקין, יתכן שיש גם חשיבות לאיכות המסך.
בכל אופן, אצלי עם LG 850HU , תכני UHD HDR נראים כמו HD רגיל.
צר לי, אך עם כל החידושים האחרונים, אני עדיין סבור שמה שבאמת עושה את אפקט ה-"וואו" זה רק הגודל!
צר לי, אך עם כל החידושים האחרונים, אני עדיין סבור שמה שבאמת עושה את אפקט ה-"וואו" זה רק הגודל!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שימו לב לכמה דברים:
1. לא מספיק המנוי הרגיל, צריך מנוי 12 דולר לחודש בשביל 4K
2. נדרש חיבור רשת בריא למדי. מומלץ 25M.
3. נדרש חיבור בריא בין המסך לרשת. לרוב ברשת WIFI זה לא מספיק טוב והמסך יתייצב על 1080P
4. בחלק מהמסכים יש פונקציית INFO שמאפשרת בדיקת נתוני הוידאו הנוכחים
5. במרבית אפליקצייות ה-Netflix יש להם אופציה למדוד את קצב הרשת שלכם. רצוי להריץ בדיקה.
1. לא מספיק המנוי הרגיל, צריך מנוי 12 דולר לחודש בשביל 4K
2. נדרש חיבור רשת בריא למדי. מומלץ 25M.
3. נדרש חיבור בריא בין המסך לרשת. לרוב ברשת WIFI זה לא מספיק טוב והמסך יתייצב על 1080P
4. בחלק מהמסכים יש פונקציית INFO שמאפשרת בדיקת נתוני הוידאו הנוכחים
5. במרבית אפליקצייות ה-Netflix יש להם אופציה למדוד את קצב הרשת שלכם. רצוי להריץ בדיקה.
· בדקתי יש לי מנוי של 12 דולר בדקתי את האינטרנט בנטפליקס יצא 37 מגה יש לי כבל רשת ישירות לראוטר כנראה שכמו שכתבת בlg איכות ה k4 נראים כמו 1080bariko כתב:בהמשך לדבריו של VIVI, ובהנחה שהכול תקין, יתכן שיש גם חשיבות לאיכות המסך.
צר לי, אך עם כל החידושים האחרונים, אני עדיין סבור שמה שבאמת עושה את אפקט ה-"וואו" זה רק הגודל!...
- oferlaor
- מנהל

הדגם LG web is 43 uf690v- מנגן באפליקציה של הטלוויזיה למשל מראה שחורה או שובר שורות רשום בנטפליקס שזה ultra nd k4 לא רואה ההבדל זה נראה כמו 1080 יכול להיות ההבדל הוא לא כל משמעותי שקשה להבדיל בין 1080 ל-k4
היי עופר,oferlaor כתב:על איזה מסך ? ראית במסך שכתוב על התוכן 4K?...
מה הכוונה בתוכן? האם ברגע שאני נמצא בנטפליקס הוא מציין שהתוכן 4K? יש לך דוגמא?
יש שם SECTION שכתוב UHD
אני מנוי לחבילה של UHD והוא לא כותב בשום מקום 4K כאשר אתה נכנס לסידרה רק HD יש לי מסך תומך וגם NVIDIA SHIELD
תודה,
אביב
·
- oferlaor
- מנהל

בתוכן של 4K זה כתוב בסדרה עצמה. מן הסתם זה לא איכותי כמו בלוריי uhd אבל בהחלט אני רואה הבדל.
למשל צפיתי בסרט טבע terra k4 רואים פצצה צבעים ממש חזקים יכול להיות שנטפליקס עושים המרה לחלק מהתכנים שלא באמת.מצולמים באיכות גבוהה סתם כותבים שהשידור הוא k4 עוד דוגמא הסידרה oa רשום k4 התחלתי.לצפות וזה ממש נראה כמו nd רגיל יש לי סטרימר plus minix האם יש אפליקציה בחנות של אנדרואיד אפליקציה של נטפליקס שאוכל לנסות אולי יהיה שיפור בתכנים k4 מישהו יודע
- oferlaor
- מנהל

· לקחת את החבילה של 12 דולר? כי אם לא לא יופיעו לך תכנים של k4guy877 כתב:גם אני לא מצאתי שם אינדיקציה על 4K בנטפליקס, לעומת AMAZON ששם רשום בbar התחתון HD/1080p/Ultra HD בזמן אמת.
כנראה צריך לחכות לעדכונים באפליקציה בהמשך......
- oferlaor
- מנהל

בחלק מהטלויזיות ניתן ללחוץ על כפתור ה-INFO שמציג את המידע על הרזולוציה בזמן אמת. בטלויזיית LG מהדורות האחרונים זה היה ככה, אבל משום מה הסירו את זה בסדרה 6 האחרונה.