תיקון טלוויזיה פיליפס 6008 - כן/ לא?
הי חברים
יש ברשותי טלוויזיה של פיליפס(שנתיים וחצי) דגם 6008 אמבילייט גודל 47.עקב מתח גבוה העלתה עשן. שלחתי לבדיקה באלקטרה, הלך הספק והכרטיס. הם רוצים 2400 ש״ח . האם שווה לתקן? האם יש חלופות זולות יותר לתיקון אצל טכנאי פרטי?
אופציה נוספת היא למכור/ טרייד אין באלקטרה למרות שממש כואב הלב, כי הטלוויזיה מצוינת (אשמח להצעה אם מישהו מעוניין)
מה כדאי לעשות במצב כזה?!
תודה מראש
יש ברשותי טלוויזיה של פיליפס(שנתיים וחצי) דגם 6008 אמבילייט גודל 47.עקב מתח גבוה העלתה עשן. שלחתי לבדיקה באלקטרה, הלך הספק והכרטיס. הם רוצים 2400 ש״ח . האם שווה לתקן? האם יש חלופות זולות יותר לתיקון אצל טכנאי פרטי?
אופציה נוספת היא למכור/ טרייד אין באלקטרה למרות שממש כואב הלב, כי הטלוויזיה מצוינת (אשמח להצעה אם מישהו מעוניין)
מה כדאי לעשות במצב כזה?!
תודה מראש
שלום
אני נתקלתי באותה הבעיה בדיוק בשבוע החולף. לפני כמה ימים, פתאום בערב נשמע רעש פיצוץ די חזק מכיוון הטלויזיה והמסך החשיך.
הטלויזיה שלי היא גם פיליפס גודל 47 דגם 7404 ,בת 6 שנים לערך.
לקחתי לטכנאי באיזור מגוריי לבדיקה.
הטכנאי אמר שהלך הספק כוח, וכנראה אולי גם הכרטיס. על הכרטיס הוא ביקש 750,אבל אמר שלא בטוח שזה יפתור את התקלה.
מכיוון שהטלויזיה לא הכי חדשה התלבטתי מה לעשות, למרות שהייתי מאוד מרוצה מהתמונה שלה, לבסוף קניתי מכשיר אחר חדש.
לא יודע מה לעשות עם הישנה.
אגב, מוכרים כרטיס ספק כח לטלויזיה הזאת באייביי בסביבות 400 שח.
אולי כדאי שתבדוק אצל טכנאי פרטי ולא בחברה. הטיוי שלך די חדשה.
אני נתקלתי באותה הבעיה בדיוק בשבוע החולף. לפני כמה ימים, פתאום בערב נשמע רעש פיצוץ די חזק מכיוון הטלויזיה והמסך החשיך.
הטלויזיה שלי היא גם פיליפס גודל 47 דגם 7404 ,בת 6 שנים לערך.
לקחתי לטכנאי באיזור מגוריי לבדיקה.
הטכנאי אמר שהלך הספק כוח, וכנראה אולי גם הכרטיס. על הכרטיס הוא ביקש 750,אבל אמר שלא בטוח שזה יפתור את התקלה.
מכיוון שהטלויזיה לא הכי חדשה התלבטתי מה לעשות, למרות שהייתי מאוד מרוצה מהתמונה שלה, לבסוף קניתי מכשיר אחר חדש.
לא יודע מה לעשות עם הישנה.
אגב, מוכרים כרטיס ספק כח לטלויזיה הזאת באייביי בסביבות 400 שח.
אולי כדאי שתבדוק אצל טכנאי פרטי ולא בחברה. הטיוי שלך די חדשה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
האחריות על הטלויזיה לשנתיים? בדקת האם המסך עוד באחריות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בכל אופן סכום הזוי לתיקון.
ב3K כבר אפשר לקנות מסך 50" חדש עם HDR.
ב3K כבר אפשר לקנות מסך 50" חדש עם HDR.