שליטה על מנורה בסלון דרך הרשת

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ido22 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

המטרה לחבר בסוף לאמאזון אקו

מן הסתם בסלון צריך הרבה אור, אולי יותר מנורה אחת.

הצעות?

NightRanger
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

@ido22
·

http://www.lifx.com

לא דורשות hub עובדות wifi נתמכות ע״י האקו

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

האם יש נורות המתאימות לספוטים??
אני מחפש בנרות, אבל ללא הצלחה

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

@guys
·
לפיליפס hue יש ספוטים

YairoR
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

מה המנורה הכי זולה שאתם מכירים\יצא לכם להשתמש? כי אחת ב-80$ זה יקר..

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6 

@offerbk1
·
מחיר מאוד גבוה לכל נורה, כ-50 יורו לאחת...
יש משהו במחיר יותר נורמלי? שיומי עושים אבל לא בחיבור מתאים...

miim17
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

המנורות של פיליפס הכי זולות במידה וצריך כמה. אתה יכול לקנות היום קיט בארץ של שתי מנורות +בקר ב 400 שח. לאחר מכן כל מנורה עולה 100 שח.

מצד שני אתה יכול לקנות מוצר כמו SONOFF שיש לו גם מתאם למנורה. זה סיני, וזה עולה 5$. (וצריך קצת האקים בשביל לחבר את זה לאלקסה...)

shlomki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #8 

יש לי כמה בעיות עם המנורות של פיליפס:

1. המנורות הרגילות (ללא שינוי צבע) מגיעות כרגע רק בצבע צהוב (2700K) והן גם לא חזקות במיוחד. הם טוענים שהן 800 לומנס שאמור להיות מקביל ל-60W, אבל לפי איך שזה נראה זה יותר קרוב ל-40W. אם קונים את המנורות שמשנות צבע, אז ברגע שבוחרים באור לבן (5500K/6500K) העוצמה יורדת ל-500 לומנס.

2. כאשר יש הפסקת חשמל רגעית - כל המנורות ה-"חכמות" האלה נדלקות בעוצמה מקסימלית! בהתנהלות רגילה הייתי אומר שזה לא מפריע, אבל לאחרונה גיליתי שבימים קרים, חברת החשמל אוהבת לעשות הפסקת חשמל יזומה למשך שניה אחת ב-7 בבוקר. כנראה כדי לנתק את המזגנים שנשארו דלוקים למשך הלילה. התוצאה היא שב-7 בבוקר פתאום מאירים לי את הבית בתאורה מאוד חזקה, וכתוצאה מעירים גם אותי. אם זה באמצע השבוע ובבוקר, מילא... אבל מה אם יש הפסקת חשמל מקרית ב-4 לפנות בוקר? למה אני צריך להתעורר מזה בפתאומיות?
פיליפס לא מסכימים לתקן את העניין הזה ואומרים שזה תוכנן כך בכוונה.

הנורות של LIFX לא סובלות מ-2 התקלות הנ"ל, כי הן גם חזקות יותר, גם צבעוניות, וגם שומרות על מצבן במקרה של הפסקת חשמל (נשארות כבויות אם היו כבויות לפני ניתוק המתח).
להן, אמנם, יש 2 בעיות אחרות:

1. המחיר. 50 יורו למנורה זה לא זול.

2. הן עובדות על WIFI. לאנשים מסויימים זה יתרון - לדעתי זה חסרון רציני. ווייפיי היא לא טכנולוגיה מושלמת, וככל שיש יותר מכשירים שיושבים על אותה רשת, יש יותר עומס על הרשת ויותר התנגשויות ואיטיות. אז נכון, אפשר לפתור את זה על ידי יצירת רשת נפרדת רק למנורות, אבל אז עניינים מתחילים להסתבך. חסרון נוסף הוא שאם הן מחוברות ב-WIFI, כל כמה שניות הן שולחות שידור קצר אל הראוטר כדי להישאר מחוברות אליו. אם יש לכם 20 נורות בבית, יש לכם 20 מכשירים נוספים שמחוברים לראוטר שלכם ומאיטים אותו, ובנוסף במשך כל היום וכל הלילה אתם מקבלים חשיפה מאוד מיותרת של קרינת שידור, בכל מקום בבית, אפילו כשהנורות כבויות.
אין לי פוביות מקרינה אבל בהחלט הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר, והפתרון הזה נשמע מאוד לא הכרחי מבחינת קרינה מיותרת. וזה במיוחד רלוונטי בבתים שיש בהם ילדים קטנים ותינוקות.

yoavidor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 558
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

אם אין לך צורך לשלוט ו"לשחק" עם הגוון והעוצמה למה לא לשלוט על גוף התאורה כולו (בטח אם יש כמה נורות) ?

nirfun
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #10 

תשקול שילוב של Broadlink RM2 ומתג טאצ' עם שלט RF בתדר מתאים. סה"כ יעלה לך פחות 50$ לכל הנורות ולא תהיה תלוי במשך חיים של נורה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”