המלצה לאוזניות אלחוטיות מבטלות רעשים אך אודיופיליות. יש דבר כזה?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שמעתי את ה QC35 וזה לא שמיע מבחינתי. בבית אני מחזיק DT770 צנועות שמעמידות רף גבוה מידי לאוזניות אלחוטיות, למרות שגם הן סגורות. האם יש למישהו המלצה לאוזניות אלחוטיות שיכולות לספק יצר צנוע כמו שלי ושלא יהיו בדיחה? עברתי על כל האוזניות האלחוטיות בתצוגה של idigital בקניון עזריאלי תל אביב, וזה פשוט לא ראוי להאזנת אדם.

כמובן שהייתי שמח למבטל רעשים, אך אני מתחיל להבין שאצטרך לשחרר מזה. ידוע לי שיש את ה 1000x של סוני שעדיין לא שמתי, אבל אני מנחש שלא יהיה מרחק גדול מ QC35. אז אודה להמלצה של אוזניות אלחוטיות גם אם אין בהן מבטל רעשים.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #2 

לא ברור מה הכוונה ב-"לא שמיע" שמדובר ב-QC35 שכן זו אוזניה מאוד מעודנת ז"א ששום
דבר לא קיצוני בחתימת הסאונד שלה, ואולי היא לא בדיוק מלהיבה ומרגשת אבל היא בהחלט
אוזניה ראויה בטח כאוזניית בלוטות'

אתה כנראה מאוד מורגל לחתימת סאונד של ה-DT770 שכמו רוב האוזניות של באייר-דינמיק
כוללות גבוהים על סטרואידים מה שהרבה אנשים אוהבים, אך מנגד גם הרבה שלא.

אני בספק אם ה-MDR יהיו טובות בהרבה מה-QC אם בכלל, ובכללי אני חושב שזה פחות עניין
של טוב יותר או טוב פחות, אלא אתה צריך פשוט אוזניה שתתאים לטעם האישי שלך שכן ה-DT770
לא בדיוק חוד החנית בתחום (עם כל הכבוד ויש כבוד)

אם תצליח נסה לשמוע את אחד מדגמי האודיו-טכניקה ANC, לא יצא לי לשמוע אותן אבל מהיכרות
עם כמה דגמים אחרים שלה יש סיכוי שזה יהיה סגנון שיותר יתאים לך SOUND WISE.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

לא שמעתי את ה35 אבל שמעתי את ה1000x וה qc25. הסוני בכמה דרגות עם סאונד יותר טוב. גם בכל הביקורות שקראתי על השוואות בין הסוני וה35 בכולם הסוני מנצח באיכות סאונד. לא מבין למה אתה מבטל אותן מראש. נסה אותן.

xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

יצא לי לשמוע לא מעט את ה qc25 ולא רק שהן לא שמיעות ביחס ל dt770 אלא גם ביחס לאוזניות 25$ HD661 של Superlux. וההבדל בינה לבין ה dt770 הוא שמיים וארץ. יש גבול לכמה אפשר להשאיר את הדיון באוזניות לעניין של טעם. הבוס פשוט מורחות את הצלילים. שום דיוק בשום רמה. הכול עמום ומטושטש. ביטול רעשים פנומנאלי אבל סאונד מתוך כרית. זה שיש אנשים שסובלים את זה לא אומר כלום. אנשים גם אוכלים קטשופ ובכמויות. אז מה נאמר?

את הסוני עדיין לא יצא לי לשמוע.

אני כנראה אאלץ לוותר על הפונקציה של ביטול רעשים ואפתח את המחקר והחיפושים לאוזניות אלחוטיות ללא ביטול רעשים. המלצות מישהו?

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

ממליץ לך לשמוע את הסוני.
עוד אופציה אלחוטית טובה ללא ביטול רעשים אקטיבי זה הB&W P7 wireless

kukimika
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

Parrot Zik3 מעולות.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #7 

יש גבול לכמה אפשר להשאיר את הדיון באוזניות לעניין של טעם. הבוס פשוט מורחות את הצלילים. שום דיוק בשום רמה. הכול עמום ומטושטש.
...
זה תמיד מתחיל ומסתיים בטעם אישי, לא משנה באיזה סוג של ציוד אודיו מדובר. במילים אחרות, אם כולם, ואני מתכוון כולם, היו מסכימים עם הדעה שלך על ה- QC35, אז כן, יש פה משהו מסריח, אבל בפועל זה כמובן לא המקרה. פשוט תמצא את האוזניות הכי קרובות לדרישות שלך שנשמעות לטעמך, ככה כולם עושים.

xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

למה אני צריך להתחייב לדעה הזאת? לא כולם מעניינים אותי. כידוע, קהות חושים היא תופעה נפוצה (לא רק בתחום האודיו), ועל כן זו לא דמוקרטיה. היה מעניין לשמוע אנשים שסאונד הוא חלק חשוב בחייהם, ועברו לא מעט ציוד אודיו, ניסו להקשיב להבדלים, וגם גילו שהם מצליחים לשמוע ולא אומרים לרוב משפטים כגון: "אני לא שומע שום הבדל". היה יותר מעניין לשמוע את דעתם של אלו שמעריכים את האוזניות שאני מעריך, וכך לקבל רמז כלשהו לרכישת אוזניות ללא שמיעתם מראש. אם היה אפשר לשמוע בעצמי את כל האוזניות שיש, לא הייתי שואל. יודע לבחור לעצמי.

ניגשתי היום לאידיגיטל לוודא שוב שאני לא חולם. לקחתי עימי מהבית DT770 ו HD661 והשוויתי שוב ל QC35 (וידאתי שהסוללה טעונה שם). אני לא מעז להזכיר את ה DT770 שלמרות שהן סגורות ההבדל היה שמים וארץ. ולמרות שה DT770 שונים לגמרי מ HD661 (שוב מזכיר, שעולות 25$ היום), ה HD661 נשמעות הרבה יותר פתוחות (למרות שהן סגורות). לעבור מה QC ל 661 היה כמו להוריד את הכרית מעל הראש. אין צורך להוסיף מילה כאן. ה QC35 הן אוזניות בתוך כרית. אני כותב זאת בעיקר בכדי להזהיר אחרים שאולי יתקלו בפוסט הזה לא לנהור לאוזניות הללו. המלך עירום.

וגם הייתי שמח לשמוע המלצה אחרת, אבל לאחר חרישת הרשת, אני מבין שאין המלצה טובה יותר למבטלי רעש אלחוטיות מלבד ה 1000x, שלא יצא לי לשמוע. אומרים שחתימת הסאונד שלהם שונה וזה כבר מצוין ואולי יקלע לטעם שלי. רק כי אני זקוק למבטלי רעש, הייתי שוקל את ה QC35 אם הייתי מוצא אותן משומשות באיזה 500 ש"ח. לא שוות שקל יותר. לטעמי כמובן.

xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

אם אתה מוכן לוותר על ביטול רעשים אקטיבי אז יש את אלו שיש להן ביטול הרעש פסיבי מעולה.
ואל תקשיב לטייל עד הסוף כי הטעם שלו זה צליל שטוח ככול הניתן עם גבוהים מונמכים, אבל שמעתי את ה P7 החוטיות והן מדהימות לטעמי.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #11 

אני משתמש כבר כמה שנים ב-QC25 במשרד ובטיסות, ואני ממש לא מבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר שהן בלתי שמיעות. יש לי כמה אוזניות אחרות, כולן ללא יוצא מן הכלל כמה רמות מעל ה-QC25 ומעל ה-DT770 (שגם אותן אני מכיר מצוין כיוון שעברו אצלי לפני מספר שנים), ואני מאוד אוהב את ה-QC25. הן לא אוזניות hi-end (מצד שני, גם לא ה-770, שהן אוזניות טובות למחירן), אך הן בדיוק מה ש-Roy.T כתב שהן: אוזניות עם צליל עדין שלא עושה שום דבר קיצוני. זה סאונד מושלם למי שרוצה אוזניות לשבת איתן שעות ארוכות מבלי להתעייף (לדוגמא טיסה, או עבודה במשרד). כך שמבחינה מעשית, הן האוזניות המושלמות למטרה שלשמה הן תוכננו. אין מה להשוות אותן לאוזניות עם סינון רעשים פאסיבי, כי ה-QC25 גם נוחות מאוד על הראש במשך שעות. רק שלשום השתמשתי בהן בטיסה של 15 שעות, ולא הורדתי אותן מהראש לרגע. אני לא מכיר הרבה אוזניות שאני מסוגל לשבת איתן על הראש כל כך הרבה שעות. למעשה לא נתקלתי באוזניות כאלה מעולם, למעט ה-Bose.
With that being said, אני בהחלט מסכים שהן לא אוזניות עם פירוט מדהים, או במה גדולה, או כל פרמטר אודיופילי אחר. הן פשוט עם תגובה לתדר שלא מציקה, וסאונד סלחני. זה מה שמוכר הכי הרבה, וזה מה שצריך כשרוצים אוזניות שיהיו על הראש בזמן שמתעסקים במשהו אחר.
כמובן שזה אך ורק כאשר הסינון רעשים דלוק. כאשר הוא כבוי, הסאונד לא עובר דרך האלקטרוניקה שלהן והסאונד פשוט זוועתי. אני מקווה מאוד שגם חיברת אותן למכשיר שלך והקשבת לקבצים באיכות נורמאלית, אין לי מושג מה הם שמים בעמדות הדגמה בחנות.
את ה-QC35 לא יצא לי לשמוע, אך אני מבין שהסאונד שלהן דיי זהה ל-QC25 (אלא אם כן משהו ב-BT הזה גם דוחס את הסאונד בצורה מוגזמת, אולי יש לזה הגדרה כזו או אחרת כשמצמדים למכשיר?). לגבי ה-Sony, במקרה יצא לי שלשום להאזין להן ב-Best-Buy. לצערי הן היו בעמדת הדגמה בחנות שבה לא יכולתי לנתק אותן מהעמדה ולחבר אותן לפלאפון בכדי להשוות ל-QC25. עם זאת, מהאזנה חפוזה, אני בהחלט יכול לומר שהסאונד שלהן נשמע יותר דינאמי ועם זאת יחסית סלחני גם כן (לא כמו ה-Bose). כך שלפחות מהאזנה קצרה, הרושם שלי הוא שהן יתאימו יותר לסאונד שאתה מחפש. לגבי סינון הרעשים, קשה לי לתת ביקורת טובה, כיוון שהסביבה שבה בחנתי אותן לא כללה מספיק רעשים סטטיים שהן כל מה שאוזניות כאלה מסוגלות לסנן בצורה טובה, בעניין הזה אני עוד לא משווה אותן לדברים אחרים שאני מכיר. אני מקווה שיצא לי לבדוק אותן שוב בסניף אחר, ואז אולי אוכל לספר יותר. אני כן יכול להגיד שמהניסיון שלי עם ה-QC25 (שנתיים פלוס), סינון הרעשים שלהן פנומנלי, והוא כמה ליגות מעל דברים אחרים שיצא לי לבחון מחברות אחרות בעבר (כולל דגמים זולים יותר של סוני).
אגב, אני לא יודע לאיזו סביבה אתה צריך את האוזניות האלה, אבל קח בחשבון שסינון הרעשים עובד טוב רק לרעשים סטטיים. דיבור של אנשים סביבך לא יעבור סינון טוב בכלל. למעשה הרבה פעמים זה רק עושה את הדיבור מסביב בולט יותר, מאחר וזה מסנן את כל שאר הדברים.

xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

תודה אנטולי. נדמה לי שאנחנו דיי מסונכרנים בחוות הדעת. ברור שה QC35 שמיעות, רק שאני מאוד מתקשה ליהנות מהן. לזה התכוונתי בלא שמיעות, ניסוח שהוא אולי קיצוני מידי. לא ראיתי שחוות הדעת הרציניות ברשת אומרות אחרת. בכל אופן, אני אכן זקוק לסינון רעשי אדם ברכבת (כל מיני דברני טלפון שיושבים לידי). ניגשתי כבר כמה פעמים לעמדת תצוגה באידיגיטל רמת אביב, שמחזיקה אותן, ובדקתי עם מאקבוק 12" וכמה קבצי flac שעונים לטעם שלי במוזיקה, ולא רק שהסאונד היה דיי מבאס, את הפונקציה החשובה מכל הן לא עשו: לחסום דיבור אנושי. רעש הרכבת לא ממש מפריע לי, כך שבמובן זה כל אוזניות סגורות עושות את העבודה, או יותר נכון לומר - לא עושות את העבודה. אם הסאונד היה יוצא דופן, הייתי שוקל, אבל נראה לי שארד מזה, מאחר והמחיר לא פרופורציוני מבחינתי למה שאקבל.

יצא לי לנסוע ברכבת כמה פעמים עם ה DT770 שלי וזה היה נחמד מאוד. לא השתיק את האנשים, אבל כאמור כנראה כלום לא ישתיק אותם (בגבול המותר בחוק כמובן). שאלתי אליך (עוד זוכר שהיית עושה דברים כאלו לפני שנים ב Hwzone): האם אפשר להחליף את הכבל של ה DT770 למשהו נייד יותר? כזכור לך, יש להם כבל ארוך ומסולסל דיי לא נוח להתניידות.

היה נחמד אם היה להן חיבור קצר נשלף כמו HD661 של Superlux כך בבית אוכל לחזור ולשמוע איתן עם הכבל המקורי.

(הרגע גיליתי את זה:

אולי יפתור לי את הבעיות)

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #13 

אתה יכול בהחלט להחליף את הכבל אם בא לך, לא מדובר על משהו קשה. צריך רק סבלנות וידיים טובות.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #14 

לא רק שהסאונד היה דיי מבאס, את הפונקציה החשובה מכל הן לא עשו: לחסום דיבור אנושי.
...
זו היתה הטעות העיקרית שלך. מערכת ביטול רעשים, בכל האוזניות, מיועדת לרעשים מונוטונים שחוזרים על עצמם (מנועים וכדומה) ולא דברים כגון דיבור אנושי. בשביל לאטום דיבור אנושי יותר טוב מאוזניות סגורות אגילות אתה זקוק לאוזניות In Ear שמותאמות לאוזן שלך.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”