כמה אתם מרוצים מנטפליקס ואופן העדכון שלו בפרקים חדשים?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום. אני כרגע בחודש נסיון של נטפליקס , ויש לי בעיה אחת שהיא מאוד רצינית (לפחות בעיניי) - לוקח לא מעט זמן לפרק חדש ולהכנס וזה הופך ליותר ארון עם עניין התרגום. אתן דוגמה מסויימת :
ביום שישי יצא פרק 9 של העונה הרביעית של הרשימה השחורה, ביום שבת נכנסתי לנטפליקס וראיתי שרק ב11 לינואר(יום רביעי) הפרק יתווסף. המשכתי לבדוק גם בראשון עד שלישי ללא הועיל ואכן אתמול הפרק סוף סוף נוסף לנטפליקס. התחלתי לצפות בו ואז שמתי לב לעוד דבר שגרם לי להפסיק אחרי דקה - אין כתוביות בעברית! בנטפליקס ישראל...
בדקתי את הכתוביות והיה רומנית הונגרית ואנגלית והדבר עדיין נכון גם ללפני 5 דקות.
זאת אומרת שכמעט שבוע אחרי יציאת הפרק אני עדיין לא יכול לצפות בו וליהנות ממנו.
בעיניי זה הזוי אבל אשמח לשמוע מהתרשמותכם הכללית והאם לדעתכם זה בכלל שווה את הכסף או שזה עדיין לא בשל ?
תודה רבה

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #2 

לא חושב שזה הזוי בכלל הרי הדיליי של שבוע זה אך ורק בגלל החברה שמפיקה את הסידרה היא פשוט לא נותנת לנטפליקס לעלות את הפרק יום אחרי השידור אלא רק שבוע אחרי וככה זה בכל שאר העולם.
לעומת זאת יש לך סדרות כמו designated survivor של ABC או shooter של USA שפרקים שלהן עולים יום אחרי.
בקשר לתרגום פשוט לוקח לזה קצת זמן הרי אם רק אחרי שבוע נטפליקס מקבלת את הפרק היא צריכה לשלוח את זה לחברת התרגום ועד שמתרגמים את זה לוקח קצת זמן בד"כ יום יומיים זה הכל.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

ובכל זאת...
אם אני מוריד עצמאית מהאינטרנט אז יש לי את הסדרה כבר בשישי בלילה , מספר שעות בודד אחרי שהיא שודרה. ועם תרגום זה יהיה עד מוצ"ש ואולי אפילו קודם לכן, ובחינם !
עכשיו באמת שאין לי שום בעיה לשלם את הסכום של נטפליקס אבל כשזה מצריך שבוע של המתנה כדי לראות פרק שבוא נניח אני במתח לראות אותו , אז אני בספק כמה זה שווה...

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #4 

תראה זה כבר שיקול שלך, לי זה לא ממש מפריע לחכות שבוע לפרק ונכון לעכשיו אין מה לעשות כי מי שקובע זה האולפנים וחברות ההפקה.

tur
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 495
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

bixente כתב:ובכל זאת...
אם אני מוריד עצמאית מהאינטרנט אז יש לי את הסדרה כבר בשישי בלילה , מספר שעות בודד אחרי שהיא שודרה. ועם תרגום זה יהיה עד מוצ"ש ואולי אפילו קודם לכן, ובחינם !
עכשיו באמת שאין לי שום בעיה לשלם את הסכום של נטפליקס אבל כשזה מצריך שבוע של המתנה כדי לראות פרק שבוא נניח אני במתח לראות אותו , אז אני בספק כמה זה שווה...
...
·שתי בעיות:
1. זה נכון רק לסדרות המצליחות מאוד. הרבה פעמים יש בעיית תרגום לחלק מהסדרות ואתה יכול להמתין שבועות ללא תרגום לפרקים (במקרה שאתה מסתמך על אתרי הכתוביות)
2. זה לא ממש חוקי...

אני חושב שאם נטפליקס מאפשרים משהו כזה, במחיר סביר, עם תרגום איכותי אך עם איחור של שבוע זה סביר סה"כ.
מסכים שכיום, אחרי שאנחנו רגילים לראות כל סדרה שאנו חפצים בה, קשה יותר לחזור למצב בו אתה תלוי ב"חסדי" חברת טלויזיה כזו או אחרת (יס, הוט, נטפליקס, סלקום וכו').

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2434
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #6 

וכמה זמן מסיום צילומי הסדרה עובר עד שהיא משודרת פעם ראשונה ?
הרבה יותר משבוע
מה משנה לראות שידור חוזר אחרי יומיים או שבוע ?
זה עניין של תחושה אישית
סה"כ קריוקי של טלויזיה

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”