בעוד 10 ימים עומד להסתיים לי המנוי, וכמו בשנה שעברה - שוב יס רוצים להעלות את המחיר.
בשירות לקוחות נמסר לי שמחיר בסיס + 3 חבילות + אינטרנט 1.5MB + שלושה ממירים עולה 265 שקלים, ו"אין אפשרות לרדת במחיר" (כיום אני משלם על זה 245 ש"ח, וידוע לי שאנשים אחרים משלמים אפילו פחות).
ברור לי שזה לא המחיר הסופי, ודרך שימור לקוחות אפשר להוריד אותו, ורציתי להתעניין איתכם עד כמה אפשר? אם אתם מוכנים לפרסם פה כמה אתם משלמים על חבילה זהה או דומה, אפילו יותר טוב!
לא יודע אם יעזור לך במשהו, אבל אני התחברתי לפני שבועיים להוט
חבילת בסיס + 3 חבילות לבחירה
קו טלפון 077 ללא דמי תחזוקה בשנה ראשונה.
אינטרנט 1.5 מגה
הכל ב-221 ש"ח לחודש.
וזה כולל התקנת 5 נקודות טלפון בבית + 2 ממירים חינם (זה מה שביקשתי כי יש לי רק 2 טלויזיות).
Yaron_M כתב:בעוד 10 ימים עומד להסתיים לי המנוי, וכמו בשנה שעברה - שוב יס רוצים להעלות את המחיר.
בשירות לקוחות נמסר לי שמחיר בסיס + 3 חבילות + אינטרנט 1.5MB + שלושה ממירים עולה 265 שקלים, ו"אין אפשרות לרדת במחיר" (כיום אני משלם על זה 245 ש"ח, וידוע לי שאנשים אחרים משלמים אפילו פחות).
ברור לי שזה לא המחיר הסופי, ודרך שימור לקוחות אפשר להוריד אותו, ורציתי להתעניין איתכם עד כמה אפשר? אם אתם מוכנים לפרסם פה כמה אתם משלמים על חבילה זהה או דומה, אפילו יותר טוב!
תודה מראש לעוזרים
...
החולירות!
גם אני עומד לסיים את המנוי. הפעם אני אתן להם קרב עד הגעת הטכנאי לניתוק, ואולי אפילו ניתוק. חוצפה - להעלות את המחיר. התרגיל הזה חוזר כל שנה ורק אם אתה באמת מתעקש, אתה מצליח.
אם יש לכם בעיות בחידוש החבילה, ואתם ממשל לא רוצים לעזוב את YES לטובת HOT (ואפשר להבין אתכם), תעשו כזה דבר:
תודיעו ל- YES שאתם מתנתקים, שיבואו לקחת את כל הציוד, ולאחר מכן תצטרפו כלקוח חדש אבל על שם אחר, שם האשה למשל..
חבל מאוד שדוחקים אותנו, הלקוחות לפינה, אבל אם זה מה שהם רוצים אז פשוט תתנו להם את זה..
Giliboy
...
האמת היא שזה מה שרציתי לעשות בשנה שעברה. במציאות, זה קצת בעייתי כי יש התחייבות לבזק עבור התשתית, והיא על השם שלי. אז ביטול התשתית על שמי עלול להביא לנזק בגין הביטול.
לדעתי, צריך למתוח אותם עד הגעת טכנאי. תמיד אפשר להתחרט במעמד זה או לחילופין, להתקשר למחרת ולבקש חיבור
בתור מנוי של YES כבר שנים רבות, עם עריקה קצרה ומאוד ולא מוצלחת לכבלים לפני כמה שנים, אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל לאחר שהיה ממושכת יחסית בבית שיש בו HOT אני חושב שיש להם היום יתרון לא מבוטל בתחום התוכן על YES, לפחות מבחינתי האישית. גם בתחום איכות התמונה הם הישתפרו פלאים ופחות או יותר יישרו קו עם YES. רק בתחום הממירים האיטיים והערוצים הנתקעים אין ממש חדש תחת השמש, למרות שלא יצא לי לבדוק את ממיר ה DOCSIS שלהם.
ציינתי שם, ואני מציין שוב:
יכול להיות שיהיו לי בעיות גם מול YES, אבל שם אני מתמודד עם גוף אחד ולא מתחילים "לכדרר" אותי מאחד לשני בטענה ש"פה זה מרכז פניות אינטרנט, שם זה טלפוניה ואם תרצה אז נעביר אותך לנציגה של הטלוויזיה..."
המחיר שהוצא לי במעמד החידוש:
215 ש"ח עבור שלושה ממירים וארבע חבילות ואת חיבור האינטרנט הם מעבירים לחיוב בבזק בעלות של 51 ש"ח ל1.5M כלומר יוצא 266 ש"ח.
מה דעתכם, האם ניתן לשפר עמדה?
אני מעוניין גם ב-yesMax, מישהו יודע מה מחיר מינמום שניתן לקבל?
כל מנוי הוט \ יס צריך לשאול את עצמו את השאלה הבאה לפני שהוא מסכים לשלם את הסכומים האסטרונומיים שאתם מציינים כאן :
האם במשך חודש שלם , חברת יס \ הוט מספקת לי תכנים ששווים 260 ש"ח בהשואה לאותו סוג של חברות שמבקשות באירופה \ ארה"ב רק 15-20 איורו \ דולר עבור חבילות תוכן מגוונות ואיכותיות הרבה יותר ?
אם אתם שלמים עם העלויות המטורפות האלה שיס \ הוט מבקשים , אני לא רואה שום סיבה להתמקח על הנחה של 10 - 20 ש"ח . תנו להם גם להנות קצת .
האם כדאי לוותר על תכנים אייכותיים.
אייכות שידור וטכנולוגיה חדשנית ובטח ובטח עם שרות לקוחות טוב יותר .
לכן צריך לעשות טוב חושבים לפני שמוותרים על האייכות לעומת המחיר .