שידורי טלויזיה לא מהארץ על קודי, VPN ?
שלום,
ברצוני לצפות בערוצי טלויזיה national geographic, discovery ודומיהם באמצעות KODI
יש לציין שאיני צופה בטלוויזיה מהארץ כלל.
רציתי לשאול אם הדרך הנכונה היא ספק VPN
אם הבנתי נכון - ה VPN "מחביא" את המיקום הגיאוגרפי ושלי ובכך אני חשוף לתכני טלויזיה שאינם מהארץ ובנוסף, אני מקבל הרבה יותר מקורות באיכות גבוהה לסרטים וסדרות ב EXODUS.
אני מעוניין להגיע לחוויה הכי עשירה בתכנים בקודי.
אשמח מאד לעזרה בנושא. אני לא מפחד לקרוא, אז אם יש לכם קישור רלוונטי, זה גם יעזור.
כן חשוב לי שהמידע יגיע מהארץ, כדי להבין מה באמת עובד ומה לא.
תודה
ברצוני לצפות בערוצי טלויזיה national geographic, discovery ודומיהם באמצעות KODI
יש לציין שאיני צופה בטלוויזיה מהארץ כלל.
רציתי לשאול אם הדרך הנכונה היא ספק VPN
אם הבנתי נכון - ה VPN "מחביא" את המיקום הגיאוגרפי ושלי ובכך אני חשוף לתכני טלויזיה שאינם מהארץ ובנוסף, אני מקבל הרבה יותר מקורות באיכות גבוהה לסרטים וסדרות ב EXODUS.
אני מעוניין להגיע לחוויה הכי עשירה בתכנים בקודי.
אשמח מאד לעזרה בנושא. אני לא מפחד לקרוא, אז אם יש לכם קישור רלוונטי, זה גם יעזור.
כן חשוב לי שהמידע יגיע מהארץ, כדי להבין מה באמת עובד ומה לא.
תודה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין קשר בין VPN וכל התוספים שעושים שימוש בפלטפורמות לא חוקיות, למה שהם יתחשבו בהגבלות הגאוגרפיות הנעוצות בזכויות השימוש של הערוצים האלו?
נטפליקס-אמזון-הולו וכל השותפים למיניהם הם פלטפורמות שונות לגמרי ממה שאנשים מתקינים על קודי. ועל כן חלות עליהן הגבלות גיאוגרפיות לפי זכויות השימוש שרכשו או חוזים עם תוכן שהם מוכרים כגון אמזון ונטפליקס שלא יכולים לשדר חלק מסדרות המקור שלהם בארץ כי כבר מכרו את זכויות השימוש ליס/הוט. ולכן VPN עוזר במצב הזה, וגם, נטלפיקס נלחמת באופן מאוד אקטיבי נגד VPN למשל.
נטפליקס-אמזון-הולו וכל השותפים למיניהם הם פלטפורמות שונות לגמרי ממה שאנשים מתקינים על קודי. ועל כן חלות עליהן הגבלות גיאוגרפיות לפי זכויות השימוש שרכשו או חוזים עם תוכן שהם מוכרים כגון אמזון ונטפליקס שלא יכולים לשדר חלק מסדרות המקור שלהם בארץ כי כבר מכרו את זכויות השימוש ליס/הוט. ולכן VPN עוזר במצב הזה, וגם, נטלפיקס נלחמת באופן מאוד אקטיבי נגד VPN למשל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |