מהירות משלוח מהאתר של oneplus

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
onesan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חבר'ה,

הזמנתי את הטלפון oneplus 3t מהאתר של Oneplus לכתובת בצרפת. יש לי חבר שיעזור לי להביא את הטלפון לארץ. אותו חבר יהיה שם במשך כל שבוע הבא. הטלפון הוזמן כבר ביום ראשון והמשלוח אמור להיות עוד 6 ימים. עכשיו התחלתי לחשוש שאולי זה גבולי בשביל המשלוח 8O
מישהו הזמין מהאתר של Oneplus לכתובת בצרפת (או במדינה אחרת באירופה) ויכול לכתוב על הניסיון שלו? אם המשלוח אמור להתבצע עוד 6 ימים תוך כמה זמן זה אמור להגיע לכתובת ?

תודה מראש

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

הזמנתי 3 מכשירים מ OP בהזדמנויות שונות . פעמיים באנגליה פעם אחת בארה"ב

זאת כמובן שאלה של מלאי.

המשלוח הראשון באנגליה הגיע תוך 6 ימים (התחייבו לשבוע) . השני קיבלתי הודעה שיתעכב עקב בעיות מלאי ולכן לקח קרוב לשלשושה שבועות.

המשלוח בארה"ב הגיע תוך 5 ימים. (התחייבו לעד 5 ימי עסקים).

. בכולם מדובר בONEPLUS ONE וכולם ב 2014 - ייתכן ומערך המשלוחים השתנה מאז.

onesan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה.
לא הצלחתי להתחבר לחשבון שלי באתר (ניסיתי ב-3 מקומות שונים) אז התקשרתי אל שירות הלקוחות שלהם. רציתי לבטל את ההזמנה אבל נאמר לי שאין אפשרות כזאת כיוון שההזמנה כבר "בטיפול"... הם אמרו שזמן המסירה הוא בין 3-7 ימים. שזה עדיין גבולי בשבילי.
בכל מקרה יום למחרת השיחה קיבלתי מייל שההזמנה נשלחה. אני מקווה שההזמנה אכן תגיע בזמן.

סתם מתוך סקרנות, איך ה-oneplus one מחזיק היום?

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אם ההזמנה נשלחה סיכוי טוב שתגיע תוך 48 שעות.

לגבי הONEPLUS ONE, ה"בעיה" שלי איתו זה שוא לא נותן סיבה להחליף אותו... :-) (המכשיר הראשון שאני אוטוטו סוגר שנתיים איתו אחרי שהתרגלתי להחליף מכשיר בשנה).

מה שנחלש אצלו זה זמן הסוללה שזה הגיוני למכשיר בן שנתיים. מבחינת ביצועים, לא ירד במהירות שלו, עדיין טס, ללא תקיעות או לאגים. במכשיר שלי היו אתחולים מקריים בתדירות של פעם בשבוע. חלפו כאשר החלפתי רום (את הרום החלפתי יותר מסקרנות מאשר צורך אמיתי). המכשיר של אישתי שאפילו יותר ישן משלי עדיין עובד ללא רבב.

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אם ההזמנה נשלחה סיכוי טוב שתגיע תוך 48 שעות.

לגבי הONEPLUS ONE, ה"בעיה" שלי איתו זה שוא לא1 נותן סיבה להחליף אותו... :-) (המכשיר הראשון שאני אוטוטו סוגר שנתיים איתו אחרי שהתרגלתי להחליף מכשיר בשנה).

מה שנחלש אצלו זה זמן הסוללה שזה הגיוני למכשיר בן שנתיים. מבחינת ביצועים, לא ירד במהירות שלו, עדיין טס, ללא תקיעות או לאגים. במכשיר שלי היו אתחולים מקריים בתדירות של פעם בשבוע. חלפו כאשר החלפתי רום (את הרום החלפתי יותר מסקרנות מאשר צורך אמיתי). המכשיר של אישתי שאפילו יותר ישן משלי עדיין עובד ללא רבב.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”