איכות גרועה ב MCE VISTA
שלום לכולם
כשאני מריץ סרט DIVX האיכות לא נראית טובה
כשאני מריץ אותו סרט בנגן IMAN התמונה הרבה יותר חדה (הנגן מבצע UPSCALE)
יש לי HTPC חזק עם כרטיס GFORCE ומקודדים של FFDSHOW ו PUREVIDEO
אני כבר מיואש
למישהו יש מושג מה זה יכול להיות
ואיך אני יודע שהמקודד של PUREVIDEO באמת רץ?
תודה
כשאני מריץ סרט DIVX האיכות לא נראית טובה
כשאני מריץ אותו סרט בנגן IMAN התמונה הרבה יותר חדה (הנגן מבצע UPSCALE)
יש לי HTPC חזק עם כרטיס GFORCE ומקודדים של FFDSHOW ו PUREVIDEO
אני כבר מיואש
למישהו יש מושג מה זה יכול להיות
ואיך אני יודע שהמקודד של PUREVIDEO באמת רץ?
תודה
המקודד של PUREVIDEO לא רץ, כי הוא רק בשביל MPEG2 לא DIVX. בזמן שהוא כן רץ אתה תראה אייקון ב TRAY של NVIDIA.
אני מכיר 2 אפשרויות לשיפור התמונה:
ב CONTROL PANEL החדש של NVIDIA יש שם איפשהוא כל מיני סליידרים לשיפור תמונה, שבברירת מחדל הם לא מופעלים. נסה לשחק איתם. אני לא משתמש בהם כי הם עובדים על כל סוגי הסרטים שאתה מנגן, כולל סרטי HD שבהם אני לא מעוניין שהוא יבצע "שיפורים".
אפשרות שנייה זה ב FFDSHOW, להגדיר שהוא יעשה את ה UPSCALING. אני אישית מאוד אוהב את התוצאות שלו, אבל זה הרבה התעסקות ולא מתאים לכולם. שמה אתה יכול להגדיר שלא יגע בתכני HD.
אני מכיר 2 אפשרויות לשיפור התמונה:
ב CONTROL PANEL החדש של NVIDIA יש שם איפשהוא כל מיני סליידרים לשיפור תמונה, שבברירת מחדל הם לא מופעלים. נסה לשחק איתם. אני לא משתמש בהם כי הם עובדים על כל סוגי הסרטים שאתה מנגן, כולל סרטי HD שבהם אני לא מעוניין שהוא יבצע "שיפורים".
אפשרות שנייה זה ב FFDSHOW, להגדיר שהוא יעשה את ה UPSCALING. אני אישית מאוד אוהב את התוצאות שלו, אבל זה הרבה התעסקות ולא מתאים לכולם. שמה אתה יכול להגדיר שלא יגע בתכני HD.
פה יש בסיס טוב עם כל התוכנות שצריך:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=719041
זה אמנם מותאם ל UPSCALE של DVD, אבל עובד יפה לדעתי גם ל DIVX.
(אמנם כרגע אין דרך להשתמש ב FFDSHOW דרך הנגן DVD הפנימי של VMC, צריך להשתמש בתוכנה חיצונית לצפייה אם רוצים. DIVX אפשר מתוך ה VMC בתנאי ש FFDSHOW הוא ה DECODER של DIVX)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=719041
זה אמנם מותאם ל UPSCALE של DVD, אבל עובד יפה לדעתי גם ל DIVX.
(אמנם כרגע אין דרך להשתמש ב FFDSHOW דרך הנגן DVD הפנימי של VMC, צריך להשתמש בתוכנה חיצונית לצפייה אם רוצים. DIVX אפשר מתוך ה VMC בתנאי ש FFDSHOW הוא ה DECODER של DIVX)