בכדי לעשות כבוד לסטאפ המשובח הכנסתי דיסק משובח לא פחות
CELTIC WOMAN
מיטב השירים האירים בביצועים חדשים ובאיכות הקלטה מצויינת לטעמי
כבר מהשיר הראשון נפתחה בפני במה עמוקה וברורה
הבס היה מוצק וגדול לרמקול קטן מידות זה, המיד והטרבל היו מדויקים ומהירים מאוד .
ההתרשמות שלי הייתה טובה מאוד והיה ברור לי שאני חייב להפגש עם אחד מאחיו הגדולים : הסקונדה ואו הקווינטה.
אתמול ניצלתי קפיצה לחיפה והתייצבתי בחנות החדשה של ישראל להתרשמות .
. לאחר דיבור קצר עם אלי נכנסו לחדר החדש בחנות שם ניצבו אופרה פרימה וקווינטה - שמחתי למזלי הטוב וניגשנו לאחר חימום שני היוניסונים להשמעה על אותו הדיסק רק הפעם התחלתי עם הקווינטה מחובר לאוניקו
מה אומר לכם - אכזבה מסויימת , ציפתי מהקווינטה שמתומכר כפליים ו.. מהפרימה להביא איתו את כל יתרונותיו ולהוסיף נוחכות של רמקול רצפתי .
הסאונד לא ריגש באותה מידה , הבאס היה מפוזר ולא מוצק והווקאל שכל כך ריגש אותי לא שוחזר . לדברי אלי הרמקול היה חדש בחנות ודרושות לו עוד מספר שעות להפתח ולהשמע במייטבו . כדי להיות בטוח שמדובר ברמקול ולא בגורמי האקוסטיקה שהשתנו מקצה לקצה עברנו לסטאפ של הפרימה שכלל יוניסון אס -6 שהוסיף חום של מגבר נורות ושיפר אף יותר את הסאונד שהיה זכור היטב אצל צביקה.
לאחר מספר דקות נכנס ישראל לחדר ורק חיזק את עמדתי לגבי היכולות המופלאות של הפרימה - ללא ספק רמקול גדול וחבל שהגירסה הרצפתית לא מביאה את אותה חתימה בתוספת גודל סאונד של רמקול רצפתי .
התחייבתי לחזור בעוד מספר שבועות להאזנה חוזרת (מתקנת משהו) ולקבל פרופוציה נכונה על זוג האחים.
תודה לישראל ואלי על היחס הנפלא והרבה הצלחה עם העסק החדש