למכירה מפצל HDMI Integral 4k60 - נמכר

טלוויזיות, מסכים, מקרנים, LED, פלזמה, OLED, נגני וידיאו, סטרימרים וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #1 

מפצל HDMI של חברת HDfury דגם אחרון הכי מתקדם Integral 4k60.

מפצל שתומך ב HDMI 2.0A 18Gbps 4 K @ 60/600 MHz

מאפשר צפייה על מסכים ישנים שאינם תומכים ב HDCP 2.2 על ידי המרת הקידוד ל HDCP 1.4

היה בשימוש מעט זמן ובעקבות החלפת ציוד הוא כבר לא דרוש לי.

מחיר 800 שקל.

https://www.hdfury.com/shop/splitters/i ... 44-600mhz/
נערך לאחרונה על ידי י-א ב 27/09/2018 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

Snirrrr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

רלוונטי ?

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כן, עדיין שוכב אצלי

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

אם ה INTEGRAL אפשר לעשות הרבה יותר אם רוכשים את ה GOBLUE:

https://www.hdfury.com/product/goblue/

זה מתחבר אליו עי ה USB ומאפשר לשלוט ב EDID ו HDCP. בזמן השאינטגרל רק ממיר HDCP 2.2 ל 1.4, בעזרת ה GOBLUE אפשר לאלץ את האינטגרל להסיר את ה HDCP לחלוטין, זה אומר טכנית להקליט אות 4K60 ללא הגבלה אם יש לך כרטיס לכידה לגיימרים. אני הצלחתי להקליט כך נטפליקס 4K. ה GOBLUE עולה 50 דולר, עד הבית יצא כ 500 שח בגלל חזירות בדמי משלוח של החברה. אבל אחרי שאתה מקבל את ה GOBLUE אתה יכול לשלוח אליהם מייל עם מסר סריאלי ולקבל מהם הנחיות וקודים לעקיפת HDCP ועוד הרבה דברים מעניינים שניתן לעשות עם האינטגרל...

עוד יתרון לאינטגרל, הוא שזה המפצל היחיד שתומך ב CEC באופן מלא. ז"א נניח ואתה מפצל אות מסטרימר APPLE TV 4K לטלויזיה ולרסיבר, אתה תוכל לשלוט ב APPLE TV מהשלטים של הרסיבר והטלויזיה בו זמנית במקביל, כי המפצל מעביר את ה CEC. לא ההיתי מוותר עליו בקלות.זו הרכישה הכי טובה שעשיתי, אחרי שניסיתי המון מפצלים סיניים..

אני במקום יא, ההיתי נשאר איתו ורוכש את ה GOBLUE כדי להוציא ממנו את המקסימום, גם אם נראה לך שאתה לא צריך אותו כרגע...

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

BARBIE

אני קניתי אותו בזמנו כדי לפצל יציאת הרסיבר מרנץ שלי. למרות שלמרנץ היו שתי יציאות הוא לא הסתדר עם טלויזיה 4K ומקרן HD.

מאז החלפתי כבר את המרנץ לדגם חדש ואת המקרן ל 4K וכרגע אין שום בעיה להשתמש בשתי היציאות של המרנץ ולכן אני לא רואה ממש צורך באינטגרל.

אולי אם הייתי בעניין הקלטות מסטרימים אבל אני לא.

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי וידיאו”