Hisense M7000- מספר בעיות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Sdeyuval פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
1. קניתי hisense 55m7000, הטלוויזיה מעולה והתרשמתי לטובה מאיכות התמונה.
הבעיה הייתה שהצבע האדום היה בולט מדי, החלטתי להחליף לגרסא הבריטית כדי לפתור את הבעיה ואכן הבעיה נפתרה. אני רוצה לחזור לגרסא העברית כדי שאוכל לראות סרטי 4k ישירות מהתקן חיצוני עם תרגום בעברית. הורדתי את ה-firmware הישראלי אבל כשאני מחבר את ה-DOK ומפעיל עם לחיצה ארוכה(בדיוק כמו שעשיתי עם הגרסא הבריטית) לא קורה כלום, יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

2. מעבר לזה- האם, בהנחה ואצליח להתקין את הגרסא העברית, יש דרך אחרת לכייל את הצבע האדום? ניסיתי להכנס לתפריט מתקין, זה עבד אבל אני לא בטוח בדיוק מה ההגדרות שעליי לשנות כדי לפתור את זה. אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי להגדרות המתאימות בטלוויזיה.

3. אם אצליח להחזיר את העברית- איך ניתן להגדיל את גודל הכתוביות?

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 658
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

@Sdeyuval
·
1. תנסה לפרמט את ה-DOK בפורמט FAT32 ולא NTFS ואז להעתיק לשם את הקושחה. אולי זו הבעיה.
2. בשביל לתקן את הצבע האדום אתה פשוט צריך לשחק עם ההגדרות תמונה בהגדרות תמונה מתקדמות ואז ההגדרה שמעל "איזון לבן" ששכחתי כרגע את שמה.
3. לגבי גודל הכתוביות , גם אני שמתי לב לבעיה הזו בניגון קבצים דרך DOK. לצערי , ומהתכתבות עם מנהל המוצר ביבואנית של הייסנס הבנתי שהם לא הולכים להוסיף אופציה להגדלה או הקטנה של גודל הכתוביות בגרסאות הבאות של התוכנה , אם יהיו כאלו.
מה שאני עשיתי זה פשוט לנגן סרטים דרך PLEX מהמחשב בסטרימינג , שם גודל הכתוביות כמו שצריך.

דרך אגב , אני מצרף לפה שאלות ששלחתי למנהל המוצר עומר בחברת אקזיט אלקטרוניקס שהיא כידוע היבואנית והתשובות שלו.

1. האפליקציה יוטיוב - האם יש תכנון להוסיף תמיכה בניגון סרטונים באיכות 4K ? הרי הטלוויזיה תומכת ברזולוציה זו.
2. האם יש תכנון להוסיף תמיכה ב-HDR עם ניגון תכנים דרך USB DOK ?
3. תמיכה בתקן צבעים BT709 בדומה לגרסא הבריטית ?
4. תיקון עניין ה-LOCAL DIMMING שאינו מורגש (הבנתי שבגרסא הבריטית הוא מורגש יותר) ?
5. כתוביות :
5.1 ניגון כתוביות באופן אוטומטי ללא צורך להפעיל את הכתוביות כל פעם מחדש. מציק למדי.
5.2 שליטה על גודל הכתוביות ומיקומן כאשר מנגנים תכנים דרך ה-USB DOK. כרגע גודל הכתוביות קטן מדי ולא ניתן לשנות את מיקומן ( המיקום שלהן לפי דעתי גבוה מדי כרגע).

תשובות :
1. בגרסה החדשה יש יוטיוב ב4K
2. יש תמיכה ב HDR דרך USB וגם דרך HDMI.- אין אינדיקציה לראות שהHDR עובד כמו למשל בגרסה האירופאית.(אם יש לך מכשיר שתומך ב HDR אתה תוכל לדעת שהמסך והגרסה שלך תומכים ב HDR)
3. תמיכה בתקן BT709- אין כרגע אולי נשפר את זה בעדכון הבא אם יהיה כזה.
4. לוקאל דימיניג – כרגע זה מה שיש ואם תצא גרסה נוספת ננסה לשפר אותה ( בגרסה הבריטית אין שינוי מהותי לפי בדיקתי)
5. כל סגת הכתוביות נכון לעכשיו תשאר ככה. (בדגמים הבאים יהיה שיפור של כל נושא הכתוביות)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

loki2d כתב:3. תמיכה בתקן BT709- אין כרגע אולי נשפר את זה בעדכון הבא אם יהיה כזה.
...
נשמע לא הגיוני. BT.709 הוא הסטנדרט של HDTV ו-Bluray.

Sdeyuval פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

ראשית- הצלחתי להתקין את הגרסא העברית. הבעיה הייתה ב-DOK, ברגע שהשתמשתי באחד אחר ההתקנה עבדה חלק.

תודה לגבי התשובות לכל השאלות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”