כמה שאלות על ביצועים ב- VMC?
1. איכויות הקלטה - ל- VMC יש מספר איכויות הקלטה. האם מישהו יודע להגיד עד כמה ההבדלים משמעותיים?
2. Live TV - איכות השידור בינונית. ב- MCE ראיתי יותר טוב. התמונה בעיקר כהה / חשוכה וקוים לא עגולים. יש לי מעבד 2.4 ו1.2 גיגה זיכרון ו- pvr150.
2. Live TV - איכות השידור בינונית. ב- MCE ראיתי יותר טוב. התמונה בעיקר כהה / חשוכה וקוים לא עגולים. יש לי מעבד 2.4 ו1.2 גיגה זיכרון ו- pvr150.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
איכות ההקלטה תלויה באיך שהגדרת, המקודדים הם אותם מקודדים בכולם
יתכן כי השתנו המקודדים בין MCE ל VMC אבל לא בדקתי את זה
מה שכן, VMC כבד יותר בהרבה מאשר MCE
יתכן כי השתנו המקודדים בין MCE ל VMC אבל לא בדקתי את זה
מה שכן, VMC כבד יותר בהרבה מאשר MCE
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אורן, אשכרה קדוש מעונה..
As for me, תודה לא תודה. מיררה לי את הסופ"ש הויסטה, בוקה ומבולקה אחד גדול, שום דבר לא עובד כמו שצריך. (ואני לא אחד שלא יודע ל"העביד" מערכות כמו שצריך).
ניתן להם להתגלח על זקנים אחרים. אסטה לה ויסטה שלום ולהתראות (אולי) ב-SP 1.
As for me, תודה לא תודה. מיררה לי את הסופ"ש הויסטה, בוקה ומבולקה אחד גדול, שום דבר לא עובד כמו שצריך. (ואני לא אחד שלא יודע ל"העביד" מערכות כמו שצריך).
ניתן להם להתגלח על זקנים אחרים. אסטה לה ויסטה שלום ולהתראות (אולי) ב-SP 1.
kouliben1
אני מבין אותך לחלוטין, כל שאני עובד יותר עם ה-VMC (שוב, לצורך מסויים...כרגע...) אני מגלה כמה היא מוגבלת ולא נוחה לשימוש. אמנם אין לי בעיות מיוחדות ב-SETUP (למזלי) אבל מבחינתי זה ממש ללכת אחורה!
אורן.
אני מבין אותך לחלוטין, כל שאני עובד יותר עם ה-VMC (שוב, לצורך מסויים...כרגע...) אני מגלה כמה היא מוגבלת ולא נוחה לשימוש. אמנם אין לי בעיות מיוחדות ב-SETUP (למזלי) אבל מבחינתי זה ממש ללכת אחורה!
אורן.
ומי שמחפש רק את ה-UI היפה, והסאונד האלגנטי, זה עושה את העבודה מצויין
http://www.softpedia.com/get/System/OS- ... Pack.shtml