קופסאות עמוקות
המלצתם פה בעבר על שימוש בקופסאות עמוקות לטובת הכנסה של הבקרים מאחורי המתגים.
אני נמצא אוטוטו בשלב ביצוע החשמל לדירה חדשה - ומצאתי ספק שמוכר את הקופסאות העמוקות של חברת פוטקס - בעובי 7 ס"מ (לעומת 5 ברגיל). זה עולה כמה שקלים יותר מקופסא רגילה.
יש לי 2 שאלות:
1. האם כדאי לשים קופסאות של 4 מקום עמוקות, בכל צרכן חשמל - גם אם צריך שם רק קופסא של 3 מקום (למשל כשיש יש רק 2 מתגים או רק שקע יחיד).
2. האם יש טעם לשים קופסאות עמוקות בצרכנים של המתח הנמוך - טל', TV, מחשב?
אני נמצא אוטוטו בשלב ביצוע החשמל לדירה חדשה - ומצאתי ספק שמוכר את הקופסאות העמוקות של חברת פוטקס - בעובי 7 ס"מ (לעומת 5 ברגיל). זה עולה כמה שקלים יותר מקופסא רגילה.
יש לי 2 שאלות:
1. האם כדאי לשים קופסאות של 4 מקום עמוקות, בכל צרכן חשמל - גם אם צריך שם רק קופסא של 3 מקום (למשל כשיש יש רק 2 מתגים או רק שקע יחיד).
2. האם יש טעם לשים קופסאות עמוקות בצרכנים של המתח הנמוך - טל', TV, מחשב?
אם אתה הולך על קופסאות עמוקות ואתה מתכוון לשים רק מודול אחד בתוכן אז זה מספיק.JJman כתב:מה הכוונה עיצוב? כלומר שקופסא 4 היא גדולה יותר (בקצת) מקופסא 3 - ואם אין באמת צורך, אז זה סתם תופס מקום בעין?
כפי שאמרת, 'מרוויחים' אקסטרא מקום שיהיה נוח לדחוף את המודול.
מה לגבי לשים עמוקות בציוד התקשורת? האם נדרש?...
אם יותר ממודול אחד אז תלך על קופסא קצת יותר גדולה.
למה אתה מתכוון ב "לשים עמוקות בציוד תקשורת" ?
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
אני בעד קופסאות עומק בכל הבית, דרך אגב קיימת קופסת עומק גם לשלוש מקום, ההפרש במחיר בין קופסת עומק לרגילה מינורי.
קופסאות עומק ניתן להשיג בכל חנות חשמל שמכבדת את עצמה.
העבודה בלהתקין קופסת עומק או רגילה כמעט אותו הדבר.
אלון
קופסאות עומק ניתן להשיג בכל חנות חשמל שמכבדת את עצמה.
העבודה בלהתקין קופסת עומק או רגילה כמעט אותו הדבר.
אלון
מצטרף להמלצה - לשים קופסאות עומק בכל הבית (בעתיד תהיה לך אפשרות להוספת מודול / החלפה למודול שונה)
כמו כן - גם ממליץ לך לשים קופסה 4 על פני קופסה 3 .
אצלי בקיר של המזנון - שמתי קופסה 6 (3 שקעים לכל מקרה - ואני משתמש בזה) .
אגב - אם אתה מתכנן קולנוע ביתי בעתיד - קח בחשבון ותוסיף שקע למסך הקרנה (קרוב לתקרה בסלון/חדר ייעודי) ושקע עבור סאב בקירמ מול המזנון (כי במזנון בטוח יש שקעי חשמל) ואולי תרצה למקם את הסאב ליד הספות .
כמו כן - גם ממליץ לך לשים קופסה 4 על פני קופסה 3 .
אצלי בקיר של המזנון - שמתי קופסה 6 (3 שקעים לכל מקרה - ואני משתמש בזה) .
אגב - אם אתה מתכנן קולנוע ביתי בעתיד - קח בחשבון ותוסיף שקע למסך הקרנה (קרוב לתקרה בסלון/חדר ייעודי) ושקע עבור סאב בקירמ מול המזנון (כי במזנון בטוח יש שקעי חשמל) ואולי תרצה למקם את הסאב ליד הספות .