עזרה לגבי רכיבים בטרם קניה QUAD MYRYAD

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

שמעתי את השילוב של MYRYAD CAMEO ורמקולי QUAD 11L בפיוז לפני כמה זמן, וזו הקונפיגורציה שהכי דיברה אלי בחנות הזו, אבל לא "עשתה לי את זה".....היה צליל מעולה, אבל זה לא ריגש אותי והמשכתי לשמוע ולחפש משהו אחר. שמעתי במקום מסוים פולק RTI6 שפשוט עשו לי את זה והעלו חיוך על שפתי - קניתי אותם תוך כחצי שעה, אבל לאחר שמיעת רכיבים נוספים בחנות אחרת,פתאום הבנתי את חשיבות התאמת המגבר לרמקולים. הדגימו לי רמקולים עם 2 מגברים פצצתיים ואותו זוג רמקולים נשמע טוב באחד וסתם באחר. הייתי בהלם מההבדל. לא תיארתי לעצמי שיכול להיות הבדל כ"כ גדול.
בוש ונכלם ביטלתי את עסקת הרמקולים, ועכשיו אני שואל את עצמי - מה הלאה....למרות שה MYRYAD וה QUAD נשמעים מעולה, זה לא מרגש אותי ברמות שאני רוצה. אני לא יודע כיצד אוכל להגיע לאותו ריגוש שאני מחפש במינימום מאמצים....אני לא רואה את עצמי מתחיל להתרוצץ בין חנויות עם זוגות רמקולים או מגבר......או שמא אין ברירה אחרת ?

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

Fish72
עליך לדעת שהתאמת ציוד היא פרוייקט גדול .
אך אל לך לקנות דבר שלא תהיה מרוצה ממנו .
אין הרגשה גרועה יותר מלרכוש ולהבין שעשית טעות .
ולכן אל תתיאש , תתאמץ , ותהנה מהבדיקות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #3 

כן.....החתימה העברית שלך מסכמת את פילוספיית החיים שאני מרגיש שהיא נכונה....אנסה לבדוק עם עצמי מה גורם לי לרצות ו"לסיים" עם הפרוייקט הזה...

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

מערכת סטריאו איננה "כלי עבודה" אלא אמצעי ליצירת חוויה והתרגשות, טוב שהבנת את זה, אל תתפשר עד שתמצא את השילוב הנכון עבורך.
ליאור

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

תראה בניגוד לאחרים כאן אני מבין את הצורך של לממש מיידית את הרצון לשדרג את המערכת.

צריך אופי חזק כדי לדחות סיפוקים....ואני חלש אופי בעניין הזה.

בכל אופן תתחיל בבחירת הרמקולים שמצאו הכי הרבה חן בעינייך..שריגשו אותך וכו' בשלב הבא תמצא את ההגברה שתתאים הכי טוב לרמקולים ותוציא מהם את המיטב.

יש מיליון קומבינציות אפשריות של רמקולים והגברה לכן למצוא מגבר ורמקולים גם יחד עלולה להיות משימה קשה. מה גם שלא כל חנות מחזיקה את כל הדגמים של כל הרמקולים ושל כל המגברים.

ייתכן ובחנות X תמצא את הרמקולים שלך אבל לא יהיה בה את ההגברה שהכי מתאימה לרמקולים אלו.

אני אישית חיפשתי רמקולים מדפיים, שמעתי כמה וכמה רמקולים עד שלבסוף בגבולות אותו תקציב הציעו לי בחנות אחת לשמוע רצפתיים של DALI שמעתי התאהבתי ובו במקום קניתי בלי לחפש יותר מדי רצפתיים אחרים.

בשלב הבא התאמתי להם מגבר וכיום אני מאד מרוצה מהשילוב.

שלמה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”