בעלי הKU7000, מרוצים מהטלויזיה?
אהלן,
אני ממש לפני קניה של הטלויזיה.
רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את הטלויזיה חוות דעת כללית איך היא והאם מרוצים.
בגדול רואה בכל רחבי האינטרנט שהביקורות סבבה.
עכשיו רוצה לשמוע האם יש אכזבות כלשהן מהטלויזיה, גם על הדברים הקטנים ביותר - אשמח לשמוע!
תודה!
אני ממש לפני קניה של הטלויזיה.
רוצה לשמוע מאנשים שיש להם את הטלויזיה חוות דעת כללית איך היא והאם מרוצים.
בגדול רואה בכל רחבי האינטרנט שהביקורות סבבה.
עכשיו רוצה לשמוע האם יש אכזבות כלשהן מהטלויזיה, גם על הדברים הקטנים ביותר - אשמח לשמוע!
תודה!
·ובכל זאת לאחר חיפוש ומעבר של 5 עמודים של פוסטים, לא מצאתי אנשים שנתנו את חוות דעתם על הטלויזיה מניסיון.se1 כתב:תריץ חיפוש פה באתר "KU7000".
היו לאחרונה עשרות אם לא מאות פוסטים על המסך הזה....
לכן אשמח לשמוע חוות דעת
תודה!
65ku7000
אני לא מומחה ולא עברתי הרבה מסכים כדי שיהיה לי נסיון רב, אבל לדעתי איכות המסך ממש טובה. תכני 4k נראים מעולה וגם fhd. בנוגע ללויין sd ציפיתי לגרוע ביותר והופתעתי לטובה.
יתרונות: הניגודתיות והשחור העמוק, הlg בת ה3 שנים שלי נראת שטופה באפור ליד הסמסונג החדשה.
חסרונות: זווית הצפייה לא משהו. הצבעים נראים קצת שטופים, ועור של אנשים נראה לבן וזוהר כשצופים בזווית. ואם יש לך חלון מול המסך יש השתקפות משמעותית, אבל לא יודע איך זה במסכים אחרים באותו מחיר. למרות שבסלון שלי טווח הישיבה רחב ויש חלונות ללא תריסים מול המסך העדפתי את הסמסונג על הLG651 בגלל שאיכות התמונה טובה יותר.
אני לא מומחה ולא עברתי הרבה מסכים כדי שיהיה לי נסיון רב, אבל לדעתי איכות המסך ממש טובה. תכני 4k נראים מעולה וגם fhd. בנוגע ללויין sd ציפיתי לגרוע ביותר והופתעתי לטובה.
יתרונות: הניגודתיות והשחור העמוק, הlg בת ה3 שנים שלי נראת שטופה באפור ליד הסמסונג החדשה.
חסרונות: זווית הצפייה לא משהו. הצבעים נראים קצת שטופים, ועור של אנשים נראה לבן וזוהר כשצופים בזווית. ואם יש לך חלון מול המסך יש השתקפות משמעותית, אבל לא יודע איך זה במסכים אחרים באותו מחיר. למרות שבסלון שלי טווח הישיבה רחב ויש חלונות ללא תריסים מול המסך העדפתי את הסמסונג על הLG651 בגלל שאיכות התמונה טובה יותר.
·תודה רבה על חוות הדעת!Dor1989 כתב:65ku7000
חסרונות: זווית הצפייה לא משהו. הצבעים נראים קצת שטופים, ועור של אנשים נראה לבן וזוהר כשצופים בזווית. ואם יש לך חלון מול המסך יש השתקפות משמעותית, אבל לא יודע איך זה במסכים אחרים באותו מחיר. למרות שבסלון שלי טווח הישיבה רחב ויש חלונות ללא תריסים מול המסך העדפתי את הסמסונג על הLG651 בגלל שאיכות התמונה טובה יותר....
הזמנתי את הKU7500 בסוף, די אותה טלויזיה רק קעורה.
אני ירדתי ל KU7000 מפלזמה שהתקלקלה, מבחינתי איכות הצפיה ב SD והצבעים החמים של הפלזמה הרבה מעל למה שאני מקבל היום.
יש עוד עניין, יש לי YES ובצפיה בתוכן HD ישנו איזה מנגנון שמנסה לעשות 3D או משהו דומה,
אני אסביר - הדמויות שקרובות נראות כאילו "מנותקות" או מולבשות על המסך מהרקע.
אם מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה אני אשמח.
אך, צפיה בתוכן באיכות גבוהה הוא מדהים, שמע טוב ופיצ'רים נחמדים, השחורים הרבה יותר טובים מב 651LG שהשוותי אליה
סהכ מוצר טוב
יש עוד עניין, יש לי YES ובצפיה בתוכן HD ישנו איזה מנגנון שמנסה לעשות 3D או משהו דומה,
אני אסביר - הדמויות שקרובות נראות כאילו "מנותקות" או מולבשות על המסך מהרקע.
אם מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה אני אשמח.
אך, צפיה בתוכן באיכות גבוהה הוא מדהים, שמע טוב ופיצ'רים נחמדים, השחורים הרבה יותר טובים מב 651LG שהשוותי אליה
סהכ מוצר טוב
·דבירDvirLe כתב:·תודה רבה על חוות הדעת!......
הזמנתי את הKU7500 בסוף, די אותה טלויזיה רק קעורה....
תתחדש ותהנה
מבקש רק חוות דעת מקצועית לאחר הקנייה - לטובת כולם ולטובתי האישית כמובן (למה לי לשקר)
הקעורות מאוד מעניינות אותי.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 12/01/2017 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
''אך, צפיה בתוכן באיכות גבוהה הוא מדהים, שמע טוב ופיצ'רים נחמדים, השחורים הרבה יותר טובים מב 651LG שהשוותי אליה''
hosham
בשורה התחתונה, זה מה שחשוב, וכל השאר לפח.
תתחדש ותהנה חבר
hosham
בשורה התחתונה, זה מה שחשוב, וכל השאר לפח.
תתחדש ותהנה חבר
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
·תודה רבה, ותודה גם על התמיכה עד בחירת הדגם כמובן!מקרנסקי כתב:·דביר......
תתחדש ותהנה
מבקש רק חוות דעת מקצועית לאחר הקנייה - לטובת כולם ולטובתי האישית כמובן (למה לי לשקר)
הקעורות מאוד מעניינות אותי....
מבטיח לתת חוות דעת כשאקבל אותה
טוב אז כמו שהבטחתי, חוות דעת בקצרה מיומיים של שימוש: KU7500
בגדול אני לא חוויתי יותר מדי מסכים אז ככה מבחינת השוואות אתקשה.
אבל בכללי- הטלויזיה יפייפיה, קעורה כמובן
צבעים מעולים, שחור סבבה בהחלט.
רמקולים לא פחות ממצוינים! - הופתעתי מהם
מבחינת שידורי SD של יס וכאלה כרגע אני לא הכי מרוצה - מקרוב רואים קצת מגורען, רק כשמתרחקים רואים יפה (כמצופה משידורי SD),
למזלי שבוע הבא מקבל ממיר HD אז יהיה שיפור בתנאים ואוכל לעדכן.
תכני 4K רואים מעולה כמובן.
סה"כ מרוצה מהטלויזיה מאוד.
בגדול אני לא חוויתי יותר מדי מסכים אז ככה מבחינת השוואות אתקשה.
אבל בכללי- הטלויזיה יפייפיה, קעורה כמובן
צבעים מעולים, שחור סבבה בהחלט.
רמקולים לא פחות ממצוינים! - הופתעתי מהם
מבחינת שידורי SD של יס וכאלה כרגע אני לא הכי מרוצה - מקרוב רואים קצת מגורען, רק כשמתרחקים רואים יפה (כמצופה משידורי SD),
למזלי שבוע הבא מקבל ממיר HD אז יהיה שיפור בתנאים ואוכל לעדכן.
תכני 4K רואים מעולה כמובן.
סה"כ מרוצה מהטלויזיה מאוד.
·DvirLe כתב:טוב אז כמו שהבטחתי, חוות דעת בקצרה מיומיים של שימוש: KU7500
....
היי , תתחדש !
לא ניתקלת בזמני תגובה איטיים בחיבור קונסולת משחקים ?
שאלה נוספת : היו אנשים שהתלוננו על קירטועים ותמונה לא חלקה
בצילום מתמשך של תנועה , לדוגמה : מכונית נוסעת וכ'ו .
אני מבין שלא שמת לב לזה , או שזה קיים אבל לא מפריע לך ..
·pessik כתב:·......
היי , תתחדש !
לא ניתקלת בזמני תגובה איטיים בחיבור קונסולת משחקים ?
שאלה נוספת : היו אנשים שהתלוננו על קירטועים ותמונה לא חלקה
בצילום מתמשך של תנועה , לדוגמה : מכונית נוסעת וכ'ו .
אני מבין שלא שמת לב לזה , או שזה קיים אבל לא מפריע לך ..
מבחינת קונסולות אני משחק בPS4, הורגש לי שהזמן תגובה קצת פחות טובה בהשוואה לטלוייזית הסוני שיש לי בסלון, דגם X8005C אם אני לא טועה.. אבל בסה"כ כמכניסים את הטלויזיה למוד "משחק" זה די בסדר.
מבחינת צילום התנועה וקירטועים מתקשה לקבוע כרגע, היו לי פעמים בנטפליקס וכאלה שקרה שלא היה חלק לגמרי אבל מתקשה לקבוע אם בגלל הטלויזיה או האינטרנט.. לרוב הטלויזיה מתמודדת סבבה לגמרי....