ימ מכיר, מי שומע? קליפש RB25,' RB35

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
omeromer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

במהלך החיפוש למדפי, (עדיין במחשב), אני נתקל ב קליפש RB25 ו RB35 שלפי הנתונים נראים טוב.
וופר גדול, נצילות גבוהה וכולי, וגם מופיעים באתרים שמציגים את השמות שאתם כן מזכירים כאן.
למרות זאת אין להם איזכור מפורום הזה.
מישהו מכיר אותם? שמע והתאכזב? הם לא מתאימים לדו ערוצי איכותי?
מאד מעניין אותי למה אף אחד לא כתב עליהם.
RB עם 8" וופר נראה לי דווקא מענין בתור מדפי.

עומר.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

יש לי את הRB 35 אבל בתור רמקול סראונד, הוא רמקול מעולה, מה אתה בדיוק רוצה לדעת?

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #3 

לקליפש יש סאונד שצריך להתחבר אליו. יש מי שאוהב אותו (אני, ואבי שענה לך כאן) ויש מי שממש לא. אתה חייב להאזין להם בעצמך, ורצוי בצורה השוואתית עם רמקולים אחרים.
בגדול ובהכללה, יש להם סאונד שמתאפיין בבהירות- כלומר הדגשת הגבוהים, והרבה נפח. לדעתי כיף להאזין להם, אבל חזקים בריאליזם הם לא, אז תלוי מה אתה מחפש. קיצר, לך שמע.
כמו כן, בארץ הם מתומחרים די יקר בהשוואה למחירי חו"ל, אז קח את זה בחשבון.

omeromer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

שלום,
תודה למשיבים.
מה שאני מחפש זה לא רמקולים לסראונד ולר ק"ב אלא שני קידמיים לסראו בלבד. מדפיים ובתחושה, גדולים עם בס טוב.
ברור שצריך לשמוע, אבל הערותיכם חשובות ואני מתחיל להבין למה הם לא מככבים באתר.

תודה שוב.
עוד דעות?

עומר.

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

מה התקציב?

omeromer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

חשבתי על 6000 ש"ח , אבל אני מוכן להגרר ל 7+ אם באמת תהיה הצדקה.
יותר מזה המגבר בטח כבר לא יועיל (YAMAHA RX V795) , ויש גם יחס עלות תועלת שקטן ככל שהמחיר עולה בדרך כלל.
(לאו דוקא באודיו).

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם אתה מחפש מדפיים, יש לך בתקציב זה המון אפשרויות, ראה מבחן המדפיים הגדול של נמר.
לא הייתי ננעל על שום דבר; תתחיל להסתובב, ותשמע כמה שיש לך סבלנות לשמוע רמקולים בתקציב (את אותם שניים- שלשה קטעים מוכרים כל פעם). כך תצמצם את הרשימה. יש באמת המון מדפיים בתקציב שמחלקם עוד יישאר לך עודף: סיסטם אודיו, פולק אודיו, טריאנגל, פאראדיים, קליפש, טאנוי, B&W, דאלי, וון שוויקרט (VR-1), ויינה היידן (טיפה מעל התקציב), דובל (הפלאנטס. בדוק אותם!), קאבאס, פרו- אק (מדגמי הכניסה בעיקר), דיינאודיו, פוקאל.... אפשר עוד להמשיך. קיצר, צא לטיול היכרות.

omeromer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תודה שוב

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

יש מן קונסנסוס באתר - לא מוצדק – ש-Klipsch זה רע. אני לא יודע מי התחיל עם זה, אבל לדעתי הם פשוט לא שמעו את הרמקולים עם הרסיברים הנכונים. לי יש Klipsch רצפתיים המשודכים ל-PioneerAX3, ואני אוהב את הצליל שלהם. אבל כפי ש- logankungfu כתב , בבחירת הרמקולים על תסמוך על אף אחד אלא תצטייד בהקלטות המתאימות ותבקר בחנויות עם מבחר גדול (כך שתוכל לעשות השוואה עברת). לרמקולים מחברות שונות יש גוון שונה, ומה שמישהו אוהב לא בהכרח תאהב גם אתה.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

vitalyi כתב:יש מן קונסנסוס באתר - לא מוצדק – ש-Klipsch זה רע. אני לא יודע מי התחיל עם זה, אבל לדעתי הם פשוט לא שמעו את הרמקולים עם הרסיברים הנכונים. לי יש Klipsch רצפתיים המשודכים ל-PioneerAX3, ואני אוהב את הצליל שלהם. אבל כפי ש- logankungfu כתב , בבחירת הרמקולים על תסמוך על אף אחד אלא תצטייד בהקלטות המתאימות ותבקר בחנויות עם מבחר גדול (כך שתוכל לעשות השוואה עברת). לרמקולים מחברות שונות יש גוון שונה, ומה שמישהו אוהב לא בהכרח תאהב גם אתה.
...
(Y)

אצלי הם מחוברים לדנון 2807 והם נשמעים מעולה ואחרי שעשיתי להם BIAMP (למרות שמביני עניין המליצו לי לא לעשות את זה מכיוון שהקליפש הוא נציל וזה לא יצור שילוב טוב) הם עוד יותר טובים :) ..

Refael-Azi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה #11 

איך עשית להם BIAMP? עד כמה שאני זוכר הוופרים והטוויטר לא מופרדים בכבלים.
קשה לי להאמין שפתחת את הרמקול..

אולי אתה מתכוון לBI-WIRING?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”