ראוטר מודם מומלץ (נושא 214214?)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
PsyCho פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי חברים,

ממש ניסיתי להמנע מליצור עוד נושא כי אני בטוח שכל יומיים מדברים על זה פה,
אבל קראתי כמה נושאים שממש הפחידו אותי, למשל בהקשר של vectoring

בכל מקרה קראתי גם ב netchief ולא הצלחתי להגיע למסקנה איזה ראוטר כדאי לקנות בארץ כדי להחליף ולהחזיר את ה netgear המזעזע של בזק לבזק

כבר התכוונתי לקנות את ה
TP-Link TD-W9980
אבל אז כל נושא הוקטורינג התחיל להדאיג אותי.

מישהו יכול לעשות קצת סדר בעניינים ולהמליץ על ראוטר מודם שיעבוד טוב בתקציב סביב ה ~400 שח?

תודה מראש

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

אכן כדי להיות עם ראש יותר שקט עדיף לבחור מודם עם תמיכה בווקטורינג. ראה רשימה כאן. פעם אחרונה שבדקתי האופציה העיקרית שראיתי לקניה בארץ היא ה-tplink 9970 או אולי ה-dlink 225. יכול להיות שיש אופציות יותר אטרקטיביות אם אתה מביא מחו"ל לא בטוח.

אבל אם יש לך מודם/ראוטר מבזק, אני לא רואה סיבה שתקנה מודם-ראוטר:

א. אם יש לך ניתוקים או בעיות עם החיבור עצמו לבזק אתה צריך לקבל תמיכה מבזק. כרגיל אחד הדברים הראשונים שהם עושים זה שולחים אותך להחליף את המודם בבזק סטור (אם אתה מגיע לשם תנסה רק להמנע מלקבל ציוד של vtech).

ב. אם אתה לא מרוצה מהרשת הביתית, wifi וכו' הפתרון הוא לקנות ראוטר ללא מודם ולהפוך את הציוד של בזק ל-bridge. קניית ראוטר ללא מודם מספקת הרבה יותר גמישות ותיתן לך פתרון הרבה יותר איכותי . אם אתה צריך המלצות לראוטר תפרט צרכים ותקציב.

PsyCho פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

eran405 כתב:אכן כדי להיות עם ראש יותר שקט עדיף לבחור מודם עם תמיכה בווקטורינג. ראה רשימה כאן . פעם אחרונה שבדקתי האופציה העיקרית שראיתי לקניה בארץ היא ה-tplink 9970 או אולי ה-dlink 225. יכול להיות שיש אופציות יותר אטרקטיביות אם אתה מביא מחו"ל לא בטוח.

אבל אם יש לך מודם/ראוטר מבזק, אני לא רואה סיבה שתקנה מודם-ראוטר:

א. אם יש לך ניתוקים או בעיות עם החיבור עצמו לבזק אתה צריך לקבל תמיכה מבזק. כרגיל אחד הדברים הראשונים שהם עושים זה שולחים אותך להחליף את המודם בבזק סטור (אם אתה מגיע לשם תנסה רק להמנע מלקבל ציוד של vtech).

ב. אם אתה לא מרוצה מהרשת הביתית, wifi וכו' הפתרון הוא לקנות ראוטר ללא מודם ולהפוך את הציוד של בזק ל-bridge. קניית ראוטר ללא מודם מספקת הרבה יותר גמישות ותיתן לך פתרון הרבה יותר איכותי . אם אתה צריך המלצות לראוטר תפרט צרכים ותקציב.
...
האמת היא שעברתי מבז קלבזק בינלאומי ובזק רוצים את הראוטר שלהם חזרה.

(יש את כל הקטע שגם ספקים כמו בזק בינלאומי יכולים לספק תשתית של בזק עם כל הרפורמה של השוק הסיטונאי)

אגב, עכשיו נזכרתי שיש לי את ה 9970 בבית, אשתמש בו כמודם ואביא מכשיר אחר רק כ ראוטר ! :)

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #4 

@PsyCho
·אם אין לך דרישות מטורפות של הרבה מחשבים או הרבה חיבורים פתוחים, ה 9970 הוא מצויין. רק תוודא שאתה מעדכן לו את הקושחה לגרסה האחרונה לפני שאתה מתחיל להגדיר אותו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”