איך אתם שולטים על השער כניסה הביתה?
אני מניח שאתה מעוניין לחבר את שער הכניסה לבית חכם (בשביל לפתוח דרך הנייד או משהו כזה?).
איך זה פועל אצלך היום? שלט פשוט שיש לך באוטו וכשאתה לוחץ עליו בקרבת השער הוא נפתח?
אצלי יש שער חשמלי פשוט הכי סטנדרטי כמו שיש בהרבה מאוד בניינים בארץ, וביימים האחרונים אני חושב איך לחבר אותו.
יש לי שלט קטן של השער, אני חושב לפרק אותו ולחבר אותו למודול פשוט (בקופסאת חשמל שהכי קרובה לשער), שברגע שהוא מקבל פקודה שפשוט יסגור לי את המעגל בשלט בדומה ללחיצה על כפתור.
אנסה בימים הקרובים ואעדכן.
עדכון: רק עכשיו אני מבין שאתה מתכוון לדלת הכניסה לבניין ולא שער לחניה
בכל זאת, אשמח לשמוע מה מעניין אותך לעשות ואולי ימצאו לך פתרון.
איך זה פועל אצלך היום? שלט פשוט שיש לך באוטו וכשאתה לוחץ עליו בקרבת השער הוא נפתח?
אצלי יש שער חשמלי פשוט הכי סטנדרטי כמו שיש בהרבה מאוד בניינים בארץ, וביימים האחרונים אני חושב איך לחבר אותו.
יש לי שלט קטן של השער, אני חושב לפרק אותו ולחבר אותו למודול פשוט (בקופסאת חשמל שהכי קרובה לשער), שברגע שהוא מקבל פקודה שפשוט יסגור לי את המעגל בשלט בדומה ללחיצה על כפתור.
אנסה בימים הקרובים ואעדכן.
עדכון: רק עכשיו אני מבין שאתה מתכוון לדלת הכניסה לבניין ולא שער לחניה
בכל זאת, אשמח לשמוע מה מעניין אותך לעשות ואולי ימצאו לך פתרון.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
https://www.aliexpress.com/item/7-LCD-V ... de-Keypad-
lock/32230584347.html?spm=2114.13010608.0.0.f6Ovdv
זה האינטרקום,
עלה לי 140$ לפני שנה+- (המחיר בארץ עלה יותר מכפול לאותו מסך.), מבחינת פיצ'רים יש לו הרבה, גם מסך אסטתי בתוך הבית גם קודן חביב וגם שימוש בצ'יפ (מאוד נוח).
בפועל האיכות נמוכה.
למצלמה חודרים מים ואחרי יום גשום רואים מטוטש מאוד. הזווית שלה מאוד צרה ואין אפשרות צידוד שלה, ככה שעל מנת לראות פנים של אדם בוגר היא צריכה להיות תלויה גבוה, ובשביל לראות פנים של ילד צריך לתלות אותה נמוך.
מבחינת פתיחת השער, בשער יש את הלשונית (חפש בגוגל מנעול אלקטרוני) אל הלשונית מתחברים שני חוטים מהקודן.
שאתה שולח פקודה מתוך הבית או משתמש בקודן או בצ'יפ הלשונית משתחררת למס' שניות שהגדרת בקודן.
סה"כ מאוד פשוט העסק.
בדיעבד הייתי מעדיף לקנות משהו איכותי יותר בארץ. גם אם מדובר בעלות גבוה יותר (לדעתי סדר גודל של 1800 שקל לא כולל התקנה למוצר הרבה יותר איכותי).
אל תהסס לשאול אם יש לך שאלות נוספות
lock/32230584347.html?spm=2114.13010608.0.0.f6Ovdv
זה האינטרקום,
עלה לי 140$ לפני שנה+- (המחיר בארץ עלה יותר מכפול לאותו מסך.), מבחינת פיצ'רים יש לו הרבה, גם מסך אסטתי בתוך הבית גם קודן חביב וגם שימוש בצ'יפ (מאוד נוח).
בפועל האיכות נמוכה.
למצלמה חודרים מים ואחרי יום גשום רואים מטוטש מאוד. הזווית שלה מאוד צרה ואין אפשרות צידוד שלה, ככה שעל מנת לראות פנים של אדם בוגר היא צריכה להיות תלויה גבוה, ובשביל לראות פנים של ילד צריך לתלות אותה נמוך.
מבחינת פתיחת השער, בשער יש את הלשונית (חפש בגוגל מנעול אלקטרוני) אל הלשונית מתחברים שני חוטים מהקודן.
שאתה שולח פקודה מתוך הבית או משתמש בקודן או בצ'יפ הלשונית משתחררת למס' שניות שהגדרת בקודן.
סה"כ מאוד פשוט העסק.
בדיעבד הייתי מעדיף לקנות משהו איכותי יותר בארץ. גם אם מדובר בעלות גבוה יותר (לדעתי סדר גודל של 1800 שקל לא כולל התקנה למוצר הרבה יותר איכותי).
אל תהסס לשאול אם יש לך שאלות נוספות
שחר
הקישור שלך
@spacedude
·
היי אני גם מעוניין לרכוש אינטרקום סיני.
אתה יכול לשלוח קישור עדכני למוצר שרכשת?
הקישור ששלחת לא עובד.
אולי יש לו איזה דגם משודרג קצת איכותי יותר.
שאוכל לרכוש משם.
·
היי אני גם מעוניין לרכוש אינטרקום סיני.
אתה יכול לשלוח קישור עדכני למוצר שרכשת?
הקישור ששלחת לא עובד.
אולי יש לו איזה דגם משודרג קצת איכותי יותר.
שאוכל לרכוש משם.