נברשת כדורי בדולח לסלון. מתלבט.

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
JamesStone פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שליחה #1 

מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפורום, אם לא. התנצלותי (אפשר להעביר)

אני מחפש נברשת (מנורה מסוגננת תלויה) לסלון.
מצאתי את "נברשת כדורי הבדולח" הזו שנראית בעיני יפה מאוד. העניין הוא שאני פוחד להתקע עם סוג שזקוק לנורות מיוחדות שאין להשיג אלא אצל היצרן.

שאלה: האם מישהו קנה כזו נברשת, מכיר את הסוג ואת סוג הנורות שהן צריכות?

אשמח למידע בנדון
(או אם למישהו יש המלצה על משהו אחר באותו סיגנון)

ג'יימס

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

@JamesStone
·בתאור של הנברשת כתוב שהמנורות הן G4 LED, אותן אפשר להזמין ב-ebay. אבל תבדוק, שהנברת תוכל לעבוד עם 220V, כי בלינק שנתת זאת נברשת שעובדת עם 110 וולט. גם המנורות שמסופקות איתה נותנות כ-110 לומן, ויש 14 נורות. זה שווה ערך למנורה של 120-150 וואט. בטוח שזה יספיק לך לסלון?

JamesStone פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

dima_vy כתב: ·בתאור של הנברשת כתוב שהמנורות הן G4 LED, אותן אפשר להזמין ב-ebay. אבל תבדוק, שהנברשת תוכל לעבוד עם 220V, כי בלינק שנתת זאת נברשת שעובדת עם 110 וולט. גם המנורות שמסופקות איתה נותנות כ-110 לומן, ויש 14 נורות. זה שווה ערך למנורה של 120-150 וואט. בטוח שזה יספיק לך לסלון?
...
·

צודק. אכן זו סוגיה. אז 110 לומנס כפול 14.. זה ייתן אור 1540 לומנס (ככה עושים את החישוב?)
כי כרגע יש לי בסלון הלוגן של 500W שמפיק בערך 4,000 לומנס. אז לפי החישוב שעשיתי, מדובר בעוצמת אור מקסימלית של שליש ממה שיש לי כעת.

אז מה עושים? יש סט בסיגנון הזה שמסוגל להפיק אור בליגה של ההלוגן?

אגב, קראתי שכל כדור בדולח כזה שוקל בערך 1.4Kg וביחד עם המתלה והכל, זה צפוי להגיע למשקל של 50Kg. אני מניח שבמשקל כזה, עלות המשלוח תפיל את הכדאיות.

או שאולי אפשר לבקש מאמזון לשלוח דרך הים? מישהו שלח פעם דרך הים עם אמזון?
הם בכלל מאפשרים אופצית שליחה שכזו?

ג'יימס

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

@JamesStone
·לדעתי יהיה לך חשוך עם הנברשת הזאת :( צריך לבדוק אפשרות לשים או מנורות יותר חזקות, או פשוט משהו אחר. לדעתי עדיף משהו אחר :) אומנם זה יפה, אבל לא פרקטי.

JamesStone פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עוד נברשת תלויה, והפעם מ-eBay

שליחה #5 

אוקיי, מצאתי את הנברשת התלויה הזו ב-eBay. המחיר (של 5 חלקים) לא נורא, המשלוח על חשבונם והמנורות אמורות להתאים ל-e27 שכך בעצם "אין סיכון" או אילוץ).

אבל צצה סוגיה חדשה. הם אומרים שהמתכת של הכיפות, היא "אלומיניום".
ממה שאני זוכר, אלומיניום דוהה מאוד ומקבל כתמים מכוערים (ואולי גם חלודה) עם הזמן.

כעת אני מהסס ותוהה. שלחתי להם שאלה בנדון, אבל בנוסף אשמח אם למישהו יש דעה בנושא.

ג'יימס

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”