מחפש המלצה טלויזיה 58-60 , (כולל פלזמה 60H5000 במבצע שופרסל 2998 שח)
היי,
מחפש טלויזיה 58-60 אינץ, לא סגור איזו סוג LED , פלאזמה או כל סוג.
בעיקר צופים טלויזיה באיכות נמוכה וגם סדרות וסרטים ב HD...
לא זקוק לדעתי ל 4K או לסמרט..
מה דעתכם על פלזמה באופן כללי? מה החסרונות / יתרונות ?
האם יש לכם המלצה אחרת? בעיקרון התקציב לא ממש משנה אבל חושב שעד 4000 שח זה סדר גודל למשהו סביר מבחינתי כרגע עד שאבין מה אני מקבל בשביל המחיר ומה שאני עושה עם הטלויזיה.
מה דעתכם על המבצע בשופרסל של הפלזמה 60H5000 עכשיו במחיר של פחות מ 3000 שח
תודה
מחפש טלויזיה 58-60 אינץ, לא סגור איזו סוג LED , פלאזמה או כל סוג.
בעיקר צופים טלויזיה באיכות נמוכה וגם סדרות וסרטים ב HD...
לא זקוק לדעתי ל 4K או לסמרט..
מה דעתכם על פלזמה באופן כללי? מה החסרונות / יתרונות ?
האם יש לכם המלצה אחרת? בעיקרון התקציב לא ממש משנה אבל חושב שעד 4000 שח זה סדר גודל למשהו סביר מבחינתי כרגע עד שאבין מה אני מקבל בשביל המחיר ומה שאני עושה עם הטלויזיה.
מה דעתכם על המבצע בשופרסל של הפלזמה 60H5000 עכשיו במחיר של פחות מ 3000 שח
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי המחיר טוב, אבל יש לה מספר חסרונות מהותיים.
השתקפויות: המסך הוא מסך זכוכית, וההשתקפויות ממנו כמו מזכוכית.
בהירות: מאחר ומדובר על פלסמה, בהירות היא לא הצד החזק שלה. המסך לא כל כך יתאים לחדר מואר. ולא תראה בו שום דבר בחדר אם נכנס אליו אור שמש.
צריכת חשמל: מסכי פלסמה צורכים הרבה יותר חשמל ממסכי לד, בין פי 2 לבין פי 3 עבור ה-H5000 בהשוואה למסך לד באותו גודל. משמעות הדבר חשבון חשמל מנופח יותר ומסך טלויזיה משולב עם תנור.
ב-H5000 פאנל Pentile: למרות שהמסך נחשב FullHD או 1080P, פיסית יש בו בערך 3\2 מכמות הפיקסלים.
במסך פנטייל תתי הפיקסלים משותפים עם הפיקסלים השכנים. זה גורם לאפקט שנראה כמו מעין רשת שחורה כזו על פני המסך כשמסתכלים עליו מקרוב. מבדיקה אישית, הפסקתי לשים לב לזה בערך ממרחק של 2.5, אבל לא בחנתי את המסך הזה הרבה זמן או ממש לעומק. בעצם צפיפות הפיקסלים במסך היא רק 67% ממה שתקבל ממסך עם פאנל RGB רגיל. (לעוד מידע חפש בגוגל).
היתרונות הם שחורים מצויינים, תמונה טובה יותר (כנראה) בתוכן SD, מחיר קניה זול.
השתקפויות: המסך הוא מסך זכוכית, וההשתקפויות ממנו כמו מזכוכית.
בהירות: מאחר ומדובר על פלסמה, בהירות היא לא הצד החזק שלה. המסך לא כל כך יתאים לחדר מואר. ולא תראה בו שום דבר בחדר אם נכנס אליו אור שמש.
צריכת חשמל: מסכי פלסמה צורכים הרבה יותר חשמל ממסכי לד, בין פי 2 לבין פי 3 עבור ה-H5000 בהשוואה למסך לד באותו גודל. משמעות הדבר חשבון חשמל מנופח יותר ומסך טלויזיה משולב עם תנור.
ב-H5000 פאנל Pentile: למרות שהמסך נחשב FullHD או 1080P, פיסית יש בו בערך 3\2 מכמות הפיקסלים.
במסך פנטייל תתי הפיקסלים משותפים עם הפיקסלים השכנים. זה גורם לאפקט שנראה כמו מעין רשת שחורה כזו על פני המסך כשמסתכלים עליו מקרוב. מבדיקה אישית, הפסקתי לשים לב לזה בערך ממרחק של 2.5, אבל לא בחנתי את המסך הזה הרבה זמן או ממש לעומק. בעצם צפיפות הפיקסלים במסך היא רק 67% ממה שתקבל ממסך עם פאנל RGB רגיל. (לעוד מידע חפש בגוגל).
היתרונות הם שחורים מצויינים, תמונה טובה יותר (כנראה) בתוכן SD, מחיר קניה זול.
תודה, מה לגבי ה 58 h5200 של סמסונג?
תודה רבה, מה לגבי ה 58 אינץ של סמסונג h5200 מבחינת איכות ומחיר נוכחי ב 3998 שח.
זו האופציה המקורית שלי...
השאלה רק לגבי המחיר...ראיתי עד לפני שבוע ב 3990 ועכשיו עלה חזרה.. איפה אפשר למצוא מחיר סביר לזה?
וואלה, צודק
הגזימו לגמרי, אע''פ שזאפ זה לא ממש מדד
אבל נראה שהמחיר באמת עלה, ולא מעט.
בכל מקרה, אם זה תלוי בי - אני בוחר בזאת (על פני ההייסנס) במחיר שפוי יחסית.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929833
הגזימו לגמרי, אע''פ שזאפ זה לא ממש מדד
אבל נראה שהמחיר באמת עלה, ולא מעט.
בכל מקרה, אם זה תלוי בי - אני בוחר בזאת (על פני ההייסנס) במחיר שפוי יחסית.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929833
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע