חיבור מסך לאינטרקום
אתה צודק ידידי
כיום יש לי מערכת אנלוגית (תמונות מצורפות) שמחוברת למערכת אנלוגית בבית משותף ואני רוצה להחליף אותה בבית למסך מגע 7" בבית, תוכל גם ליראות את תיבת החיבורים במערכת הישנה ובמערכת החדשה.
אני לא יודע אם זה מתאים ואיך לחבר את זה, אני איש כטני כך שאפשר להסביר לי.
תודה
לצערי אני לא מצליח לצרף את תיבת החיבורים של המערכת האנלוגית, אנסה לעשות זאת בתגובה ניפרדת.
כיום יש לי מערכת אנלוגית (תמונות מצורפות) שמחוברת למערכת אנלוגית בבית משותף ואני רוצה להחליף אותה בבית למסך מגע 7" בבית, תוכל גם ליראות את תיבת החיבורים במערכת הישנה ובמערכת החדשה.
אני לא יודע אם זה מתאים ואיך לחבר את זה, אני איש כטני כך שאפשר להסביר לי.
תודה
לצערי אני לא מצליח לצרף את תיבת החיבורים של המערכת האנלוגית, אנסה לעשות זאת בתגובה ניפרדת.
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
צריך ליראות את התרשים של החדש והישן . בישן יש כניסת וידאו . השאלה אם בחדש יש גם כניסת וידאו. או שזה ביכלל פועל על תדרים אחרים ושיטה שונה .
בתחום האינטרקום יש התקדמות עצומה בשיטת העברת התמונה והצליל . פםעם היו כ10 חוטים . מוליכים . היום הכול עובד על זוג חוטים או 4
בתחום האינטרקום יש התקדמות עצומה בשיטת העברת התמונה והצליל . פםעם היו כ10 חוטים . מוליכים . היום הכול עובד על זוג חוטים או 4
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
גם המסך ציבוני בחדש . המצלמה הישנה היא שחור לבן . לא תיראה צבעים . כהמיתקן הישן הוא ש.ל. אם ביכלל תיראה משהוא