יש כאן אנשים עם סט סאטליטים ועשו כיול אדיוסי ?
כל רמקול מתנהג שונה..
אצלי יש רמקול Focal Dome, ביצעתי חיתוך ב85 הרץ (לפי נתוני יצרן יורד ל80, וזה גם מה שהרסיבר זיהה בכיול אודיסי)
ויש רמקולים שיורדים עד 150, תלוי
לפי נתוני היצרן, הרמקול שלך 160-20K
והייתי לוקח את ה160 בעירבון מוגבל.. לא צויין באיזה עוצמה הרמקול יורד ל160 (תחפש גרף frequency response)
כך שאם הרסיבר מצא 200 את הרמקולים האלה זה לא רחוק מהמציאות..
בעיקרון הגרף האמור להראות 160 הרץ בלי הנחתה משמעותית בסאונד (עד 3 דציבר נחשב סביר)
אצלי יש רמקול Focal Dome, ביצעתי חיתוך ב85 הרץ (לפי נתוני יצרן יורד ל80, וזה גם מה שהרסיבר זיהה בכיול אודיסי)
ויש רמקולים שיורדים עד 150, תלוי
לפי נתוני היצרן, הרמקול שלך 160-20K
והייתי לוקח את ה160 בעירבון מוגבל.. לא צויין באיזה עוצמה הרמקול יורד ל160 (תחפש גרף frequency response)
כך שאם הרסיבר מצא 200 את הרמקולים האלה זה לא רחוק מהמציאות..
בעיקרון הגרף האמור להראות 160 הרץ בלי הנחתה משמעותית בסאונד (עד 3 דציבר נחשב סביר)
לי היה סט של jamo a102 - האודיסי הגדיר אותם בערך ב 140.
שזה גם די מתאים למפרט שלהם
אחרי זה היה לי סט של scandyna micropod se (ועכשיו הוא למכירה)
הרמקולים לפי המפרט שלהם מתחילים ב 65 הרץ לפי המפרט
שבהתחלה הרסיבר חתך אותם באזור 110
אבל בשונה מה JAMO היה לי אותם מהרגע הראשון.
שמתי לב שלאחר מספר חודשים הם נשמעו טוב יותר
ואז שהרצתי כיול נוסף הרסיבר חתך אותם ב 80 ואפילו את הסנטר (שזהה לאחרים) ב 70.
(דרך אגב בכיולים חוזרים זה משתנה כל פעם אבל באותו אזור)
עכשיו יש לי KEF E305 והרסיבר חתך אותם באזור ה 80 למרות שלפי המפרט הם מתחילים ב 90
אני מחכה עוד כמה חודשים לכייל שוב
שזה גם די מתאים למפרט שלהם
אחרי זה היה לי סט של scandyna micropod se (ועכשיו הוא למכירה)
הרמקולים לפי המפרט שלהם מתחילים ב 65 הרץ לפי המפרט
שבהתחלה הרסיבר חתך אותם באזור 110
אבל בשונה מה JAMO היה לי אותם מהרגע הראשון.
שמתי לב שלאחר מספר חודשים הם נשמעו טוב יותר
ואז שהרצתי כיול נוסף הרסיבר חתך אותם ב 80 ואפילו את הסנטר (שזהה לאחרים) ב 70.
(דרך אגב בכיולים חוזרים זה משתנה כל פעם אבל באותו אזור)
עכשיו יש לי KEF E305 והרסיבר חתך אותם באזור ה 80 למרות שלפי המפרט הם מתחילים ב 90
אני מחכה עוד כמה חודשים לכייל שוב
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
צחי - עכשיו רואה את השרשור שלך ומבין מה שאלת אותי בפרטי.
בכל אופן את המוניטור אודיו MASS הרסיבר זיהה כגדולים וכן גם את הפוקל ליטל בירד לכן אין תדר חיתוך.
לעומת זאת את הפולק אודיו RM8 הוא זיהה כקטנים והגדיר חיתוך של 80, למרות שהמפרט שלהם לפי יצרן מתחיל מ- 95 כללי כאשר בהנחתה של 3DB הם ב- 130.
בכל אופן את המוניטור אודיו MASS הרסיבר זיהה כגדולים וכן גם את הפוקל ליטל בירד לכן אין תדר חיתוך.
לעומת זאת את הפולק אודיו RM8 הוא זיהה כקטנים והגדיר חיתוך של 80, למרות שהמפרט שלהם לפי יצרן מתחיל מ- 95 כללי כאשר בהנחתה של 3DB הם ב- 130.
-
- תוצאות כיול - 8 נקודות
·גם אם אני יכייל שוב עוד חודשים עדיין זה יהיה באזור ה 200, כי זה מה שהרמקול נותן.yeuda כתב: עכשיו יש לי KEF E305 והרסיבר חתך אותם באזור ה 80 למרות שלפי המפרט הם מתחילים ב 90
אני מחכה עוד כמה חודשים לכייל שוב...
מכיוון שהיבואן לא מסכים להחליף מוצר שנפתח למרות שהיה בשימוש של יומיים בלבד, אני אחשוב על השידרוג הבא (למרות שזה יקח לי כמה שנים...).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא לשכוח בשדרוג הבא להסתכל בין היתר על המפרט וטווח התדרים שמציע המוצר.tzahi כתב:·גם אם אני יכייל שוב עוד חודשים עדיין זה יהיה באזור ה 200, כי זה מה שהרמקול נותן.......
מכיוון שהיבואן לא מסכים להחליף מוצר שנפתח למרות שהיה בשימוש של יומיים בלבד, אני אחשוב על השידרוג הבא (למרות שזה יקח לי כמה שנים...)....
·tzahi כתב: ·גם אם אני יכייל שוב עוד חודשים עדיין זה יהיה באזור ה 200, כי זה מה שהרמקול נותן.
מכיוון שהיבואן לא מסכים להחליף מוצר שנפתח למרות שהיה בשימוש של יומיים בלבד, אני אחשוב על השידרוג הבא (למרות שזה יקח לי כמה שנים...)....
תתחיל ממה שחשוב - איך אתה שומע כרגע ?
האם בסרטים אתה מרגיש את החוויה הקולנועית ?