דרושה המלצה כיצד לחבר רמקולים לטלויזיה - עם מגבר או בלי ?
קניתי טלויזיה חדשה. היסנס 55M7000/
אני מוריד סרטים באיכות HD - 1080 וממנו רואה את כל הסרטים סדרות.
למען שמירה על איכות הוידיאו את המחשב אני מחבר בכבל HDMI
שמעביר באותה הזדמנות גם את האודיו לטלויזיה.
בגלל שהטלויזיה הנה טלויזיה שטוחה איכות הרמקולים, איך לומר, מצומצת במקצת. או שמה מצוקמקת במקצת ?
בזמנו (15 שנה) הייתי מחבר את ה DVD PLAYER שלי לרסיבר 5.1 על ידי חיבור RCA. אך בגלל גילו של הרסיבר
אין בו כניסת HDMI או כניסת SPDIF.
אנא המליצו לי מה לעשות :
ברשותי ההתקנים הבאים :
זוג רמקולי סטריאו.
6 רמקולים בתצורה של 5.1 (כלומר 4 רמקולים, סנטר וסאבוופר).
רסיבר ללא HDMI או SPDIF אלא רק כניסות RCA
רסיבר נוסף (בן 10 שנים) ללא HDMI אך עם כניסת SPDIF
טלוזיה דגם 55M7000 HISENSE לה יציאות HDMI 4K וגם SPDIF אך משום מה ללא יציאות לרמקולים
או יציאות אודיו RCA...
איך הייתם מחברים מכל האמור למעלה על מנת לשמוע את השמע הכי טוב במגבלות הציוד הנ"ל ?
אני מוריד סרטים באיכות HD - 1080 וממנו רואה את כל הסרטים סדרות.
למען שמירה על איכות הוידיאו את המחשב אני מחבר בכבל HDMI
שמעביר באותה הזדמנות גם את האודיו לטלויזיה.
בגלל שהטלויזיה הנה טלויזיה שטוחה איכות הרמקולים, איך לומר, מצומצת במקצת. או שמה מצוקמקת במקצת ?
בזמנו (15 שנה) הייתי מחבר את ה DVD PLAYER שלי לרסיבר 5.1 על ידי חיבור RCA. אך בגלל גילו של הרסיבר
אין בו כניסת HDMI או כניסת SPDIF.
אנא המליצו לי מה לעשות :
ברשותי ההתקנים הבאים :
זוג רמקולי סטריאו.
6 רמקולים בתצורה של 5.1 (כלומר 4 רמקולים, סנטר וסאבוופר).
רסיבר ללא HDMI או SPDIF אלא רק כניסות RCA
רסיבר נוסף (בן 10 שנים) ללא HDMI אך עם כניסת SPDIF
טלוזיה דגם 55M7000 HISENSE לה יציאות HDMI 4K וגם SPDIF אך משום מה ללא יציאות לרמקולים
או יציאות אודיו RCA...
איך הייתם מחברים מכל האמור למעלה על מנת לשמוע את השמע הכי טוב במגבלות הציוד הנ"ל ?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה יכול לחבר את יציאת האודיו מהמחשב לרסיבר (כל אחד מהם) ואז לרמקולים בתצורה המועדפת עליך (2 או 5.1), או לחבר את הטלויזיה דרך ה-SPDIF שלה לאותו רסיבר הכולל את זה ומשם שוב לרמקולים לפי בחירתך.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
ROBOCOP -
לצערי למחשב יש רק יציאת HDMI ויציאת אודיו רגילה, ללא יציאה אופטית - שכן מדובר על מחשב נייד וככזה הוא מוגבל ליציאות הקיימות ולא ניתן להרחיב ליציאות נוספות.
DRAGON - הצעתך יכולה לעבוד. אבדוק האם המחשב יודע לשלוח אודיו ליציאות האודיו כאשר רק הוידיאו ישלח ליציאת ה HDMI
לצערי למחשב יש רק יציאת HDMI ויציאת אודיו רגילה, ללא יציאה אופטית - שכן מדובר על מחשב נייד וככזה הוא מוגבל ליציאות הקיימות ולא ניתן להרחיב ליציאות נוספות.
DRAGON - הצעתך יכולה לעבוד. אבדוק האם המחשב יודע לשלוח אודיו ליציאות האודיו כאשר רק הוידיאו ישלח ליציאת ה HDMI