שימוש ב-Google Home בארץ

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #21 

@slarti
·זה כבר למתקדמים :-)

מנסיון (וממדריכים באינטרנט) מספיק להשתמש ב VPN עם IP אמריקאי על מנת להשתמש בגוגל מיוזיק.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #22 

eagle75 כתב:@slarti
·זה כבר למתקדמים :-)

מנסיון (וממדריכים באינטרנט) מספיק להשתמש ב VPN עם IP אמריקאי על מנת להשתמש בגוגל מיוזיק.
...
·
יכול להיות... אם כי לפחות ב-APPLE בשביל חשבון אמריקאי צריך כרטיס אשראי אמריקאי. אפשר לעשות חשבון אמריקאי חינמי - ואז לקבל 3 חודשים חינם APPLE MUSIC, אבל אחרי שנגמר החינם ורוצים (צריכים?) לשלם - אי אפשר חשבון עם BILLING ADDRESS ישראלי.

בכל מקרה - אני לא חושב שזה ככ למתקדמים. זה באמת לא סיפור להוציא AMEX (נותנים בערך לכל אחד, וגם יש לפעמים הטבות שוות) - ולהוסיף עליו כתובת אמריקאית. שמעתי לפני כמה זמן גם שמועה שאפשר עכשיו אפילו על המאסטרקארד של תשלובת ישראקרד להוסיף כתובת אמריקאית אבל לא ניסיתי ולא יכול לאמת.

למתקדמים, אגב, זה ספוטיפיי - הם מהיחידים שמזהים את הכרטיס הישראלי עם הכתובת האמריקאית. ה-WORKAROUND שם קצת יותר מסובך ודורש רכישה של SPOTIFY PREPAID CARD (שאותו צריך לקנות עם כרטיס אמריקאי בפרופיל אמריקאי באמאזון). זה קצת ווג'רס :) אבל אני רק עם ספוטיפיי. זה קצת יותר התעסקות - ויש קצת פחות מוזיקה עברית מאשר באפל מיוזיק (אם כי זה משתפר בקצב יפה) - אבל האקוסיסטם של ספוטיפיי מנצח ביגטיים.

ספוטיפיי נתמך לי מובנה ברסיבר, עובד בהרמוניה עם הוייז באוטו, וכו' וכו'.

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1206
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #23 

@slarti
דרך פשוטה יותר לספוטיפיי זה לרכוש כרטיס גיפט-קארד באיביי. אפשר לשלם בכל כרטיס אשראי (דרך איביי), ופשוט להקליד את קוד הכרטיס בחשבון הספוטיפיי ללא כל צורך בVPN או כרטיס עם כתובת האמריקאית.
אם כבר מדברים על מתקדמים, היחיד שלא הצלחתי לפצח זה הרשמה לאמזון אנלימיטד מיוזיק. אם מישהו הצליח אשמח להדרכה.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #24 

morgi23 כתב:@slarti
דרך פשוטה יותר לספוטיפיי זה לרכוש כרטיס גיפט-קארד באיביי. אפשר לשלם בכל כרטיס אשראי (דרך איביי), ופשוט להקליד את קוד הכרטיס בחשבון הספוטיפיי ללא כל צורך בVPN או כרטיס עם כתובת האמריקאית.
אם כבר מדברים על מתקדמים, היחיד שלא הצלחתי לפצח זה הרשמה לאמזון אנלימיטד מיוזיק. אם מישהו הצליח אשמח להדרכה.
...
·
מעניין - בעבר, בשלב רישום החשבון, היית חייב כתובת IP אמריקאית. אחרי זה כבר לא - אבל בשלב רישום החשבון כן.... בכל מקרה - אני ממליץ בלי קשר לכלום על כרטיס עם כתובת אמריקאית.

לגבי אמאזון - לדעתי אותו סיפור - אם יש לך כרטיס עם כתובת אמריקאית זה אמור לעבוד. אתה אבל צריך שהחשבון אמאזון שלך יהיה אמריקאי. לי יש חשבון אמאזון אמריקאי (אני הרבה בארה"ב) כולל פריים. אבל זה דרש ממני לתת כרטיס אשראי עם BILLLING ADDRESS אמריקאי.

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #25 

עכשיו שיש תמיכה ב SPOTIFY FREE זה נהדר.
בנוסף ישנה תמיכה ב BT.

(במידה ומשיהו מעוניין יש לי GH חדש סגור)

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #26 

@Eavital
·אתה צריך להוריד את hola פרוקסי גם לניד וגם לסלולרי ורק אז לפתוח את hola להצעה הגדרות כניסה מארצות הברית ולשנות את פיק ג'י פי אס בסלולרי לאזור בארצות הברית ולאחר מכן להיות ברשת של 2.4 g האלחוטי כי זה התדר שגוגל עובד תוריד את אפליקציית גוגל ותבצע התקנה מתוך מסך hola כך לקבל גישה לכול הדברים כולל Spotify ועוד

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #27 

שלום חברים לכול אלו אשר צריכים תמיכה לגוגל HOME צרו קשר לניד שלי השמח לעזור יש עיכונים חדשים 0549966665

באזז
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #28 

אם אני מבין נכון, כל השימושים היום בארץ בעוזרת קולית, מתבצעים בפועל באנגלית?
גם התרחישים\מתגים וכו' צריכים להיות כתובים באנגלית?

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #29 

@באזז
·הי איש יקר כן לצערנו הכול באנגלית אבל אתה יודע מתרגלים
נ.ב מחזק את הילדים באנגלית חחח

shmuelsmart
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 72
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #30 

@באזז
·לא מדוייק ואני אפרט למשל אמזון יש צורך לומר אלקסה בכדי שהעוזרת תתחיל להאזין לפקודה ואז יש לומר את ההוראה למשל TURN ON או TURN OFF ואז יש לומר את שם הרכיב או קבוצת הרכיבים שבהם אנו רוצים שהפעולה תתבצע ואותם ניתם לרשום פונטית איך שבא לך למשל מזגן MAZGAN, סלון SALON וכו
בהצלחה
שמואל
המרכז לבית חכם - פתרונות חכמים אלחוטיים
מגוון פתרונות חכמים ושירות ללא תחרות
רחוב הנחושת 1 אשדוד
08-9515552
www.getsmarter.co.il

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #31 

@shmuelsmart
·נכון אתה צודק גם בגוגל את אומר OK GOOGLE ואז נאמרת הבקשה כולל המוצר או הרכיב אני עובד נכון להיום עם פילפס HUE וסמסונג סמארטטינג וכרום כאסט ולוגיטק HARMONY ששולט על כול המוצרים שנעזרים על ידי שלט והים אני מפעיל את המערכת הטלויזיה הקודי על ידי פקודות קוליות בגוגל לאחר שיחה עם התמיכה של גוגל נאמר לי שבקרוב היה תמיכה גם בעיברית

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

פתיחת קבוצת אווצפ לאוהבי גוגל HOME

שליחה #32 

שלום חברים יקרים לכול אלו המעונינים ביעוץ או עזרה ברכיששת מוצרים חכמים ניתן לפנות אלי אני פותח קבוצת תמיכה ועזרה של כול אחד ואחד עם הידע שלו בנושא בית חכם גוגל פיליפס ועוד
שם הקבוצה SMART HOME הניד שלי הוא 0549966665 נשמח לשמוע

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #33 

שלום חברים לכול אלו אשר רוצים להתחבר לגוגל מיוזיק לא חייבים שום חשבון אמריקאי או או מייל חדש
הדרך היא קלה מאוד ולוקחת בדיוק דקה כול מה שצריכים להוריד את האפליקציה של HOIA ובנוסף HOLA GPS לבצע התקנה של שתי התוכנות כמובן הן בחינם ממש בחינם ולאחר מיקן פותחים את HOLA ודרכו פותחים את גוגל פלי נרשמים עם כרטיס השראי דולרי מהדואר פשוט עדיף מקלים חודשים חינם ולאחר מכן 9.90 דולר לחודש ונוסף מקבלים גישה ליוטיוב רד ללא פרסומות .
נ.ב לשאלות נוספות בתחופ נשמח לצרף אתכם לקבוצת אווצפ קימת למתן עזרה ולמידה והדרכה 0549966665 בי חברים תודה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #34 

Chantai חפרת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #35 

@mp3lll
·אתה ממש חצוף בגלל אנשים כמוך נשאלים השאלות ובגלל החוצפה שלך גם לא מקבלים תשובות תתביש לך
אחד שנחשב לותיק זה מראה על הרמה שלך ואיכות התשובות שלך

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #36 

אתה לא מפסיק להספים את הפורום בקבוצת ווצאפ הזו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #37 

·הי חבר הסתדרתה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940
נתן תודות: 526 פעמים
קיבל תודות: 691 פעמים

שליחה #38 

Chantai כתב:·הי חבר הסתדרתה
...
·
אתה מעיר פוסט מלפני ארבעה חודשים ומצפה שמישהו יבין על מה אתה מדבר :??:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #39 

הי חברים וחג שמח
הרבה דברים השתנו לטובה בגוגל הום בזמן האחרון נכנסו עידכונים חדשים אשר מאפשרים לגוגל לעבוד בארץ עדין איין אפשרות לתת פקודות בעיברית אבל הם התקדמו בזה שניתן לעבוד איתה ולקבוע את מיקום האזור לישראל וכמובן להגדיר ספקמוזיקה כמו ספוטופיי ועוד דברים כמובן חברים שעל האפליקציה לעבוד ולהיות באנגלית במידה והאפליקציה היא בשימוש עיברית לא מקבלים אופציות נוספות בנוסף גוגל הוסיפה תמיכה במוצרי שליטה על מוצרים והגדילה לתמוך בהרבה רכיבים מה שלא היה בעבר .
לכול שאלה ניתן לפנות אלי בפרטי 0549966665
נ.ב ניתן לחברה למערכת מדיה ברכב ולבצע גם שם שליטה על מוזיקה שתישמע במערכת של הרכב ללא מגע יד כולל בוצוע התקשרות לאנשי קשר אבל על אנשי הקשר להיות בשלב זה באנגלית זה עוזר הרבה וחוסך ניקוד ודוחות חחחחחח

Chantai
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #40 

חברים יקרים לכול אלו אשר מעוניינים ביעוץ עזרה ותפעול הזמנות למוצרי גוגל או מוצרי חכמים ניתן לפנות לניד 0549966665
בקרוב אנו נעלה סירטוני הסברה תפעול וטיפים לנושא גוגל בית חכם

SILVER SMART HOME SOLUTIONS

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”