שימוש ב-Google Home בארץ
@Nemesis
לא הבנתי מה הכוונה שלך לא עובד
הדבר היחיד שלא עובד אצלי זה הVERA אם גוגל אני מנסה לקשר בינהם אני יודע שיש דרך HA ברי'ג אבל לא יודע אך לבצע את זה חוץ מזה הכול עובד יוטיוב נטפליקס CROMECAST במידה ואני מעונין לראות סרט בTV אני מבקש מגוגל לראות סרט מנפליקס הוא מראה בנוסף יש תוספות של אפליקציות לCROMECAST
לא הבנתי מה הכוונה שלך לא עובד
הדבר היחיד שלא עובד אצלי זה הVERA אם גוגל אני מנסה לקשר בינהם אני יודע שיש דרך HA ברי'ג אבל לא יודע אך לבצע את זה חוץ מזה הכול עובד יוטיוב נטפליקס CROMECAST במידה ואני מעונין לראות סרט בTV אני מבקש מגוגל לראות סרט מנפליקס הוא מראה בנוסף יש תוספות של אפליקציות לCROMECAST
לא קשור לאף אחד מהדברים שאמרת. הגוגל הום לא מתחבר עם חשבון גוגל שמקושר ל- G Suite, אין לוח שנה וכדומה.
https://gsuite.google.com/together/
https://gsuite.google.com/together/
@eagle75
·
היי, רכשתי זה עתה google home, אבל לצערי לא ניתן לחברו ל youtube או ל spotify or google music play
יש לך עצה איך לגרום לזה לעבוד בארץ?
אני למעשה לא יכולה להאזין למוסיקה וזאת הסיבה שקניתי את המכשיר.
אשמח לעצה, תודה
·
היי, רכשתי זה עתה google home, אבל לצערי לא ניתן לחברו ל youtube או ל spotify or google music play
אשמח לעצה, תודה
·Eavital כתב:@eagle75
·
אשמח לעצה, תודה...
יש לי את ה google home כבר מנובמבר אחרי שיצא.
יש לי חשבון ספוטיפיי אמריקאי - אין שום בעיה להשתמש בו בלי שום DNS ו VPN
מחובר דרך IFTTT ל harmony hub
שומע tune in radio, וכו
אין שום בעיה
לגבי tune in עובד בלי הגבלה.
לגבי גוגל מיוזיק. אתם חייבים חשבון ג'ימייל אמריקאי. הדרך הכי מהירה היא לייצר חשבון גימייל חדש כאשר אתם מחוברים ל VPN אמריקאי. במצב הזה, להכנס לגוגל מיוזיק דרך הדסקטופ ולהרשם לגוגל מיוזיק פרמיום (אם החשבון משויך לגוגל הום אז יש 6 חודשים בחינם).
אחרי שיש לכם חשבון פרמיום, ניתן לנתק את הVPN ולהשתמש בגוגל הום ללא ה VPN.
יכול להיות שיש דרך פשוטה יותר... זה מה שעובד אצלי.
לגבי גוגל מיוזיק. אתם חייבים חשבון ג'ימייל אמריקאי. הדרך הכי מהירה היא לייצר חשבון גימייל חדש כאשר אתם מחוברים ל VPN אמריקאי. במצב הזה, להכנס לגוגל מיוזיק דרך הדסקטופ ולהרשם לגוגל מיוזיק פרמיום (אם החשבון משויך לגוגל הום אז יש 6 חודשים בחינם).
יכול להיות שיש דרך פשוטה יותר... זה מה שעובד אצלי.
·eagle75 כתב:לגבי tune in עובד בלי הגבלה.
יכול להיות שיש דרך פשוטה יותר... זה מה שעובד אצלי....
פחות התעסקתי עם גוגל אבל למיטב הבנתי בשביל חשבון אמריקאי צריך כרטיס אשראי "אמריקאי" - כלומר כרטיס אשראי עם כתובת חיוב אמריקאית. אני חי שנים כבר ככה - צריך להוציא AMEX *ישראלי* (של תשלובת ישראקרד) ואז אפשר לבקש מהם להוסיף כתובת חיוב אמריקאית על הכרטיס. אני הוספתי את הכתובת של התיבת USHOPS שלי (זה נח כשאני מזמין לשם אלקטרוניקה אם כי בשנים האחרונות אני בעיקר טס לארה"ב). אם מתכננים לקנות בעיקר מנויים אונליין - שווה לחפש כתובת במדינה שאין בה SALES TAX.
מרגע זה - אתם יכולים להזדהות (כמעט) בכל שירות אמריקאי עם כרטיס אשראי "אמריקאי". נתקלתי פה ושם בשירותים שמזהים את הטריק, אבל רוב הזמן - בשילוב עם VPN אמריקאי, זה נותן את התוצאה הרצויה.