מנוע נתקע ב K3
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
תפרק את הסכין העליונה של המטחנה כמו שמתואר בסרטון https://www.hometheater.co.il/vt249340.html
תנקה את המטחנה תפעיל את המנוע ותראה אם הוא עדיין תקוע
אם תקוע תפנה לאן שקנית אם לא תרכיב ותהנה מהקפה
בהצלחה
תנקה את המטחנה תפעיל את המנוע ותראה אם הוא עדיין תקוע
אם תקוע תפנה לאן שקנית אם לא תרכיב ותהנה מהקפה
בהצלחה
מניסיון שלי אני ממליץ לך בהחלט לנתק את הסכין העליונה (זאת שמחוברת לגלגל כיוון דרגת הטחינה) ולנקות טוב טוב את כל שאריות הקפה , לאחר מכן שים לב שאתה מחזיר את ההברגה בזהירות היא עדינה מאוד ויכולה להיהרס במידה ולא עושים את זה בעדינות ובצורה הנכונה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם זאת מטחנה חדשה למה לא לחזור לחנות?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אז מה שקרה זה שטחנתי יותר מידי דק וקפה נתקע במטחנה.
עוד ביום שישי כשדיברתי עם רוני מקפה רות הוא התעקש ואמר שייתן לי מטחנה חדשה, יותר מזה, הוא גם רצה לשלוח את הבן שלו בערב למחסן כדיי להוציא לי מטחנה חדשה ולהביא לי לבית אך לא הסכמתי ואמרתי לו שאבוא ביום א'.
אתמול הייתי אצלו וקודם כל הוא הוציא לי מטחנה חדשה, ולאחר מכן רוני היה סקרן לדעת מדוע המנוע נתקע אז הלכנו ביחד לטכנאי שלו סשה והתברר שקפה היה תקוע.
ממליץ בחום למי שרוצה לקנות K3 לגשת לרוני מקפה רות, השרות והיחס שלו ללקוחות זה לא דבר מובן מאליו.
עוד ביום שישי כשדיברתי עם רוני מקפה רות הוא התעקש ואמר שייתן לי מטחנה חדשה, יותר מזה, הוא גם רצה לשלוח את הבן שלו בערב למחסן כדיי להוציא לי מטחנה חדשה ולהביא לי לבית אך לא הסכמתי ואמרתי לו שאבוא ביום א'.
אתמול הייתי אצלו וקודם כל הוא הוציא לי מטחנה חדשה, ולאחר מכן רוני היה סקרן לדעת מדוע המנוע נתקע אז הלכנו ביחד לטכנאי שלו סשה והתברר שקפה היה תקוע.
ממליץ בחום למי שרוצה לקנות K3 לגשת לרוני מקפה רות, השרות והיחס שלו ללקוחות זה לא דבר מובן מאליו.
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אין כמו רוני
איש שירות לקוחות אמיתי
שירות מעולה תמיד
איש שירות לקוחות אמיתי
שירות מעולה תמיד
לא ברור איך מנוע נתקע במכונה חדשה
נשמע כמו בעייה במבנה המכונה. מנוע לא צריך להתקע משאריות קפה במכונה חדשה
בדיוק רציתי לקנות מטחנה כזו . עכשיו אני כבל לא כל כך בטוח......
בדיוק רציתי לקנות מטחנה כזו . עכשיו אני כבל לא כל כך בטוח......
Re: לא ברור איך מנוע נתקע במכונה חדשה
·oferlev כתב:נשמע כמו בעייה במבנה המכונה. מנוע לא צריך להתקע משאריות קפה במכונה חדשה
בדיוק רציתי לקנות מטחנה כזו . עכשיו אני כבל לא כל כך בטוח.........
אלא אם הידקת את רמת הטחינה מבלי להפעיל את הסכינים, אין שום סיבה שזה יקרה. ונעילת סכינים יכולה לקרות בכל מטחנה..
לא הייתי מאשים את הטחנה, אלא את התפעול.. מה לעשות, קורה..