איך מנקים מסך LED
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא צריך שום "ערכה" מטלית מיקרובפיבר איכותית מהסופר, ומנקה חלונות של ASTONISH "רסס ונגב" בלי כל התוספים, הרגיל. אני אישית משתמש בוא שנים על כל המסכים שלי ללא בעיות. היתי ממליץ תחילה לבדוק בזהירות בפינה. יש גם חומרים יעודיים אבל רוב הערכות זה בזבוז כסף.shapin כתב:אפשר קישור לערכה טובה לניקוי מסכים?...
בכל מקרה, הכי טוב זה לנגב/לנקות כמה שפחות. ניגוב יבש סורט את הציפוי ומגביר את החשמל הסטטי מה שמושך עוד יותר אבק. ניגוב רטוב לא טוב גם יכול לעשות נזק. כמה שפחות.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מים ישירו סימנים של ניגוב ולא יורידו כתמים ואז אתה תתחיל לשפשף חזק יותר = נזק.shapin כתב:קצת חושש מהספריי, יש אפשרות עם אותה המטלית קצת רטובה\לחה (מים)?...
יש לך חומרים כאלה, שזה תחלס אותו חמור כמו לשמשות של רכב רק בבקבוק קטן יותר ומחיר יקר יותר.יש גם פתרונת ביתיים, כמו מים מזוקקים עם אלכוהול רפואי (היתי משתמש בזה במעבדות, עובד נהדר). שזה תחלס מה שיש בכל התכשירים. המים המים חייבים להיות מזוקקים כי מים רגילים מכילים מינראלי אשר נשארים על המסך והאלכול עוזר לניקוי השומנים ומתאדה מהר.
כמובן שניגוב כל עם המטלים כשהיא לחה זה תמיד עובד, תנסה, אולי לך התוצאה תספיק, תלוי כמה אתה פדנט.
- Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
באמבטיה עם מים וסבון ולשפשף חזק עם סקוטץ'....
- stass
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לך את כל הערכות האלה באיביי. הן אחלה. משתמש כבר שנים על המסכים השונים שלי (לא יודע אבל עד כמה הן שונות מחומר ניקוי חלונות רגיל)
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מטלית מיקרופייבר חדשה
מים מזוקקים או אלכוהול 100% רק אם חייבים ובכמות מינימלית!!
מים מזוקקים או אלכוהול 100% רק אם חייבים ובכמות מינימלית!!