מכיוון שהתקציב מוגבל החלטתי להתחיל עם 2 רצפתיים במקום מערכת 5.1 ברמה ירודה.
יש רסיבר DENON 1300 ועכשיו צריך לשדך לו רמקוםלים.
הסלון גדול יחסית והתקרה גבוהה, מכיוון שלא היו בו רמקולים לפני אז אין ציפייה שהאיכות תהיה מעולה.
אני מוגבל בגובה של 80 ס"מ ובגלל זה לא מצאתי אף רצפתי מומלץ שייכנס, לכן יש לי 2 שאלות:
1. האם אפשר להשכיב רמקול רצפתי מבלי לפגוע באיכות?
2. האם יש המלצה לרמקולים מדפיים שיהיו דומים באיכותם לרמקולים רצפתיים - אזכיר לכם, כרגע יהיו רק 2 רמקולים.
תקציב: 2000 שח - גמיש במידת הצורך.
תודה!
שידוך רמקולים לרסיבר Denon 1300W
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
1: לא!!!! לעולם לא להשכיב רמקול.sender כתב:מכיוון שהתקציב מוגבל החלטתי להתחיל עם 2 רצפתיים במקום מערכת 5.1 ברמה ירודה.
יש רסיבר DENON 1300 ועכשיו צריך לשדך לו רמקוםלים.
הסלון גדול יחסית והתקרה גבוהה, מכיוון שלא היו בו רמקולים לפני אז אין ציפייה שהאיכות תהיה מעולה.
אני מוגבל בגובה של 80 ס"מ ובגלל זה לא מצאתי אף רצפתי מומלץ שייכנס, לכן יש לי 2 שאלות:
1. האם אפשר להשכיב רמקול רצפתי מבלי לפגוע באיכות?
2. האם יש המלצה לרמקולים מדפיים שיהיו דומים באיכותם לרמקולים רצפתיים - אזכיר לכם, כרגע יהיו רק 2 רמקולים.
תקציב: 2000 שח - גמיש במידת הצורך.
תודה!...
2: בתקציב שלך, רק מדפי ורק יד שניה. תקבל תמורה מועלה והתחלה טובה.
3: שלב הבא שלך זה הסנטר. זה הרמקול היותר חשוב במערכת ק"ב, אז תחסוף הרבה בישבילו.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא. אתה גם לא צריך. יש עשורת חברות רמקולים, מאות דגמים. כל מי שימליץ לך על דגם מסויים פשוט ימליץ על מה שהוא אוהב. תחפש רמקולים בתקציב שלך בלוחות, לך ותקשיב להם, תקרא כמה ביקורת ותשאלה פה שאלות. אבל הכי חשוב זה האם אתה אוהב איך שהם נשמעים.sender כתב:תודה על התגובה.
יש המלצות לדגמים מסוימים?...