שאלה לגבי Netflix casting ל-C6 (או B6) מהאייפון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
למי שלא מכיר, ל-Netflix (וגם ליוטיוב) יש פיצ'ר חביב שעובד במסכי LG, שבו ניתן להשתמש באפליקציית נטפליקס בטלפון (אייפון או אנדרואיד) ולעשות casting למסך. ברגע שעושים את זה, המסך נכנס לאפליקציה של נטפליקס וישר לתוכן שעשיתם לו casting. זה מאוד נחמד ונוח - ומרגיש כמו chromecast.
הצלחתי לבצע את זה עם ה-939 של קרוב משפחה וגם עם 920 (כמובן ש-HDR ו-4K עובדים דרך זה).
כאשר אני מנסה את זה עם ה-C6, הנטפליקס באייפון שלי נתקע כאילו שהוא מנסה לעשות casting. המסך עובר ל-Netflix אבל נשאר על מסך בחירת ה-user profile ולא ממשיך לתוכנית שביקשתי לעשות casting.
יש מישהו שניסה דבר דומה?
הצלחתי לבצע את זה עם ה-939 של קרוב משפחה וגם עם 920 (כמובן ש-HDR ו-4K עובדים דרך זה).
כאשר אני מנסה את זה עם ה-C6, הנטפליקס באייפון שלי נתקע כאילו שהוא מנסה לעשות casting. המסך עובר ל-Netflix אבל נשאר על מסך בחירת ה-user profile ולא ממשיך לתוכנית שביקשתי לעשות casting.
יש מישהו שניסה דבר דומה?
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 07/01/2017 8:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

זה בטוח לא האפליקציה כי זה עובד על מסכים אחרים וזה עובד עם כרוםקאסט ללא בעיה.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למרות שאני לא בעל מסך של LG, גם אני נתקלתי באותה בעיה עם האפליקציה של Netflix אצלי ב-M55-C2.
האפליקציה "נתקעת" במצב התחברות ועל המסך עולה נטפליקס ונותן לי לבחור פרופיל ואין התקדמות משם הלאה.
מה שמעניין הוא שעם יוטיוב זה עובד מצויין.
האפליקציה "נתקעת" במצב התחברות ועל המסך עולה נטפליקס ונותן לי לבחור פרופיל ואין התקדמות משם הלאה.
מה שמעניין הוא שעם יוטיוב זה עובד מצויין.
-
oferlaor
- מנהל

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני יכול רק להניח שמדובר בבאג באפליקציה של נטפליקס לטלויזיות.
בדקתי את האפליקציה של נטפליקס גם על גבי מסך סמסונג k8500 התוצאה זהה יש חיבור עד למצב בחירת משתמש, אבל לא מצליח להמשיך לשלב הבא של צפייה בסרטון (אפליקציית YouTube במצב casting פועלת תקין על גבי שני המסכים e6 ks8500) לכן אני מניח שזו בעיה של האפליקציה בנייד , אתמול היה עדכון לאפליקציה אבל גם אחרי העדכון התוצאה זהה בשני המסכים ואין אפשרות צפייה
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
כן זה אחרי לוגין.sagioto כתב:רק לודא, עשיתם קודם login לאפליקציה של המסך? זה עובד אם אתם פותחים את האפליקציה במסך ואתם כבר loggedin ואז באייפון רק בוחרים תוכן מסויים?...
ובלי קשר האייפון עצמו גורם למסך להכנס לתוך האפליקציה אבל הוא לא מצליח לבצע CASTING למסך, רק מנסה במשך המון זמן.
האם עם אנדרואיד המצב שונה? אולי מישהו ניסה ?
תודה
היום הייתי בצ׳אט עם נציגי Netflix ותיארתי להם את הבעיה הם הבטיחו לחקור את הנושא ולתת פתרון , מצפה לשמוע מהם בימים הקרובים.
קראתי באחד מהפורומים בחו״ל שהבעיה היא בפרופילי משתמש לי יש מספר פרופילים הם המליצו להשתמש בפרופיל אחד בלבד והבעיה תפטר.
האם יש מישהו עם פרופיל אחד בלבד שניסה לעדות cast ועבד לו בצורה רגילה , או שגם נתקל בבעיות?
קראתי באחד מהפורומים בחו״ל שהבעיה היא בפרופילי משתמש לי יש מספר פרופילים הם המליצו להשתמש בפרופיל אחד בלבד והבעיה תפטר.
האם יש מישהו עם פרופיל אחד בלבד שניסה לעדות cast ועבד לו בצורה רגילה , או שגם נתקל בבעיות?
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
לי יש פרופיל אחד ועדיין לא עובדvivid כתב:היום הייתי בצ׳אט עם נציגי Netflix ותיארתי להם את הבעיה הם הבטיחו לחקור את הנושא ולתת פתרון , מצפה לשמוע מהם בימים הקרובים.
האם יש מישהו עם פרופיל אחד בלבד שניסה לעדות cast ועבד לו בצורה רגילה , או שגם נתקל בבעיות?...
-
oferlaor
- מנהל

פתחתי כבר שלוש פעמים ticket עם נציגי נטפליקס, לא נראה שלקחו אותי ברצינות מדי.